Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

9 Mei Victory Day:Dat we nooit mogen vergeten wie ons bevrijd heeft.. De Russen!

(Door De Stem van de Straat redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Wat nooit herdacht wordt op 4 mei is dat de Koninklijke–familie de benen nam naar het Buitenland &’ KNIL-Molukkers -“Sophie’s Choice” ‘(video)!
Schande en Geschiedvervalsing: Wat u vandaag niet ziet bij de dr. Goebbels-Staats-NOS(Video) en/of leest in de ‘NSB Telegraaf’: 9 Mei Victory Day:Dat we nooit mogen vergeten wie ons bevrijd heeft.. De Russen!( That you never will Forget Who liberate us…. The Russians(Video))

Opmerking: Vanaf a.s. maandag een heel uur: “Het Gevecht van de KNIL en Molukkers voor erkenning en rechtvaardigheid& &’Royal-Dutch-KNIL-Molukkers’ -“Sophie’s Choice” ‘!” (video)bij de Stem vd Straat/SlatoTV.

 

8 antwoorden »

 1. Davai, davai tavarich. We are all brothers and some sexy sisters.

  Deze brother vind het ook allemaal wel ok. De ontmanteling van de NWO is een zegen voor ons. De mens en de mensheid.

  Shitstain McCain, he who’s name we don’t mention anymore. Is nog steeds een uber-laffaard. Hij heeft de keuze gekregen om harakiri te plegen. een pil te slikken en een enkeltje hel te nemen. Of in leven blijven en de naam van zijn familie voor altijd te besmeuren en voor hoogverraad de strop te krijgen.

  Het bloed, eer en zweet van zijn voorvaderen in een keer door de plee te spoelen.

  No name McCain duft de pil niet te nemen. En deze keer is het niet de red-pill. Te laat. En zelfs tot op het bittere eind blijft hij de schijtbak die hij zijn hele misselijke leven is geweest.

  Een laffaard en een verrader. Zelfs op het einde blijft hij een eerloze teef. Goed, dat de hele wereld kan zien wat er met landverraders gaat gebeuren.

  Hell awaits john shitstain mccain. They are waiting for this coward in the depths of hell. This traitor to humanity and his country.

  Het erf wordt geveegd. Binnenkort is shitstain dood. En branden zal hij, die hond. Netzoals de rest van die globalisten en landverraders, hier en overzees.

  Iedereen pist over hussein obama’s legacy.

  Like

 2. trix als je denkt aan immortality je kan het schaken ! Je man had geen leven met je en niet vergeten ik zag op de tv hoe je jongste zoon zijn porsche soestdijk binnen reed om je te vragen of je hoofd goed is om zijn vader op te sluiten ! Maar er komt een tijd Trix die van jou !

  Like

 3. Vooral met zulke door gesnoven gasten als Marco Kroon in het leger …..
  Hersens aangetast door de drugs en nu noemen ze het PTTS jaja

  Like

 4. Wilhelmina nam doodleuk de kuierlatten nadat ze jarenlang via Shell (30% aandelen) olie had geleverd aan Duitsland, waardoor Hitler’s Blitzkrieg onstuitbaar was. In ’45 werd ze als Bevrijdster onthaald. Had in ’40 als asielzoekster in GB ook Onkel Willy (Kaiser Wilhelm II, die in Huis Doorn woonde) willen meenemen, maar de Engelsen wilden ’t kwade symbool van WOI niet in huis hebben. Wilhelmina kreeg de deksel op haar neus. Wilde na WOII Indie coute que coute behouden maar dat werd eveneens ’n streep door de rekening.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.