Groenlinks

#Groenlinks ‘Bobo Rosenmöller’ vecht voor zijn Gabbers in crime Bobo’s voor nog hogere ‘Graai-salarissen’.

(van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- #GR2018: Stem van de Straat stelde het al: GroenLinks is GroenRechts met corrupte ‘Burgemeester-Doofpot-Halsema’(Video).GroenLinksRechts ‘Bobo Rosenmöller’en PvdA Bobo de ex bejaarde Melker Martin van Rijn willen samen nog meer Graaien bij de AFM. De GroenLinksRechts Maffioso Peetvader Rosenmöller’ zit zelf in de ‘blinde’ Raad van Toezicht van het AFM net als de PvdA Bobo en zakkenvuller Martin van Rijn.
Toegevoegde ‘Rat in Pak-waarde’. Kleine economische ‘Killer-Elite’ legt totaal geen verantwoording af net als hun Puppet ‘Godfather Rutte’(Video).
De blinde raad van toezicht en het corrupte blinde bestuur van de AFM zijn verheugd met de benoeming van het nieuwe ‘Graai en Naai lid’. Paul Rosenmöller (Graai en Naai-voorzitter van de Raad van toezicht): “Martin van Rijn was staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport voor de Rijken en is een bestuurlijk zwaargewicht ( een echte Bestuur-gangster) met een uitstekend (onmenselijk )-PvdA-hoertjes- gevoel voor maatschappelijke vraagstukken en politiek-bestuurlijke verhoudingen. Als voormalig CEO Graai en Naai-Bobo van pensioenuitvoerder ‘PGGM-misdaadgroep(‘Video) heeft hij veel ervaring opgedaan met het toezicht het plegen van Megafraudes door AFM en DNB. Met zijn criminele Rat in pak kennis en ervaring heeft hij een onmiskenbaar toegevoegde waarde voor onze blinde (Zakkenvullers)-raad.”„Dit toont weer echt aan dat er een extreem corrupte bestuurlijke Elite bestaat die losgezongen is van de realiteit”, foetert SP-Kamerlid Renske Leijten over de berichtgeving dat Paul Rosenmöller stiekem bij de ‘Judas-coalitiepartijen’ is geweest om riante Graai en Naai salarissen voor de Rat in pak Top(Video) van de blinde financieel toezichthouder AFM te bedingen. Nu noemen wij GroenLinks al tijden GroenRechts en wederom worden weer eens in gelijk gesteld.

GroenLinks ,VVD en D66 vallen de laatste twee dagen zwaar door de Mand als perverse Misdadigers(Video) in de Pers.
Deze keer door het Boegbeeld van GroenLinks Rechts ‘Bobo Rosenmöller’ en peetvader van ‘Yes, we can Boy Klaver’. Waar de huidige GroenLinksRechts leider ‘Boy Klaver’ faliekant voor de Show tegen ‘Mega-bonussen’, ‘Graai en Naai topsalarissen’ en beloningen voor topmannen  Ratten in pak is, staat voorganger GroenLinks Rechts ‘Taxfree -Miljonair Bobo Paul Rosenmöller’ ( en ‘PvdA -Bobo Martin van Rijn’) toch iets anders in de Neo Liberale VVD ‘Pluk de armen en zieken kaal en Rat in pak vul de zakken wereld. ‘Boy-Klavers’ politieke mentor Paul Rosenmöller lobbyt namelijk stiekem achter de schermen juist voor nog hogere ‘Rat in pak beloningen’, hoger dan de Balkenende-norm. Het is zo dat een beloning niet hoger mag zijn dan die van een minister oftewel maximaal €187.000. Maar als het aan psychopaat Rosenmöller ligt, mag daar wel een uitzondering op de regel voor bestaan. Het GroenLinks Rechts -boegbeeld pleit in Den Haag voor het hoge salaris van Graaier en Naaier Merel van Vroonhoven, voorzitter van de blinde Autoriteit Financiële Markten (AFM).De topvrouw van controleur AFM verdient nu 220.000 euro plus 150 duizend euro onkosten vergoeding en Luxe auto met Chauffeur en dat moet zo blijven, aldus Rosenmöller, die zelf de blinde en corrupte voorzitter van de Raad van toezicht van de AFM is en de controleur dus(niet) controleert.Dat de GroenLinksRechts Boef Rosenmöller een blik op de centjes werpt van Jan met de Pet is niet zo gek. Quote raamde zijn roof en plunder de massa vermogen vorig jaar op 9 miljoen. Weinigen weten namelijk dat Rosenmöller telg is van een aantal steenrijke ‘Taxfree-Elite-Maffia-Families’: om te beginnen uiteraard Rosenmöller, maar ook Dreesmann en Vehmeijer. Die laatste ‘Elite-Maffia-clan’ staat met €480 miljoen op plaats 20 van de ‘Elite-Maffia-Familie 50’, terwijl de Dreesmanns goed zijn voor plek 4 met €1,7 miljard.

Uit de oude Graai en Naai Doos: Top- GroenLinks-er  de ‘NS Graai-Boss Paul Rosenmöller’: die tien miljoen is goed besteed aan Ratten in pak.

‘Boy Klaver’ was nu ff niet bereikbaar voor ‘Links’ commentaar en was ff Rechts ondergedoken in de Oekraïne bij zijn ‘Gabber in crime’ Maffiabaas Porosjenko(Video) of in het ‘Neuk-Hok’ met Zeezicht van D66 DDR66 Leider ‘Elite- Pedo-Schandknaap Pechthold’.

10 antwoorden »

  1. Dijzelbloem wacht al een baan aan bed de top, wereldbank?
    Het grote geld komt er alleen voor hem aan over de ruggen van de gewone burgers?

    Like

  2. Een ultra links iemand uit ’n steenrijk geslacht nimmer serieus nemen. Wsl als zoon in gevecht geraakt met z’n pa en vreet dat op de massa uit. Boy Klaver stinkt erin.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.