Elitaire Misdaad

‘Miljoenen ’Mega-Beloning’ ‘Shell-Top-Gangster-man-Van Beurden’ blokkeren vindt ‘Hofnar Rutte’ niet nodig.

(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Amnesty:Shell van Zalm en King Willem was betrokken bij Moorden en Martelingen is oud News voor Volksnieuws(VIDEO).
Het ‘Mega-krankzinnige-beloningspakket’ van Shell-topman Elite-Gangster & Massamoordenaar Van Beurden mede samengesteld door de Top ‘VVD-er & Super Shell -CEO-Graaier Zalm'(Video) van rond €10 miljoen stuit op verzet van grote aandeelhouders en van het gewone Volk en van de Nigeriaanse slachtoffers van Shell.Volgens Institutional Shareholder Services (ISS), dat de meeste aandeelhouders vertegenwoordigt tijdens vergaderingen, heeft alle aandeelhouders opgeroepen om het compleet psychopathische beloningsrapport over 2017 af te wijzen. Pikant: Institutional Shareholder Services vertegenwoordigen niet een van de grootste aandeelhouders de ‘Royal-Taxfree-Shell- Koningshuis ‘, die hebben dus geen bezwaar tegen het beloningspakket. Wie ook geen bezwaar heeft tegen het beloningspakket is de GroenLinksRechts Peetvader ‘Bobo Rosenmöller’ (Video).  Aanleiding is het achterblijven volgens deze groep van ‘Taxfree –Shell’ bij de Euronext 100. Shell moet nog $66 miljard aan schuld terugbetalen voor de overname van BG.

‘Bloed-Winst’ verdubbeld met hulp van ‘Shell-Trol -Hofnar Rutte’.

 

Topman ‘Elite-Gangster Ben van Beurden’ van de Taxfree-Misdaad-Brits-Nederlandse energiereus ontving vorig jaar van zijn corrupte commissarissen waaronder Zalm rond €9 miljoen aan beloning, 3,7% meer dan het jaar ervoor. Dat volgde op een verdubbeling van de winst naar $13,4 miljard op de golven van stijgende energieprijzen.AEX-fonds Shell is voor beleggers al jaren een dividendmachine, vandaar dat hun ‘Trol Rutte’ de dividendbelasting heeft afgeschaft(Video). Het concern beloofde bovendien $25 miljard aan inkoop van aandelen uit te geven voor 2020.Maar de cfo van Shell heeft volgens de aandeelhouders onvoldoende zekerheid geboden, bijvoorbeeld met een tabel van uitkeringen van de inkoop. De druk op Taxfree-Shell past binnen het patroon van aanvallen op energiebedrijven om meer dividend uit te keren.’Elite-Maffia-Misdaadgroep Shell’ ligt al onder vuur van aandeelhouders om sneller over te stappen van ruwe olie en gas naar duurzamere energievormen en dat zij al jaren plunderen en moorden en het Milieu vervuilen in Nigeria. In die kwestie steunde ISS het ‘Shell-Rat in pak-bestuur'(Video).

 

 

 

10 antwoorden »

 1. Hier alex schenk je geen aandacht aan maar aan je ceo wel

  AEGON NIEUWS EN MEDEDELINGEN
  December 2017: Aanbieder wist dat cliënt werd geadviseerd door tussenpersoon
  In lijn met de uitspraak van de Hoge Raad van september 2016 (zie de uitspraak hieronder) heeft het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden op 12 december 2017 een zeer positief arrest gewezen. Het hof is van oordeel dat de gedupeerde werd geadviseerd door de tussenpersoon en dat de aanbieder dit ook wist. Het hof oordeelde dan ook dat de aanbieder de gedupeerde voor 100% moet compenseren. Lees hier de uitspraak

  Like

 2. Olie is corruptie.

  Iran dreigt de Euss-ers met snitchen over alle smeergeld dat betaald is aan de EU bobos. De frambozen en Duitsers moeten in de Iraan-deal blijven anders gaat Iran hen erbij lappen.

