Kabinet Rutte3

‘VVD -Gangster Minister Bruins’ dient ‘EU-Elite-Maffia’ en maakt medicijnen weer duurder voor ‘Jan met de Pet’.

( van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- VVD Minister ‘Gangster Bruins’ trots dat er nog maar 249.000 mensen de ‘Maffia-Zorgpremie’ niet kunnen betalen(Video).
De invoering van een nieuwe Europese verordening van de ‘Elite-EU-Maffia’ om vervalsingen van geneesmiddelen tegen te gaan, betekent dat een doosje medicijnen in totaal gemiddeld 24 cent duurder wordt. Fabrikanten, groothandels en apotheken moeten flink investeren en die rekening gaat naar de zieken. Dus de gevolgen zijn voor ‘Jan met de Pet(Volgens de VVD-Misdaadgroep de” Labbenkakken”). Van alle medicijnen die in Nederland gebruikt worden, is 75 procent een generiek geneesmiddel en dat zit de ‘Elite-Medicijnen-Maffia al jaren niet lekker. Een generiek medicijn is goedkoop omdat het pas op de markt komt als het patent van het origineel is verlopen.Generieke geneesmiddelen zoals cholesterolverlagers en antibiotica kosten gemiddeld 2,39 euro voor een doosje van dertig pillen. Hoewel vervalsingen vooral bij dure geneesmiddelen van de ‘Elite-Maffia’ én via internetverkoop voorkomen, geldt de nieuwe richtlijn óók voor de generieke geneesmiddelen.

Huisjesmelkers Prins Bernhard & VVD-er Haga & Multinationals beleven Gouden Tijden dankzij Rutte &Co(Video). 
De nieuwe Elite-EU-Maffia-verordening, de Falsified Medicines Directive (FMD), houdt in dat in februari 2019 ieder doosje voorzien moet zijn van een unieke identificatiecode en een specifieke verzegeling. Om dat te realiseren, moeten printers aangeschaft, de productielijnen aangepast en bovendien moeten fabrikanten 25.000 euro betalen om aangesloten te worden op de Nederlandse database waarin de doosjes worden geregistreerd. De Top PvdA’ EU- Graaier& Huil-Komediant Timmermans’ is ingezet met een reclamespotje om deze zoveelste ‘Pluk de zieken massa Kaal ‘misdadige maatregel te verkopen:

De geschatte kosten voor generieke fabrikanten, groothandels en apothekers zijn 60 tot 100 miljoen euro per jaar. Het grootste deel daarvan komt voor rekening van de fabrikanten. Maar zij kunnen hun kosten niet doorberekenen in de prijs van een geneesmiddel. Het is niet zoals bij duurdere pinda’s of duurder glas, dan betaalt de consument gewoon iets meer voor een potje pindakaas. Fabrikanten kunnen de prijs niet zomaar verhogen omdat Nederland een limiet voor ieder medicijn heeft vastgesteld in de Wet geneesmiddelenprijzen.

Tekorten kan tot hogere sterfte leiden onder de Labbenkakken. NPO &VVD-Pr’ Fantast- Jort Kelder vindt het een prima plan(Video).

Generieke fabrikanten zullen hun assortiment kritisch onder de loep nemen. Als de opbrengst van hun geneesmiddelen op de ‘Nederlandse Elite-maffia -markt’ niet opweegt tegen de kosten voor de invoering van de FMD bestaat het risico dat fabrikanten zich terugtrekken. Met als gevolg dat er straks minder fabrikanten zijn die een bepaald middel maken en de kans op geneesmiddelentekorten oploopt.

Apothekers  moeten ook gedwongen voor de ‘EU-Elite-Medicijen- Maffia'(Video) gaan werken
Apothekers treffen zelden vervalsingen aan. Toch moeten ook zij kosten maken voor de invoering van de FMD en zijn ze tijd kwijt aan het scannen en controleren van doosjes. Terwijl ze veel liever zorg leveren en tijd aan patiënten besteden. Als er geneesmiddelentekorten ontstaan, zijn zij degene die moet uitleggen dat een middel niet meer geleverd kan worden. ‘Normale’ tekorten zijn vaak oplosbaar en tijdelijk. Door de FMD zal dat bij sommige producten omslaan in een definitief tekort, omdat het middel uit de handel wordt genomen.

Verzekerden weer de Klos!
De nieuwe ‘Elite-EU-Maffia- richtlijn’ om te voorkomen dat een vervalst geneesmiddel in het legale circuit terechtkomt, is een hele dure oplossing om patiëntveiligheid te bewaken(kuch). Patiënten worden daardoor o.a. geconfronteerd met een definitief tekort van een bepaald medicijn. En als de kosten van de FMD uiteindelijk hoofdelijk over alle verzekerden worden omgeslagen, is iedereen ongeveer 7 euro per jaar extra kwijt.

‘VVD Gangster Minister Bruna Bruins’  dient ‘EU-Elite-maffia’ en maakt medicijnen weer duurder voor ‘Jan met de Pet’.
VVD Gangster Minister voor geen Medische Zorg en Sport voor de massa Bruno Bruins vindt het belangrijk dat de FMD wordt ingevoerd. “Nou ik begrijp heel goed dat als het gaat over de kosten van de directive, dat daar natuurlijk vragen bij zijn. Hierover spreken verzekeraars met de apothekers, met de handel, en die gesprekken zijn gaande en u weet bij onze VVD gaat de rekening altijd naar de” Labbenkakken” en de Bloed-Winst naar de Ultra-Rijken, Heil Rutte. Wij worden van de voortgang van die gesprekken goed op de hoogte gehouden, maar dit is ongeveer wat ik erover wil zeggen, want ik deug uiteraard ook voor geen cent.” 

4 antwoorden »

  1. 20 Wherefore thus saith the Lord God; Behold, I am against your pillows, wherewith ye there hunt the souls to make them fly, and I will tear them from your arms, and will let the souls go, even the souls that ye hunt to make them fly.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.