Media-Maffia

Woede over ‘Bosneger’-uitspraak in RTL-programma, maar niet over ‘Dobberneger’ van Gemeenteraadslid Nanninga.

(van onze niet gesubsidieerde(Video) dr. Goebbels redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Terechte boze reacties op Facebook op een Racistische ‘Nanninga-achtige Dobberneger’ uitspraak in het ‘RTL-Kul-programma Bubbels&Gloss’ van het niveau ‘Kuifje In Afrika’ gistermiddag. Een ‘Riool-Kul-programma’ waar een stel onbenullen elkaar nog Negerzoenen geeft aan de Koffietafel en zich alleen echt druk maakt of hun haar wel goed zit naar hun ‘Glossy-Tokkie-maatstaven’. Een ‘Sjors en Jimmy vertegenwoordiger’ van een kappersorganisatie besprak opties voor sterk krullend haar, want “je wilt er ook niet altijd als een Bosneger bij lopen, hahahahahaha”. De hele Koffietafel schudde lachend  heftig Ja en vroeg gelijk wil jij nog een Negerzoen? Kappers bespraken ‘Kuifje in Afrika programma’ aan tafel een ‘Sjors en Jimmy – kapsel’ met heel veel krullen, “wat leuk lijkt voor Dobberneger , maar waar veel mensen niet blij mee zijn omdat je daar niet zoveel mee kan als Blanke Gossy- (Tokkie)”.Een kapster bekende vervolgens dat ze zonder haarproducten datzelfde haar heeft, wat leidde tot ongeloof aan de ‘Negerzoen- tafel’. Daarop deed de vertegenwoordiger van de kappersorganisatie de gewraakte ‘Kuifje in Afrika uitspraak’, gevolgd door luid gelach en knikken van de domme ‘Glossy-Tokkie mensen’ aan tafel.

Vol ongeloof van dat ‘Kappers-Neger-Proflilering‘.
“Ik ben geschrokken en vol ongeloof dat zulke Kuifje in Afrika uitspraken anno 2018 nog steeds worden gedaan”, zegt Ashaki Leito, organisator van de jaarlijkse Miss Black Hair Verkiezing.Ik kijk nooit naar dat Kul-programma en ineens hoor ik die uitspraak, die ik niet ga herhalen. Ik heb zelfs nog teruggespoeld om te kijken of ik het echt goed had gehoord.”Dat zo’n uitspraak langs een redactie komt en dat rastsiche domme mensen dan vervolgens in de lach schieten, vind ik echt ongelooflijk”, zegt Leito.

Sterk gekruld haar of kroeshaar wordt al eeuwenlang belachelijk gemaakt.
Ashaki Leito, organisator Miss Black Hair Verkiezing: “Wat mij heel erg opviel is dat het weer ging om één schoonheidsideaal, waarmee mensen zichzelf boven de ander stellen. Ze zetten een volledige bevolkingsgroep met een racistische uitspraak buiten spel, vanuit een superioriteitsgevoel dat hun haarstijl beter is”, aldus Leito.”Sterk gekruld haar of kroeshaar wordt al eeuwenlang belachelijk gemaakt, net als de bevolkingsgroep die erbij hoort. Het is onderdrukking om op zo’n manier met elkaar te praten.”

Verontwaardigd:’ VVD-Fraudeur-Frans Weekers’ gespot op St Maarten als ‘VVD-Tuan Besar’-Strijkstok-Controleur’.
Leito deelde haar mening en het bijbehorende fragment op de Facebook-pagina van de Miss-verkiezing. Inmiddels is het bericht meer dan 1200 keer gedeeld en zijn er evenzoveel verontwaardigde reacties. “Dit is geen zwart-witkwestie maar een menselijkheid-kwestie”.Of ‘RTL-Riool’ stappen onderneemt, weet Leito nog niet. “Het is eigenlijk al heel mooi dat het wordt gedeeld en dat mensen zich erover uitspreken. Ik wacht eerst even om te zien of RTL nog iets gaat doen, maar die Nanninga van het Forum van Democratie met haar walgelijke Dobberneger uitspraak zit gewoon in de Gemeenteraad van Amsterdam.”