  Iraanse munt is 30% gedaald sinds januarie. Dat wordt onhoudbaar.
  Iraanse regime is dood. Niemand die het Iraans fascistische theologisch regime wil helpen en ruzie met Amerika wil uitlokken.

  Behalve Kech el Kaag, maar die heeft niks met Nederland of met Nederlanders. Feit.

  Het gaat allemaal om geld, olie en wapens. En kechs, veel kechs.

  Like

  • 47:31
   Belastingbetalers in usa betaalden miljarden aan Iraans theologisch flikker-regime waarmee zij EU-politici omkochten.

   De Europese landen betaalden via EU miljoenen aan Iraan waarmee zij de Clinton Foundation volpropten met geld. Zodat die kech de Amerikaanse politici kon omkopen.

   Deze hele goorlapperij (op meerdere niveau’s, je weet de helft nog niet) is door de gewone man met belastinggeld betaald.

   Dit is hoe een corrupte oligarchy werkt. Een oligarchy die doorgedraaid is en op knappen staat. Schandalig.
   En het parlement is geen knip voor de neus waard als ze de schuldigen niet openbaren en hun wettelijke controlerende taken gaat uitvoeren.

   En het maakt niet eens meer uit of Iraan nu de smeergeldtransacties en namen openbaart of niet. (wat ze bijna zeker zelf gaan doen).

   Als zij het niet doen, dan doet Team Trump het wel. The jigg is up.

   Sarkozy is al weg en heeft aanklachten tegen zich. Niemand is untouchable, ook al proberen ze je wijs te maken van wel.

   Afgezien dat het een zielig zooitje volgevreten krankzinnigen zijn in BXL, zitten ze gewoon ook politiek in zeer zwaar weer.

   Maar zeg zelf. Hoe triest en van de wereld zijn die gasten in EP. Dat is gewoon een zielige vertoning met mensen die in een waanwereld leven. In feite gewoon geestesziek zijn. En corrupt etc etc.

   Daar kan je toch niet naar kijken en denken dat het wel goed komt als die kneuzen op de zaak passen. Het zijn watjes, ook nog.

   De rest van die EU-toppers zijn onmensen en hypocrieten.

   Je bent een dwaas als je met dit soort mensen zaken denkt te kunnen doen in jouw of ons belang.

   Je bent een verrader van Nederland als je denkt als volksvertegenwoordiger goede zaken met de EU/ erdogeit of iraan te kunnen maken.

   Kan iemand in de controlerende 2e Kamer eens aan Kech el Kaag vragen waar die 12,5 miljoen nu werkelijk aan besteed zijn?

   Wat is er met die 12,5 miljoen spoedoverboeking belastinggeld gebeurd?

   Werd daar terrorisme mee gefinancierd. Smeergeld mee betaald/ smeergeld-slush funds volgestort ter verdere distrubutie, wapens gekocht? Wat ?!

   Hoe zit dat precies, wie controleert de bonnetjes van deze regering. Als gulle donateur hebben we natuurlijk allang en breed duidelijke afspraken over besteding/ verantwoording gemaakt met de ontvangende Moslimbroeders in Palestina.

   Of niet dan?

   Like

  • Matt Damon, nice try. Ik had hem nog wel een veilige aftocht gegund en had sowieso wel sympathie voor hem.

   Maar Matt Damon is gevlucht naar Australie of Nieuw Zeeland toen het Harvey weinstein schandaal uitbrak.

   Damon zal nooit meer een film in Amerika maken. Helaas, maar het zal wel zijn redenen hebben.

   Jammer.

   Like

 3. Dat dit nog steeds door kan gaan slaat alles?
  Verdienen de de meeste vervuilers zo maar het meest zonder verantwoordelijk voor hun daden te zijn?
  Moet onherroepelijk tot staan gebracht worden?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.