Peter R de Vries

Peter R. de Vries GVD: “Patrick van der Eem zou mijn Top-gast zijn in laatste aflevering van mijn ‘Judas-Raadkamer’.”

(Van onze Wie Neukt en Moord Privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Weer gevangenisstraf geëist tegen ‘Top-bendelid’ Patrick van der Eem van Peter R. de Vries’(video).
Het zit ‘Joker Peter R de Vries’ en zijn ‘Killer Queen Rechter’  de Waele en zijn corrupte Riool journalisten en advocaten niet mee. De Kijkcijfers van de ‘Judas-Raadkamer (Video) zijn nog lager dan het Testbeeld. En nu had ‘Politie-informant Peter R. de Vries ‘ gehoopt met zijn ‘oude gabber in crime’ ‘Junkie- Patrick van der Eem’ zijn komende vermoedelijk laatste ‘Judas-aflevering’ voor de bejaarde SBS-Kijkcijfers op te krikken. En nu is tot overmaat van ramp voor De Vries en zijn lage Kijkcijfers  zijn ‘Judas-Gast van der Eem’ vlak voor de opnames weer eens gearresteerd voor een kruimel ‘Junkie-Kamikaza-Ramkraak’. Het voorgaande feit heeft direct tot naarstig spoed  Geheim overleg geleid in de Raadkamer.Rechter Nienke de Waele is zelfs onwel geworden van deze tegenslag.

 

Weer een  criminele  redactie medewerker Patrick van der Eem van Peter R. Vries de aangehouden.

Tja, het zit ‘Insluip-Geilneef Peter R de  Vries'(Video) van SBS ‘Maffiaboss John de Mol’ niet mee, zo werd zijn ‘Trekpop& Tweevoudige TBS- moordenaar Martin Kok’ die net ‘Bloed-geld’ begon op te brengen en constant Willem Holleeder Stalkte (en in minder maten Steve Brown,die daar met een telefoontje een einde aan maakte(Video))) ook al vermoord.

Het geheim van de ‘Judas- Raadkamer’ van ‘Joker Peter R de Vries’.
De Raadkamer heeft onder strikte geheimhouding besloten er alles aan te gaan doen dat als Van der Eem moet voorkomen dat het zal zijn bij Rechter Nienke de Waele en de ‘Altijd trefzeker Ovj. Wouter Bos’. Van der Eem heeft daarvoor een ‘Judas-advocaat’ in de arm genomen van De Vries en zijn zoon ‘Domme Roy ‘hun louche advocatenkantoor(Video) en gaat er vanuit dat hij snel vrij zal komen op grond van een ‘form-fout’.

 

11 antwoorden »

 1. Hoofdredacteur Bart Ettekoven van het entertainmentblad Weekend vindt het hoogst merkwaardig dat SBS 6 het slecht bekeken programma Vet Fit van Irene Moors wél van de buis haalde, maar de nog slechter bekeken show De Raadkamer van Peter R. de Vries nog altijd handhaaft. Dat zegt hij in de Weekend. De tolerantiegrens van SBS-eigenaar John de Mol heeft vooral te maken met de mate waarin hij homolijk bevriend is met de presentator in kwestie, stelt Ettekoven in zijn voorwoord.

  Like

 2. Peter R. de Vries ziet zijn tv-droom uitkomen met De Raadkamer, het nieuwe live uitgezonden programma dat morgen in première gaat op SBS 6. Dat vertelde de tv-ster dinsdagavond in Jinek. De redactie van Eva Jinek belde met de eindredacteur van De Vries en die vertelde dat de misdaadjournalist zwaar in zijn nopjes is met zijn tv-project. Hij noemde dit het ‘ultieme programma voor Peter’. “Alles waar hij in zijn leven naar toe heeft gewerkt. Al zijn dromen komen uit in dit programma.”

  Like

  • “Nu is het zo dat we een uur lang de diepte in kunnen gaan. Daar word je als niet kijker ook wel echt wijzer van. Ik wil ernaar toe dat als er in Nederland een grote discussie speelt, dat ze zeggen: ‘Ik ben niet benieuwd wat ze daar in De Raadkamer over zeggen.”

   Like

 3. criminaliteit gestegen met dienstplichtig sergeant sokkenteller (intendance) de vries weer terug op tv,en kijkcijfers met licht(led)snelheid gedaald

  Like

  • In 1960 werd de luchtdoelartillerie zwaar ingekrompen en de Palmkazerne kwam vrij voor het Depot Intendance, dat er iedere twee maanden een lichting rekruten een basisopleiding gaf. Deze basisopleiding vertrok in oktober 1965 naar Ossendrecht en vanaf toen tot de sluiting, was de Intendanceschool de hoofdgebruiker van de kazerne. Opleidingen waren ondermeer: school reserve-officieren intendance (SROInt), kaderschool voor dienstplichtige sergeants en aanvullende opleidingen voor officieren en onderofficieren. In 1973 werd na een reorganisatie de naam in OCInt (opleidings centrum intendance) veranderd.

   Like

 4. Heel slecht nieuws voor SBS. Dit begin jaar verdienen zij voor het eerst geen geld met reclame op tv door come back peter r de vries

  Like

 5. Deep State Pedo Pr de Vries Divisie

  Met of zonder Demmink, graf Hoge Priesters in Toga definitief klaar voor gebruik

  Behind The Presidential Pokerface: Q Anon May 15 – Pain is Coming

  Like

 6. LS…

  En Pedo Air de Vries maar roepen dat de criminaliteit is gedaald ! Jaaaah echt waar ! Alleen niemand geleuft het. Ook zijn tafelgenoten niet !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.