RTL is erg geschrokken dat zij weer betrapt zijn op zijn racistische  uitspraken na het racistische Ushie van ‘Junkie(Video). Wendy'(Video).
RTL laat weten erg geschrokken te zijn dat zij betrapt op de Bosneger uitspraak in het Kul-Riool- racistische programma. “RTL krijgt het programma aangeleverd en de inhoud van deze zogeheten tape on desk-programma’s wordt steekproefsgewijs gecheckt. Het bewuste fragment is helaas niet gezien en wij betreuren dit.”De Riool-Kul-Tokkie-omroep is in gesprek met de racistische man die de uitspraak deed. Hij komt ook nog met een Knip en scheer de domme Negers verklaring. Wanneer is niet bekend, want is op dit moment op reis in Afrika met Kuifje om het haar van Jimmy te bleken.

Holleeder aangevallen met Lynch Journalistiek door Peter R. de Vries en John van den Heuvel &Zwarte Piet(Video).

Categorieën:Media-Maffia

13 antwoorden »

 1. LS…

  Blijven nadenken mensen ! Bedenk daarom evengoed dat de zwartere neger gediscrimineerd wordt door de meer blanke neger. Bedenk evengoed dat de neger zelf kiest voor ontkroest haar om maar niet op een neger te lijken. Etc. etc !

  Like

  • LS…

   Zelfs als The New World Order ooit werkelijkheid wordt en er geen blank of zwart ras meer bestaat, worden de nieuwe kleurverschillen de basis zijn voor nieuw racisme onderling. Het zullen alleen de (inteelt) Zio Nazi Khazaren zijn die het predicaat blank mogen dragen. De rest heeft allemaal een kleurtje ! Kijk bijvoorbeeld naar Goede tijden Slechte tijden waar iedereen met elkaar neukt alsof dat de gewoonste zaak van de wereld zou moeten zijn. Mijn motto is: Blijf Zwart of blijf Wit en voorkom de ellende van hele bevolkingsgroepen die hun identiteit kwijt zijn met alle gevolgen van dien !

   Like

   • Jiskefet: he Lullo, heb je nog geneukt ..?

    Goede en slechte tijden: neuken met bosnegers doe je zo….!

    Gordon: kontebonk-polonaise met Rutte en Pechtold.

    De gewoonste zaak van de wereld.

    Like

   • PS…

    En voor de zoveelste keer: De grootste slavendrijvers waren De Ashkenazi Khazaren en de Hollanders met gemengd bloed en niet te vergeten de Arabieren die ook Ashkenazi zijn en niet te vergeten de zwarte stamhoofden die net zo gemakkelijk hun eigen mensen verkochten etc. etc.

    Like

   • PS2
    Vraag maar aan Job Cohen en lees de advertenties maar
    waarin slaven in alle soorten en maten worden aangeboden door zijn naaste familie ! De film Django is trouwens ook leuk !

    Like

 2. de koningen van wit europa kunnen de schurft krijgen!
  de kwaliteiten vd KH, vermoorden onderdrukken stelen pedofiel cannibalism dus let op uw kinderen
  en alle artiesten hollywood van elk rang van functie die je kan bedenken zit bij de bilderberg dus
  niks is nieuw onder de zon

  Like

 3. Ga naar de geschiedenis dan weten alle witte dat de kastelen in heel europa door zwarten mannen zijn gebouwd jullie koningen zijn geen koningen ( Koekoe Bird ) dat zijn ze en Leonardo da vinci wou niet meer wit schilderen dus blijven de andere over raffaelo,michelangelo, enz over voor dat de medici zwart, Tudor Zwart en ga zo maar door was te veel voor de doofpot he trix jammer mevrouw trix de ridder/ van der grift ! Je heb toch je eigen naam stop met gebruiken van andermans naam help niks ! Gebroeders De Witt zwart ook ! hebben jullie vermoord
  en dit gluiperig familie verbindt jullie ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.