President Donald Trump

‘Tv-Trash-Soapy Ivanka Trump’ weet niet hoe haar land van ‘Daddy-(Pimp)-Trump’ heet tijdens opening US-Ambassade Jeruzalem.

(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De omstreden Amerikaanse ‘ambassade-Trump Tower’ (Video) in Jeruzalem is officieel geopend door domme ‘Tv-Trash Soapy-Ivanka Trump’ en een zaal vol Moordende  ‘Super-Elite-Gangsters(Video)’ en Godsdienstwaanzinnige van het type SGP en CU(Video). Op Twitter gaan mensen los omdat Ivanka niet weet hoe haar land heet bleek toen zij haar ‘Daddy’s (Pimp) ambassade Trump Tower(Video) opende. En omdat dat feestelijke openinkie van de Trash ‘Trump Tower- ambassade’ in Jeruzalem maar liefst het volgende mede veroorzaakte: 61 ( straat-arme)Palestinians killed and 4500 shot, including women and children in Gaza today: The vile repulsiveness of Jared Kushner, Ivanka Trump and the entire criminal Trump regime is reminiscent of the fascism that swept through Europe in the late 1930s.

‘Jewis-Slick Son in Law Jared’ and Ivanka were blessed by one of Netanyahu’s favorite rabbis, who believes that non-Jews exist in Israel only to serve Jews. Combination of religious fanaticism and kleptocracy — embodied by Kushner, Trump, Netanyahu, etc – is very dangerous 

 

 

 

 

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.