Kabinet Rutte3

DDR Minister Ollongren loopt corrupte beentjes uit haar lijf om Referendum af te schaffen voor ‘Killer-Elite’.

(van onze Duivelse ‘VVD,CDA,CU, D66, SGP-Royal-Shell-Bankiers-’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- D66 ‘DDR Minister -Jonkvrouw-Bilderberg- Ollongren'(Video) heeft vandaag – dus erg snel – de eerste vragen (19 pagina’s!) van de voor met merendeel bejaarde,  corrupte,lobbyisten senatoren beantwoordt. Zie: Intrekking van de Wet raadgevend referendum. Inhoudelijk is het allemaal zo glad als een ‘Rent a D66  aal’. Laat voor ons veel onbeantwoordt, dus eerlijke leden Eerste Kamer doe uw werk eens echt een keer en vraag opnieuw!
De voor het Volk en Democratie doodsbange corrupte altijd liegende Ollongren raffelt (zelfs in vakantie) vragen over afschaffing Referendum-wet af”. ….ze wil eerder de Referendum-wet afschaffen, dan dat de Kiesraad een nieuw referendum kan goedkeuren. Het zijn net de ‘VVD-Misdaadgroep’, het ‘Nep en Fop Christelijk CDA’ en de ‘Incest-bijbelbel CU’ anti-democraten bij  ‘Rent a D66′(Video).

5 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.