Elitaire Misdaad

Martel &Drugs-dealende-CIA-directeur ‘Gestapo Haspel’ wilde zich terugtrekken (kuch).

(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Fake-War on Drugs :Trump laat Mega-Afghaanse CIA &DEA-Heroïnedealer Khan vrij(video). 
Het ‘Monster Gina Haspel’ waarvan algemeen bekend is dat zij er lustig op los martelde alsof zij leiding gaf aan de Gestapo is toch door ‘Mad Dog Trump’ naar voren geschoven om het Moordende en martelende en drugs dealende CIA te leiden.Volgens bronnen wilde zij haar kandidatuur intrekken. Ze liet dat volgens bronnen van The Washington Post vrijdag weten tijdens een discussie in het ‘Crazy-Witte Huis’ over haar betrokkenheid bij het  ‘Gestapo-Martel- ondervragingsprogramma’ van de extreem corrupte  inlichtingendienst. Daarna keerde ze terug naar het ‘Elite-Gangster- CIA-hoofdkwartier’ in Langley.De benoeming van het  Monster ‘Gestapo-Haspel’ tot CIA-directeur moet nog worden goedgekeurd door de corrupte Senaat. Haspel vreesde naar verluidt stevig aan de tand te worden gevoeld over haar ‘Martel- Gestapo–verleden’. Dat zou haar niet bestaande goede reputatie en die van de CIA nog meer kunnen schaden. Haspel hield bijvoorbeeld in 2002 toezicht op een geheime ‘CIA-Martel-gevangenis’ in Thailand, waar toen verdachten o.a. zijn gewaterboard en verkracht(video)en op veel andere manieren zowel fysiek als geestelijk zwaar zijn gemarteld. Daar kreeg zij de bijnaam ‘Gestapo Haspel’. Het is nog steeds niet bekend hoeveel gevangen daarbij zijn omgekomen en of Haspel daar in het zwart leer met zweepje rond parardeerde.

‘Kruisengrijper- Trump’ houdt wel van een beetje martelen. Deep State,‘Mass Murder-Mad Dog Trump’& ‘Serial Killer& Drug dealing CIA’(video).
Psychotische, sadistische medewerkers van het ‘Crazy-Witte Huis’ zouden zijn afgereisd naar Langley voor gesprekken met Monster ‘Gestapo-Haspel’. Ook zou President ‘Mad Dog Trump’ duidelijk hebben gemaakt haar te willen handhaven als ‘Martel&drugsdealende kandidaat’ om ‘Psycho Mike Pompeo’ op te volgen bij zijn  ‘Martel en drugs dealende inlichtingendienst’. Monster-‘Gestapo-Haspel’ besloot uiteindelijk zich toch niet terug trekken, zeggen de bronnen.

1 antwoord »

  1. dit zijn echte duivels homo leent zijn ziel en gelaat aan de duivel kijk naar zijn tanden heeft die niet ze hebben haast de tijd dringt let op

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.