Elitaire Misdaad

Max pakt Graaiende & Pensioenfonds ‘Mafioso-BOBO’s’ van D66 Minister Koolmees aan.

(van onzer CDA en VVD-Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Zwarte Zwanen: Een kritische blik in de Wereld van de Geld-Penioen-Maffia van PvdA ‘Supercrimineel Martin van Rijn’(Video) en de eindverantwoordelijk van de Graaiers de D66 ‘DDR66 Minister Koolmees'(Video).
Omroep Max pakt Graaiende & Liegende Pensioenfondsen en hun Bestuurders ‘Elite-Maffiabazen’ de ‘Aasgieren BOBO’s’ aan. De criminele Monster BOBO’s’ stelen niet alleen van de Levende, maar ook van de doden die hun hele leven keihard hebben gewerkt voor een mager loontje(Video) en houden zich totaal niet aan de Balkenende-Kuttenvanger-norm. Het is het ergste soort van Ratten pak(Video)! Welbeschouwd een bikkelharde misdaadgroep die al decennia lang steelt met de pen en de Wet in de hand van de corrupte Gevestigde Orde partijtjes CDA,VVD,PvdA,CU, SGP en GroenLinks(Video) in de hand. En de Nederlandse-Misdaad)-Bank knijpt ook altijd een oogje dicht. En dan noemt de ‘Media- Maffia ‘onder leiding van ‘Politie-informant Peter R. de Vries’ (Video)Holleeder een Monster. Waarom is deze groep bikkelharde en gewetenloze ‘Elite-Gangsters’ niet verboden als criminele organisatie(Video)? Wat denkt u zelf?

WW en Pensioenen Labbekakkers vallen nog lager uit. Bonussen Ratten in pak omhoog(Video). Maar vlak ook de Maffia-Zorgverzekeraars’ en hun ‘Graai- BOBO’s’ niet uit die beleggen in dure geneesmiddelen(Video).

Weduwe Riet Zaal krijgt alsnog 43.157 euro van het jatte misdaadgroep Pensioenfonds PMT.
Weduwe Riet Zaal heeft van Pensioenfonds PMT 43.157 euro ontvangen. Dat meldt Zwarte Zwanen 7 van Omroep MAX maandagavond 7 mei 2018. In de 6e aflevering van de MAX-serie over ‘onze’ (misdaad)-pensioenfondsen, maart 2017, bleek nog dat de peperdure  (VVD-misdaadgroep)-‘Zuid-Witws-as-advocaat Mr. Maatman van advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek met succes een beroep deed op ‘verjaring’. De rechtbank kwam daardoor niet aan inhoudelijke behandeling van de zaak toe. Riet Zaal bestrijdt al jaren de hoogte van haar pensioen: 87 euro netto per maand.

3 ‘fouten’.
Met haar juridische adviseurs daagde Riet Zaal PMT in voor het Haagse Gerechtshof. Tijdens een 5 uur durende zitting voor raadsheer-commissaris Mr. Filippini kwamen het ‘Misdaad-Pensioenfonds’ en mevrouw Zaal tot een vergelijk. Het officiële proces-verbaal van deze zitting is door Zaal en Maatman ondertekend. Daaruit blijkt dat 3 ‘fouten’ uit het verleden gecorrigeerd worden:

 • het pensioen van Zaal werd ten onrechte niet berekend over het echte loon van haar overleden  man(‘aasgieren-oplichting’)
 • PMT ‘vergat’ enkele jaren pensioenopbouw( Diefstal)
 • PMT paste ten onrechte een leeftijdskorting op het pensioen van mevrouw Zaal toe(diefstal en Oplichting)

Zwijg-Maffia-Boete.
PMT eiste van Riet Zaal dat zij over deze regeling zwijgt. Op overtreding van deze afspraak staat een boete van 5.000 euro. Zaal ondertekende uit vrije wil, kreeg gewetenswroeging en wil niet dat pensioenfondsen schimmig blijven over fouten die ze maken. Ze vertelde maandagavond 7 mei op NPO 2 haar verhaal. En moet dus nu 5.000 euro betalen. Omroep MAX deelt mee dat het deze boete voor haar rekening zal nemen.Lees hier het proces-verbaal Riet Zaal.  Het verhaal van Riet Zaal is te zien in Zwarte Zwanen 7 – Dokken en zwijgen

Opmerking: Steve Brown legt in de video hierna uit  dat degelijke ‘Mega- jatten& frauderende ‘criminele Monster Bobo’s(Video) zo goed als nooit in de cel belanden:

Tot Slot: De eindverantwoordelijke van het zooitje ‘Elite-Maffia- BOBO’s’ die de Pensioenfondsen leegplunderen is de D66 ‘DDR66 Minister Koolmees,’ die u begrijpt als ‘Rent a D66-er’ het niets aan zal doen om het Plunderen en Jatten der Ratten in pakken te stoppen en ze naar behoren door Justitie te laten vervolgen

6 antwoorden »

 1. Pensioen banken ze stelen waar je er bij staat met de wet die uw koning voor ze een handtekening onder zet kijk naar dexia en aegon wanneer denken ze te betalen wie houdt het tegen de regering en KH alex want, ze willen je armer en armer zien zodat z’n dochters je effe voorbij kan lopen want, € 450.000.000.000,00 is in hun zak maar er komen tijden voor ze de bubbel is weer te voorschijn net in 2008 maak uw borst maar nat !

  Volk van holland jullie zijn de aandeelhouder van de poppenkast van beatrix en rutte

  trap uit jullie land !

  Like

 2. Die lieden krijgen wel elk jaar verhoging van hun salaris op megabasis, terwijl volgens afspraak de indexering ingevoerd moet blijven agv waardevermindering, die nu behoorlijk toeslaat ,uitblijft?
  Wereld wijd moeten gewoon afspraken GEMAAKT WORDEN, DAT DEZE TOPSALARISSEN van banken , zorgverzekeraars, pensioenfondsen en anderen,GENORMEERD MOETEN WORDEN,anders pikken de mensen dit niet, die jaren geld opzij gelegd hebben voor de oude dag?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.