Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

De Stem van de Straat: De Inktzwarte geschiedenis na de Tweede Wereldoorlog van Het Koningshuis tegen de Molukkers.

(Door De Stem van de Straat redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Vanavond 23.00 De Stem van de Straat SALTO Amsterdam met Allesdeskundige Joke Brand, Underground presentator Steven Brownen speciale gast Leo Ambon Reawaruw van Maluku4maluku over de inktzwarte geschiedenis die de Molukkers zijn aangedaan. En Brown pakt Ja-Knikker Pauw aan omdat hij de Memory Parade van miljoenen Russen (video) die hun ouders en/of grootouders hebben verloren in de Tweede Wereld oorlog beledigd en belachelijk maakt.

 

 

3 antwoorden »

  1. Een aantal landen in Europa heeft een eigen monarchie. Vreemd, wanneer je bedenkt dat in de Europese Unie alle wetgeving dient te zijn geharmoniseerd. Kennelijk vindt men dat toch niet echt de moeite waard, om vast te stellen of de EU een monarchie ofwel juist geen monarchie dient te zijn.

    Like

  2. De hele geschiedenis van deze gestoorde en criminele familie is inkt en inkt zwart, seksueel misbruik met minderjarigen , oplichting ,diefstal ,corruptie , omkoping, drugs gebruik overal buitenechtelijke kinderen en voor de rest alles wat niet deugt !
    Zolang de idioten gaan staan zwaaien met vlaggetjes en homo’s hun blijven bejubelen op tv en zich het geld laten afpakken kunnen ze mooi doorgaan met hun misdaden !
    Ik zeg opsluiten en kaalplukken die hele maffia bende !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.