Media-Maffia

Klaas Otto praat met ‘Politie-informant’ Peter R. de Vries’ met ‘Judas-Raadkamer-MC Color jackets.

( van onze Wie neukt en Moord privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De mediageile, corrupte gasten aflevering 11 ‘Judas-Raadkamer’ van ‘Joker Peter R de Vries’. Raadkamer zonder Rechter! LOL: De enige Raadkamer zonder Rechter is van Peter R de Vries.

 

In deze ‘Kul-aflevering ‘zit  er geen enkel  Rechter in de Raadkamer van De Vries en is daar door alleen al feitelijk zelfs geen (‘Riool-Showbizz)-Raadkamer.Zelfs zijn vaste Killer Queen Rechter Nienke de Waele zit er deze keer niet in!

In het kader van het Algemeen belang: De ‘Judas-gasten’ van de ‘Raadkamer’ van Peter (R.) de Vries(Video).
In deze ‘SBS-Riool-aflevering- 11’ waren wederom de vaste mediageile en corrupte ‘Judas-gasten’ debelie ‘NSB-Telegraaf leerjongen Mick van Wely ‘en domme Jan Struijs van de algemeen bekende corrupte Politiebond(Video) en de verlopen louche advocaat Peter Schouten die hand en spandiensten verrichtten voor de ‘Joker Peter R. de Vries’ en  zijn MaffiaBoss in deze John de Mol. Nieuwe mediageile corrupte ‘Judas-gasten waren’ deze keer Klaas Otto alias ‘De Generaal’ volgens Peter de Vries dan (kuch) en (moreel) aan lager wal geraakte ‘Nep en fop advocaat Louis de Leon’. Uiteraard allemaal weer voorzien van ‘SBS-Tokkie-bijnamen’, die een normaal mens als belediging zou beschouwen.

Het echte geheim van de ‘Judas-Raadkamer'(Video) van Peter de Vries wordt onthuld bij de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/Salto TV.

Het enig wat wellicht een nieuwsfeit is dat de kennelijk radeloze en/of zwaar in de war zijn de Klaas Otto nu ook hand en spandiensten verricht voor ‘Politie-Informant Peter R de Vries’. Wordt hij wellicht de nieuwe MisdaadjournalistTbs-Moordenaar Martin Kok’(Video) van ‘Media-Pooier Peter R de Vries’(Video).

Noot: Overzicht van mediageile ‘Judas-gasten ‘die duister meewerken aan de ‘Judas-Raadkamer’ van ‘Joker Peter de Vries’(Video).

6 antwoorden »

  1. ik moest m 2x lezen voor ik door had dat er een streepje door de r stond bij peter r de vries, nog eventjes zo doorgaan met zn domme gelieg en dan staat er peter vies.

    Like

  2. Nederland heeft schoon genoeg van deze arrogante praatjesmaker die zo’n beetje elke week in Pauw, DWDD of RTL Late Night En nu heeft Peter een eigen tv-show. Dus gaan we daar met z’n allen naar kijken? Nee dus. We hebben met z’n allen genoeg van deze homo mafkees, en dat resulteert dan ook in onthutsend slechte kijkcijfers voor De Raadkamer.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.