President Donald Trump

‘’Mad Dog Trump’ verscheurt eenzijdig Iran overeenkomst en dreigt Iran met Oorlog en Honger‘s dood.

(van onze ‘Internationale- US-War- Mongul Elite-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-The only country in the Middle East with a proven clandestine Nuclear Weapons stockpile is Israel. And the rogue state refuses to join the NP(Video).
‘’Mad Dog Trump’ is een zege voor de Mensheid, maar dan wel voor de 1-2 % Ultra-Rijken ,die allemaal hun ‘Mega-Luxe atoom-bunkers’ met o.a. Kingsize zwembad en Wilde dieren, etc. en slaven als bediendes( en schandknapen en hoertjes) klaar hebben. Trump zegde eerder al eenzijdig het ‘Klimaat-Verdrag’ op en nu die Iran Nucleair deal. ‘Mad Dog Trump’ verscheurt eenzijdig Iran Nucleair deal en dreigt met hysterisch, kinderlijk maar levensgevaarlijke dr. Goebbels-gebral gelijk Iran ook maar met oorlog en honger ‘s dood( zwaarste vorm van Boycot). Heeft ‘Toy- Boy-Macron’(Video) daarvoor zich uit elkaar laten trekken door Trump tijdens zijn ‘smeek& swingers- bezoek’ aan het ‘Crazy White House’? Het bewijs en legitimatie voor het Verscheuren van deze overeenkomst was volgens ‘Mad Dog Trump’ onomstotelijk geleverd door zijn ‘Joodse’ Boss Netanyahu’. Dat terwijl zijn eigen geheime dienst het tegendeel beweerde. M.a.w. volgens ‘Mad Dog-Trump’ is zijn eigen geheime dienst een stel leugenaars in dienst van Iran. Maar er altijd goed nieuws, maar helaas weer alleen voor de ‘Ultra-Rijken-Killer-Elite‘: De aandelen van de Wapenindustrie (the Shadow World) zal direct gaan stijgen op Wallstreet. Maar is dit niet ook een grove, illegale invloed uitoefenen op de politieke verstandhoudingen in Iran waar de hele corrupte en hypocriete Westers Wereld leiders nou juist Poetin van beschuldigen. Trump roept het Iraanse Volk ook nog ff op het gekozen regiem omver te gooien. De 60 miljoen US -burgers die moeten overleven op Foodstamps zal het allemaal een worst wezen. En ook de miljoenen aan Heroine en  Opium-Pillen verslaafde US Burgers(Video) is het wederom allemaal ontgaan.

 

4 antwoorden »

  1. LS…

    Linksom of rechtsom… De Amerikanen zijn volledig van de pot gerukt en hebben nu onomstotelijk bewezen dat het een bastaardvolk is van Mongolen / Zio Nazi Khazaren en nog wat minderwaardig volk !

    Daarbij volledig gedrogeerd en vergiftigd door big pharma, de CIA drugsmaffia, Monsanto en de plastic levensmiddelen industrie.

    Like

  2. Een heks verklaart onder ede om niet meer te toveren. De geheime dienst vindt echter maanden later in een verlaten tuinhuisje, bewaakt door tuinkabouters, alsnog het grote toverboek met levensgevaarlijke spreuken. Hernieuwde sancties zijn dan op z’n plaats. errata : Netanyahu is niet de ‘Joodse’ Boss van Donald Trump maar van z’n schoonzoon, mits in het bezit van een Israelisch paspoort.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.