Media-Maffia

Liegen is’ VVD-NPO-Vat- Kelder’ op het lijfje geschreven. Rutte prima vriend van mij (geen Leugen)!

(door Links Huftertje en ondersteund door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Steve Brown ontmaskerd ‘Viespeuk Jort Kelder’ & Mark Rutte(Video).
DeNPO-VVD Pr-Vat-Jort Kelder’ liegt over o.a. zijn  afkomst. Voelt hij zich daarom zo aangetrokken tot “leugen-misdaad partij VVD” en Topleugenaar Rutte ?De website van Jort Kelder staat vol met leugens. Het geboortejaar van Jort op zijn Cv klopt niet en ook liegt hij over zijn geboorteplaats en seksuele geaardheid net als Rutte. Hij is vol’ Gay in de Kast’. Daarom zien we dat ‘Leugen-stelletje Rutte en Jort’ vaak samen in een ‘poep-bootje’ dobberen door de Amstel. Jort heeft het liegen jong geleerd als Pers Voorlichter bij de ‘JOVD-Ratjes in pak'(ook met bretels).Grote dronken ‘VVD-LOL’ ten koste van de Labbenkakken!

Liegen als een man vrouw om je leeftijd en om interessant te doen liegen dat je in Finland geboren bent.
Op zijn Fantasy- (Fake News)- website is te lezen dat het geboortejaar van Jort Kelder 1969 is, maar in werkelijkheid is dat vijf jaar eerder. Ook staat er dat hij Rovaniemi, een Finse stad, is geboren. In werkelijkheid is hij op 22 september 1964 geboren in Gouda. In het radioprogramma Kunststof erkent Jort dat hij niet helemaal eerlijk is. Hij zegt dat hij ’69 een mooier getal vindt dat ’64. Ondanks dat hij nu openlijk heeft toegegeven te liegen, verandert hij de tekst op zijn website niet. Hij is dus knettergek en lijdt zwaar aan een minderwaardigheid complex en dan pas je naadloos bij de VVD-misdaadgroep en de ‘Staats-NPO’ en de AVTROTROS van de Voorzitter Top VVD-er ‘Rose Pedo Ed Nijpels’.

‘Nep en Fop Accent’.
De ‘NPO& AVROTROS -Leugen- presentator’ lijkt zich nog meer te schamen voor zijn afkomst. Hij is geboren in Gouda en opgegroeid in het boerendorp Oud-Beijerland in Zuid-Holland. Zijn ‘bekakte’ accent heeft hij dus niet sinds zijn jeugd. ,,Mijn ouders zijn geen kakkers. Meer ‘Kelder-Leugens- Lezen’.

De VVD&NPO-Stelling van NL & Jort Kelder&Rutte’: Labbenkakken Werken tot je er dood bij neervalt(Video).

10 antwoorden »

 1. Op een bepaald onbewaakt moment zou Rutte ’s avonds en dan vlak voor het slapen gaan
  toch eens kunnen denken: waar gaat dit over ?

  Like

 2. Dit is net de bauer familie die opeens rothschild is geworden wegens hij negen kinderen heeft met hoerige victoria

  Most Wanted! SS Nazi: George H Scherff Jr aka: George HW Bush

  bushpilot1
  Skorzeny “alleges” that U.S. Navy Pilot- George H.W. Bush was really SS Nazi Spy- George H. Scherff Jr.

  Skorzeny alleges that George Herbert Walker Bush was/is an SS Nazi spy, as was he. “Allegedly”, George H.W. Bush was born in Germany as George H. Scherff Jr., the son of Dr. Nikola Tesla’s German born, illegal immigrant, accountant George H. Scherff Sr. George Sr. had been robbing Tesla blind for years & giving Tesla’s secret inventions directly to Adolph Hitler. In 1938, Hitler sent 14 year old George H. Scherff Jr. to America to try to befriend, spy on,& kill the Great American Inventor, Dr. Nikola Tesla!

  Skorzeny claims that George later forged a birth certificate evidencing he was older. He falsely claimed that his last name was Bush, the son of Prescott & joined the U.S. Navy. Skorzeny claims that he did not fly 58 combat missions for the U.S. Navy as claimed. He also claims that George H.W. Bush deliberately sabotaged his Grumman TBF Avenger.

  He radioed his position to his Nazi comrades waiting in a German submarine below, shot his instrument panel full of holes, and then he put the plane into a steep nosedive, & parachuted to safety. His tail-gunner Lt. Junior Grade William White and Radioman Second Class John Delaney were not able to get out of the plane and parachute to safety because of the tremendous g-forces. The radioman & tail gunner were both killed while George Herbert Walker Bush survived.

  Van scherff naar bush van ridder/grift hoe achterlijk moet men zijn en u maar belasting betalen voor zijn auto vliegtuig vrouw kinderen om broer neef ga zo maar door en niet vergeten oma beatrix ook ongelovig dat anno 2018 dit nog kan gebeuren waar blijven de echte mannen van holland of is dit land niet van jullie ? dat kan ook . Een F16 gaat trager dan dit !

  Tijd van komen en tijd van gaan alles naar boven komt keihard naar beneden en alex blijf je de koning spelen over de eilanden en denk je het militair op te lossen kom je van een f………….ck
  hete kermis niet eens naar huis laat de mensen met rust ze weten drommels goed wat jullie van plan zijn om de bevolking arm en arm de hoek in te drukken en dan je militaire parade te laten gelden PAS OP AELX!

  Like

 3. LS…

  Robert de Witt van Zio Nazi Elsevier Pleepapier bakt ze ook weer bruin met zijn Palestijnen Artikel. Hij vindt dat er meerdere kanten aan het verhaal zitten ! Nou Robbert de Witt er zit maar een kant aan het verhaal en dat is dat de Palestijnen het door de Joden geroofde land terug willen ! Hoe moeilijk is dat !? Asbak Ellian weet te vertellen dat Anti Zionisme, Antisemitisme is !
  Ook deze idioot heeft een Matze voor zijn kop zo dik als de muren van een Moffen Bunker.

  Like

 4. Ik maak bezwaar tegen deze tekst.

  Je kunt niet naadloos passen in de VVD-misdaadgroep.

  Het is of de bilnaad van Rutte, of de bilnaad van Gordon.

  Met of zonder bootje, maar meestal in het Torentje.

  Like

  • Jort kan heus 2 billen tegelijk aan; houdt van afwisseling en mist zelden de boot. Naaien, graaien en in de boot genomen worden. Het loopt net niet de spui(t)gaten uit.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.