Kabinet Rutte3

DNB: pensioenpremie moet omhoog om ‘Graai -Bobo’s’ en ‘Elite-Gangsters’ te kunnen blijven betalen.

( van onze Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Max pakt Graaiende & Pensioenfonds ‘Mafioso-BOBO’s’ van D66 Minister Koolmees aan(Video).
De ‘Graai en Naai Bobo’s van de corrupte Pensioenfondsen brengen zichzelf in gevaar door nog te vaak gebruik te maken van de ruimte die de wet ze biedt om hun zakken te vullen. Ze innen (stelen)te weinig premie van ‘Jan met de Pet’ en keren te veel uit aan hun zelf. Daarom moeten de ‘Misdaad-fondsen’ verder aan banden worden gelegd, vindt de corrupte De Nederlandsche-(Misdaad)- Bank.In de huidige situatie gokken pensioenfondsen erop dat ze met beleggingsresultaten het verschil wegwerken, schrijft DNB in een brief aan de voor het merendeel corrupte partijtjes de ‘Nep en Fop Christelijke CDA’, de ‘VVD-Misdaadgroep’,de ‘Koppelbaas-partij-PvdA’, ‘Incest-Bijbelbelt CU’,D66 DDR66 en GroenLinks Rechts(Video) in de Tweede Kamer. Daar is donderdag een rondetafelgesprek over de regels voor pensioenfondsen.„Het inleggen (stelen) van te weinig premie en het uitkeren van te veel pensioen hoge ‘Bobo-Graai -Salarissen’ hebben de financiële positie van meerdere misdaad-fondsen, waaronder de grootste, verslechterd”, aldus DNB. Een aantal grote Misdaad-fondsen, waaronder het ABP dat de ambtenarenpensioenen regelt, heeft inderdaad veel te weinig in kas om aan de huidige en toekomstige pensioenverplichtingen te voldoen als de Bobo’s en hun ‘Gabbers in crime’ de ‘Super-Elite-Gangsters’ van de de ‘Bloedzuiger- Hedge- fondsen’ door gaan met hun Zakkenvullen .Fondsen die te weinig innen( stelen van Jan met de Pet), moeten wat DNB betreft ook de pensioenbeloftes naar beneden bijstellen aan ‘Jan met de Pet’, maar zwijgt over de Mega –Graai&Naai Salarissen van de Bobo’s.

5 antwoorden »

 1. Rutte is het duivelse kwaad. Wie had dat gedacht in de jaren zeventig dat onze kinderen alleen nog in hel en verdoemenis zouden gaan opgroeien ?

  Like

 2. En naar de indexering ervan kunnen we fluiten ?
  Draghi met zijn geld bijdraaien hiervoor verantwoordelijk?
  Inflatie steken banken en multinationals de winsten in hun zak en de burger heeft het nakijken.?
  AANLEIDEN DIE HANDEL!

  Like

 3. PRINS HARRY & ZIJN UNROYAL EDOMITE + REPTILIAN FAMILY HATEN HEBREEËRS / NEGERS MAAR STELT HEM IN STAAT OM EEN ​​MULATTO-MELUNGON / MEGHAN MARKLE TE TROUWEN OMDAT ZE VAN EEN HYBRIDE KANAÄNIET IS + AFRIKAANSE / HEBREEUWSE-NEGER MIX AKA EEN ONAANGENAAM WIT VOORVADER GEMENGD ZAAD, WAARIN HIJ MOET WANHOPIG MET HEM OMGAAN OM ZIJN KWAAD EDOMIET (ESAU + KANAÄNIET + REPTILIAANS) ZAADJE BINNEN TE LATEN OM ZIJN GODDELOZE ZAADKIND IN KOSMISCHE ENERGIE GENETISCH TE BEKLEDEN MET MELANINE OM TE PROBEREN DE ONSTERFELIJKE VERVLOEKTE, GODDELOZE EDOMITE-ROMEINS-REPTILIAANSE FAMILIE VAN ZIJN FAMILIE TE BEHOUDEN BLOEDLIJN DOOR TOEKOMSTIGE MEGAWISSELINGEN IN DE HEMELSE KOSMISCHE UV-OUTPUT VAN DE ZON. THE SNOW WHITE CURSED LEPROUS FREAKS OF CAIN / SATAN’S WICKED SEED-CHILDREN / EVIL SPIRITUELE DNA-DRAGERS / FALLEN ANGEL CHIMERA ANIMAL + HUMAN-MANKIND HYBRIDS GEBRUIKT OM ‘S NACHTS UIT TE KOMEN MAAR DOOR ADD-MIXING HUN ZEER CORRUPTE SNEEUW WIT LEPROUS CURSED GENETICS / EVIL SPIRITUELE DNA-ZADEN MET INHEEMSE GEMELATIONEERDE NATUURLIJKE ZAADSTAMMEN / VROUWTJES VAN DE AARDE. ZE ZIJN ERIN GESLAAGD OM DAGLOPER TE WORDEN, MAAR HEBBEN NOG STEEDS VAMPIRISCHE UITBARSTINGEN ALS ZE GEEN BEPAALDE REEKS EIWITTEN UIT ROOD VLEES EN MENSELIJK BLOED KRIJGEN. DEZE MENSEN WORDEN VERKNALD EN PROBEREN TE DOEN ALSOF ZE ALLES SAMEN HEBBEN IN HET PUBLIEKE OOG, MAAR ZE ZIJN ECHT HARTELOOS SHAPESHIFTING CHIMERAN BEASTS OP HET DNA-NIVEAU ONGEACHT HOE VERBORGEN OF RESESSIEF-SLAPEND DIT ZEER CORRUPTE DNA KAN ZIJN. THE FUTURE HEAVENLY COSMIC BURST GAMMA RAY RADIATION EXTRA-SOLAR EVENT GAAT ZE ONTHULLEN / BLOOTLEGGEN VOOR WAT ZE ECHT ZIJN OP HET DNA-NIVEAU, DIE ZULLEN WORDEN GETUIGD / GEMANIFESTEERD IN HUN VLEES. DUS, JA … SOMMIGE MENSEN ZULLEN EEN PAARD HEBBEN DAT UIT HEN KOMT, EN VELE ANDERE DIERLIJKE KENMERKEN ALS VOLLEDIG OPGEBLAZEN HYMAS, NET VOOR DE VLOED VAN NOACH, MAAR GEESTELIJK VUUR ZAL HEN UITROEIEN VAN HUN SLECHTE, ONBEKEERDE, KWAADAARDIGE EXISTENTIES IN HET VLEES. DE TIJD WORDT KORT, LATEN WE REPENTEREN, HOSEA 2:16. SELAH

  Realhistoryww

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.