President Donald Trump

‘Melanie Be Best action’: Bully just like my ‘Daddy-Trump’ people like McCain with terminal cancer.

(van onze Internationale ‘Be Best- Elite-Killer-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- McCain stemt tegen ‘CIA-Martel-Boss’ ‘Gestapo Haspel’& Victory day dood gezwegen(Video).
‘Mad Dog-Trump’ heeft eerst McCain een lafaard genoemd omdat hij 7 jaar als gevangenen in Vet-nam had vast gezeten en zwaar was gemarteld. En nu Mc Cain heeft aangekondigd tegen de nieuwe CIA Boss ‘Gestapo Gina Haspel te gaan stemmen kwam gisteren het ‘Crazy White huis’ met de meest walgelijke Bully sneer ‘dat het er niet toe doet wat Mc Cain zegt, want zijn hersens zijn aangetast met cancer en hij leeft toch niet lang meer ha,ha,ha’. Maar gelukkig was daar Trump zijn echtgenoot ‘East Block Whore Melania’ met haar (Oostblok Tokkie- engels)#Be Best (in Bed )action(Video) wettelijk gesteund door haar ‘Daddy Trump’ (Come to Daddy otherwise I beat you to death(Video)) met ‘B B (B)-actie’s’ tegen bulling op het internet, twitter en youtube.

Opmerking: Vanaf a.s. maandag een heel uur: “Het Gevecht van de KNIL en Molukkers voor erkenning en rechtvaardigheid& &’Royal-Dutch-KNIL-Molukkers’ -“Sophie’s Choice” ‘!” bij de Stem van de Straat/SaltoTV.

5 antwoorden »


 1. France’s Foreign Minister Jean-Yves Le Drian, left, and European High Representative for Foreign Affairs Federica Mogherini attend an European Union foreign ministers meeting in Brussels, Belgium, on January 22, 2018. Photo – Reuters
  France Condemns ‘Unacceptable’ U.S. Sanctions on Iran, Wants E.U. Talks on Future Trade
  http://www.breitbart.com/jerusalem/2018/05/11/france-condemns-unacceptable-u-s-sanctions-iran/
  “The ayatollah homoeini lived in Paris before the unpleasantness in Persia. The French élite’s relationship with the izlam is très profond.”

  Like

 2. Die hebberige poppenkast taxfree-familie van ons, nam op 13 mei 1940 snel de benen naar Londen, toen Onkel Adolf wel erg snel onze Grebbeberglinie ondersteboven liep.

  In 1945 wist deze familie middels de SIS (in Operation “Juliana”) hun taxfree-Shell aandelen terug te halen uit het verwoeste Berlijn uit de kelders van de Gestapo, voordat de Russen nog maar enig vermoeden hadden.

  Na 1945 was Benno de symbolische held van het Nederlandse verzet en kregen de grootste verraders een verzetskruis opgespeld, al dan niet na betaling van een fors geldbedrag op een Zwitserse bankrekening o.v.m. “Anjerfonds e.d.”

  Like

 3. McCain gaat niet dood aan de kanker. Shitstain mccain moet harakiri plegen, snel. Anders krijgt hij de strop en roept hij de schande af over zijn familienaam.

  Door zijn lafheid, verraderlijkheid en globalisten-ambities heeft hij de doodstraf over zichzelf afgeroepen. En schande over zijn familienaam afgeropen door het hoogverraad aan Amerika.

  Zijn voorvaderen waren nog eervolle soldaten. De generaties aan respect en waardering voor zijn naam zijn niet meer van toepassing. Netzals dat de rutte familienaam in de toekomst niets meer waard is.

  Hoogverraad is hoogverraad hier, netals daar.

  Shitstain mccain heeft zijn ziel en eer verkocht. Is betrapt en heeft een enkeltje naar de hel klaarliggen.

  Good riddance, traitor. Burn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.