oorlog's misdaden

Laffe ‘VVD-Aasgier Blok’ veroordeelt alleen wie Netanyahu en Trump Bomberen en Vermoorden.

( van onze niet gesubsidieerde(Video) dr. Goebbels redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Nog niet zo lang geleden zat de ‘VVD Aasgier-Blok’ bij de VN met een’ Fake Foto’ te zwaaien van de ‘False- Flag Gif-aanval’ van de White Helmets(Video) en bralde hij dat zijn regering  regiem Rutte er begrip voor had de US,UK en France Elite zonder enig onderzoek een raket aanval uitvoede in Syrië. Dit terwijl er zelfs bij de ‘False-Flag aanval’ ook maar niet één dode was gevallen.Maar nu het om Oorlog’s misdadiger Netanyahu en ‘Mad Dog Trump ‘aka “Daddy-Pimp”(Video) gaat zal het ‘Taxfree-Shell-Rutte Kabinet 3’ bij de VN-veiligheidsraad het Genocide/ Etnic Clasing optreden van Netanyahu tijdens de massale protesten van de Palestijnse arme sloebers gisteren in Gaza niet veroordelen. Dat bralde de VVD minister Blok( Buitenlandse Corrupte & laffe Zaken) vanmiddag in de Kamer. Hij wil eerst het Doofpot-onderzoek van Isreal naar het bloedbad afwachten, waarbij het Israëlische leger het vuur opende op ongewapende Palestijnse vrouwen, kinderen en journalisten. Daarbij werden ruim zestig mensen vermoord (groot aantal in hun rug geschoten) en raakten meer dan 4000 mensen gewond. Aan de Israëlitische zijn vielen nul slachtoffers en nul gewonden. Netanyahu heeft vooruitlopend op dat komende ‘Kul-onderzoek ‘al laten weten dat zijn Israëlische leger niets verkeerds heeft gedaan.Blok reageerde op vragen van SP-Kamerlid Sadet Karabulut. ,,Ik ben onthutst(kuch)  door het grote aantal doden en het geweld aan beide zijde, aldus een schaamteloze en laffe Blok, die bralt zowel de Israëliërs en Palestijnen op te roepen ‘een einde te maken aan dit verschrikkelijke bloedvergieten’. ,,Deze manier van escalatie van geweld in een vredesproces dat diep in het slob zit, kan tot niets leiden.” Nou, de Israëliërs hebben niet zo veel last van dat ‘bloedvergieten’ want die hebben nul doden en nul gewonden. De’ SGP-zwarte-incest-man Kees van der Staaij’ maakte het helemaal bont en gaf de vermoorde Baby aan Palestijnse zijde de schuld van zijn/haar dood(Video). Ook de journalist die vermoord was door  een Israëlische sluipschutters was de schuld van de journalist zelf,Halleluja.Die ‘Godsdienstwaanzinnige-Judas- Kees van der Staaij'(Video) heeft geluk dat er geen God bestaat, want anders was hij ter plekke uit de Tweede Kamer naar de Hel gerukt.

Tv-Trash-Soapy Ivanka Trump’ weet niet hoe haar land van ‘Daddy-(Pimp)-Trump’ heet tijdens opening US Ambassade de “Trump Tower” in Jeruzalem (Video) .

De laffe en Corrupte VVD Minister ‘Aasgier Blok’ is echter terughoudend over een politiek oordeel. Hij wil eerst het ‘Doofpot-onderzoek’ naar het bloedbat afwachten. ,,Israël  zegt (liegt) dat er explosieven en wapens naar de grens werden meegenomen door de Palestijnen. Volgens de Palestijnen en alle TV en youtube beelden en alle aanwezige journalisten ging het juist om onschuldige demonstranten. “Onderzoek is daarom van groot belang om vast te stellen of er grenzen zijn overschreden. Dat hebben we écht eerst nodig.“, bralt de schaamteloze en laffe corrupte’ VVD-Aasgier Blok’, die het gewoon dun in de broek doet voor de Oorlogs misdadiger Mad Dog Trump.
SP, PvdA, Denk, GroenLinks en D66 vinden dat de minister de ambassadeur moet ontbieden. ,,Wat moet er gebeuren voordat hij zoiets doet”, vroeg Kathalijne Buitenweg (GroenLinks). ,,Israël heeft een bloedbad aangericht”, meent Sjoerd Sjoerdsma (D66). Blok voelt daar echter niets voor.  ,,Er is gisteren contact geweest met de ambassadeur. Daarbij hebben we onze zorgen geuit dat er wellicht in de toekomst een dode valt bij de Israëliërs   Dat herhalen we onderdanig bij de VN-veiligheidsraad ,want anders wordt ‘Grazy Nikki Haley’ weer woest op ons. Zolang het (Doof)-onderzoek nog loopt, heeft het geen zin de ambassadeur uit te nodigen(kuch,kuch).”

Wapenembargo is een Big No,No van de Grooste Wapenhandelaar  van de Wereld Trump(Video).
Ook een wapenembargo voor Israël, een oproep van Karabulut, ziet de laffe en corrupte VVD- bewindsman niet zitten. ,,Nederland gaat niet in z’n eentje over tot een wapenembargo voor Israël. Zeker omdat de autoriteiten daar zich in een gebied bevinden waarin wapens nodig zijn voor de eigen veiligheid en helaas ook moeten worden ingezet tegen oschuldige burgers, Heil Rutte, Heil Trump.

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.