EU

‘Pimp Trump’ behandelt de EU Leiders openlijk als ‘Junkie-Hoeren’ van zijn ‘Vazal–Staatjes’.

(van onze ‘Internationale- US Elite-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Mad Dog Trump’ verscheurt eenzijdig Iran overeenkomst en dreigt Iran met Oorlog en Honger‘s dood(Video).
De Laffe President Macron liet zich tijdens het bezoek aan het ‘Crazy Witte Huis ‘openlijk vernederen als een ‘Toy-Boy’(Video) door ‘Mad Dog Trump’ aka “Daddy-Pimp”en het had geen enkel resultaat, behalve dat hij en zijn bejaarde ‘Pedo-echtgenote’ dagenlang niet kon zitten. De Iran deal werd gewoon eenzijdig verscheurd en de EU-Leiders werden direct openlijk bedreigt door ‘Daddy-Pimp –Trump’ geen zaken meer te doen met Iran. De laffe en corrupte EU Leiders worden vernedert en behandelt als goedkope ‘Junkie-Hoeren ‘door ‘Pimp- Trump’. Hij grijpt ze in hun Kruis wanneer hij wil.Het zou wel eens een lang diner kunnen worden vanavond in Sofia. De 28 laffe leiders ‘Junkie-Hoeren’ van Trump van de EU-landen schuiven aan voor een informeel samenzijn. De agenda wordt bepaald door iemand die er niet eens bij is: ‘Mad Dog Trump’ aka Daddy-Pimp EU leaders come to Daddy or I wil rape you or beat you te dead(Video). Een aantal extreem laffe Leiders overwegen net als ‘Toy-Boy Macron’ om de ‘Be Best (in bed actie’) van ‘First Lady-Hoer Melanie‘ te gaan praktiseren en hopen daarmee gespaard te worden door ‘Mad Dog Trump’.

 

11 antwoorden »

 1. off topic and related to de Kosmische Kompetie 2019/20

  Pope francis to retire in 2019. En weer een goddeloze hoer die het veld ruimt.

  Landverraad en lucifer aanhangen begint redelijk genant te worden.

  Dit is goed nieuws voor alle katholieken. Goddeloze hoeren hebben geen plek in welke kerk dan ook.

  De paus is een politiek figuur, en een ceo van een multinational.

  Een gelovige zijn/ haar band met god is een persoonlijke en directe band. Stop je daar iemand tussen dan krijg je ruis. Stop je daar een goddeloze boef tussen dan heb je een probleem.

  Je band en contact met god is van jezelf, daar heeft deze hoer nooit wat over te zeggen gehad.

  De kerk als bedrijf heeft niks meer met religie te maken, juist het tegenovergestelde. Gelbeheren, weduwen geld uit de zak kloppen, eugenics, witwassen, kindermisbruik en pedofilie, nazi’s beschermen en letterlijk de Duivel/ Lucifer aanbidden.

  Daarvoor de oorlogen en inquisitie en martelingen. Hoe ver sta je dan af van Jezus zijn boodschap? wat stelt jouw geloof voor als je voor deze zonden in eigen huis de ogen sluit.

  Weet je wat, kom maar niemand meer de moralistische les lezen. Jullie zijn zelf het Kwaad geworden. Maar dat gaan we opruimen. Die hele smerige zooi in het vaticaan. De nr 3 moet al voor het gerecht verschijnen.

  Like

  • de eerste 10 sec clip geeft precies mijn sentiment weer.

   Stop being a coward, join fellow patriots or just fuck off. Can’t tell me nothing.

   Like

  • Gaat over Cardinal George Pell rechtszaak. Totale black-out in Australische media. Vaticaan verdacht van samenwerking ISIS/ Daesh in kinderhandel en slavenhandel.

   Like

  • LS…

   De kerk de synagoge de moskee hebben alles met religie te maken maar niets met de energie die wij god noemen. Jahweh is god niet maar een buitenaards monster die ons DNA gestolen heeft en ons al eeuwen lang terroriseert met hel en verdoemenis. Lees de Wes Penre Paper en gij zult weten !

   Like

  • You’ve planted rotten seeds
   And in a land of happiness

   They’ll grow us evil trees

   Guided minds, and eyes that will never see

   Holyman I’ll tell you
   Just what it is that I believe

   Holyman I tell you man you gotta
   Believe in what you see

   Cause its you that corrupt us man and
   Deep throat philosophy

   I don’t need your spells or the little
   Games you try to pull on me

   Come to think of it I don’t need your religion

   Like

 2. De zielige Donald Trump onderhandelt met de nog veel zieligere leiders van de EU-lidstaten. Een bedroevend zooitje dat momenteel de wereldpolitiek domineert. Angela Merkel is gewoon een soort huisvrouw in wezen en dat straalt zij ook uit. Bij Mark Rutte thuis zou ik mijn eigen kinderen niet willen laten logeren want die komen daar niet zonder kleerscheuren vanaf vermoed ik. En Emanuel Macron denkt dat hij de nieuwe Napoleon is alleen is het niet zeker welke van de twee ( neef of oom ) het zal gaan worden.

  Like

 3. LS…

  Trump schijt in zijn broek voor de steeds inniger wordende coalitie tussen Rusland-Iran-China als gevolg van zijn steeds rigoureuzere sancties tegen deze landen. De rest van Tumps idiote gedrag is smoke&mirror ! Europa moet een keuze maken maar doet dat niet. Te veel 5e colonne Zio Ashkenazi Khazaren in ons midden !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.