World news

McCain stemt tegen ‘CIA-Martel-boss’ ‘Gestapo Haspel’& Victory day dood gezwegen.

(van onze Internationale Elite-Killer-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Martel &Drugs-dealende-CIA-directeur ‘Gestapo Haspel’ wilde zich terugtrekken (Video).
Gisteren was een Historische zwarte dag voor de corrupte ‘Staat –NOS’ (960 miljoen euro subsidie per jaar van ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co’)en de ouder mannen ‘NSB- Vod-De Telegraaf. Er kan geen dag voorbij gaan of de Russen krijgen wel ergens vals de schuld van in de MSM(Video), maar gisteren ff niet! De ‘dr. Goebbels- NOS-Moskou-correspondent David Jan Godfroid aka “Frankenstein“ ‘( Video) was gisteren in geen velden of wegen te bekennen. Waar zat die corrupte, laffe, NSB dronkenlap?

Former CIA analyst dragged from Haspel hearing by Capitol Police after anti-torture protest(Video).

Geen 4 mei Dodenherdenking op de Dam met Koning Willem-Alexander zonder 9 mei Victory day Russen(Video).

De NOS en de Telegraaf hebben gisteren totaal geen aandacht geven aan Victory day (Video) van de Russen en dat is niet alleen een vorm van censuur, maar ronduit Geschiedvervalsing in de ergste vorm.

Trump: “McCain is een lafaard omdat hij zeven jaar als gevangen in de Hel van Vet-nam heeft overleeft en niet zo als ik als Rijkeluis lafaardje dodging the Vietnam draft”.
Als het aan de Amerikaanse senator ‘War -Mongul John McCain’ ligt wordt de kandidaat van ‘Mad Dog Trump’ aka” Come to Daddy otherwise I Beat you to dead” (Video) ‘Gestapo- Haspel’ niet de ‘Elite-Maffia-Boss’ van de Amerikaanse inlichtingendienst Moordende en Drugs dealende en Martelende CIA. Hij zegt dat, na de verhoren van Haspel te hebben gehoord, hij geen vertrouwen in de ‘Martel- kandidate’ heeft.De nominatie door ‘Mad Dog Trump’ van ‘Gestapo Haspel’ oogstte kritiek vanwege haar betrokkenheid bij het misdadige ‘Martel- ondervragingsprogramma’ van de inlichtingendienst. Zij gaf bijvoorbeeld in 2002 leiding aan een geheime CIA-Martel-gevangenis in Thailand, waar toen o.a. ‘gewaterboard’ en lustig op los gemarteld werd.

McCain werd als krijgsgevangene in Vietnam veelvuldig gemarteld en heeft altijd scherp stelling genomen tegen extreme Martelmethoden van de CIA. De beoogde nieuwe ‘Martel-Boss’ van de corrupte en extreem misdadige Amerikaanse inlichtingendienst CIA beloofde (loogde) juist woensdag dat de dienst onder haar niet zal terugvallen in het ‘Martel-ondervragen’.Het is nog onduidelijk of de ‘Martel- kandidaat’ van ‘Mad Dog Trump’ ‘Gestapo Haspel de vereiste 51 stemmen van de corrupte Senaat krijgt voor haar nominatie. Waarschijnlijk stemmen de meeste van de 49 Democraten tegen. Ook enkele Republikeinse collega’s van McCain overwegen tegen te stemmen. De ‘Nep en Fop Christelijke CDA Minister Bijleveld’ en de Boss van de AIVD D66 DDR Minister ‘Jonkvrouw- Bilderberg-Ollongren zien geen bezwaren tegen een toekomstige samenwerking met Boss Haspel.

Opmerking: Vanaf a.s. maandag een heel uur: “Het Gevecht van de KNIL en Molukkers voor erkenning en rechtvaardigheid& &’Royal-Dutch-KNIL-Molukkers’ -“Sophie’s Choice” ‘!” bij de Stem vd Straat/SlatoTV.

1 antwoord »

  1. De CIA voert alleen opdrachten van de allerrijksten uit. Alleen dat al maakt het een levensgevaarlijke organisatie. De CIA is bezig om heksenjachten uit te voeren om diegenen die zij als staatsgevaarlijk bestempelen te kunnen ondermijnen. De verbranding van heksen in de Middeleeuwen is hiervan de voorloper geweest, maar dat was nog tamelijk onschuldig.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.