corruptie

Sint-Maarten nog geen euro ontvangen, terwijl Weekers al weer zijn Zakken loopt te Vullen.

(van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Rutte Trots: Afgetreden VVD-staatssecretaris ‘Fraudeur–Weekers’ belast met financieel ‘toezicht'(=’Rat in pak-strijkstok’) Sint Maarten (video).
Premier’ Godfather Rutte’ van de VVD-misdaadgroep bezocht eerder deze week voor het eerst sinds orkaan Irma het eiland samen met de corrupte staatssecretaris ‘CDA- Rat Knops (Video)‘ ( ‘Taxfree-Shell-Koninkrijksrelaties’ in Wonderland(Video)) en zijn ‘Gabber in crime’ Weekers. Nederland maakt zich grote zorgen over het komende orkaanseizoen(Kuch). Sint-Maarten is daar nog niet klaar voor. Met name het gebrek aan veilige schuilplaatsen voor arme sloeber (80% van het eiland) is een probleem. “ Het is niet een kwestie van gebrek aan wil(kuch). Maar ze weten niet hoeveel arme sloebers er op het eiland zijn en er is niet een volledig beeld van welke locaties geschikt zijn”, laat Knops weten. „Een deel van de schuilplaatsen voor de arme sloebers is verwoest. Mogelijk moet er een plan komen waarbij mensen bij elkaar kunnen schuilen in hun lekkende en bouwvallige krotten. De kans is heel groot dat er weer een orkaan komt en u weet het wel de Rijken hebben allemaal een Top schuilplaats,hahahahahaha.

Braking News: ‘Fraudeur-Frans Weekers’ gespot op St Maarten als ‘VVD-Tuan Besar’-Strijkstok-Controleur’ .
Sint-Maarten worstelt acht maanden na de alles verwoestende orkaan Irma met de strenge ‘Strijkstok-regels’ om de Nederlandse hulpmiljoenen in handen te krijgen. Minister Michael Ferrier (Financiën) laat weten dat het de overheid nog niet gelukt is om een euro te ontvangen en ergert zich blauw aan de  VVD ex staatssecretaris Weekers( moest afteden o.a. vanwege Fraude), die aangesteld is door Taxfree-Shell-Rutte & Co om te zorgen dat de miljoenen in de zakken verdwijnen van het ‘Nederlandse(VVD-Maffia)-bedrijfsleven’ en de ‘Nederlandse-Goede-(pedo)- Doelen Maffia’. Ferrier: Die Weekers gedraagt zich op ons Eiland  als een ‘Tuan Besar-Strijkstok-Controleur van het VOC’. ” Na een fikse ruzie voldoet Sint-Maarten aan de ‘Rat in pak- Strijkstok- voorwaarden'(Video), maar nu worstelt het eiland met de regels van de Wereldbank die samen met de ‘VVD fraudeur-Weekers’ de verdeler van het Nederlandse hulpgeld is.

BN-Hoeren ‘Huil-actie’ met PvdA ‘Zot-Plasterk’ Sint-Maarten levert 13,3 miljoen op voor de Strijkstok(Video).
Tot nu toe hebben alleen hulporganisaties gebruik kunnen maken van de pot. Tot grote teleurstelling van minister Michael Ferrier (Financiën) heeft de overheid van het bijna 40.000 inwoners tellende land nog geen euro ontvangen. “We hebben onze handen vol om Sint-Maarten weer op te bouwen en tegelijkertijd moeten we voldoen aan de  ‘strijkstok-regels’ van de Wereldbank. Met een klein aantal mensen moeten we alles doen”, legt Ferrier uit. „In Nederland zeggen ze: hoe kan het dat jullie nog niet klaar zijn, waarom gebruiken jullie het geld niet? We hebben het geld nog niets een kunnen aanraken!”De minister van Financiën stelt dat de overheid nog steeds aan het uitzoeken is hoe de procedures werken om het geld te kunnen krijgen. Ferrier: „We zijn Nederland heel erg dankbaar voor het geld. Maar het is in november aangeboden en we kunnen er nog steeds niet bij. Er is iets mis met de Strijkstok regels en dat kost heel veel tijd. Wij kennen de Wereld-Misdaadbank en die ‘Weekers-regels’ niet . De frustratie en de armoede hier is heel erg groot.

 

 

 

 

6 antwoorden »

 1. Eerder deze week : HEMA wordt binnenkort BEMA … Maar er moest schijnbaar eerst nog behoorlijk wat van de aankoop prijs af. Een lawsuit van Levi’s tegen HEMA biedt uitkomst : “Stiksel op zak spijkerbroek kost HEMA geld” – 3 uur geleden [Wed May 16 23:34:38 CEST 2018] in FINANCIEEL – https://www.telegraaf.nl/financieel/2046767/stiksel-op-zak-spijkerbroek-kost-hema-geld “BRUSSEL – Winkelketen HEMA moet een boete van €4,4 miljoen betalen omdat spijkerbroeken die het bedrijf verkocht inbreuk maakten op een beeldmerk van jeansfabrikant Levi’s. Een Brusselse rechter bepaalde dat het stiksel op de kontzak van de HEMA-broeken te veel leek op het V-vormige stiksel van Levi’s.[ … ]”

  Het Telegraaf artikel levert geen foto of andere illustratie van de HEMA spijkerbroek. Wel een foto van het Winkelpand voor in de verkoop. De HEMA dient schijnbaar zo snel mogelijk van het New World Order business toneel te verdwijnen. Voorheen werdt al Vroom & Dreesmann verbannen uit de winkelstraten, en verscheen in de plaats daarvan HUDSON’s BAY. Ook bij produkten als horloges en juwelen is hetzelfde aan de hand. Merken als CITIZEN uit Japan hebben inmiddels plaats gemaakt voor SWAROVSKI. Dit fenomeen is wereld wijd aan de hand. Zie hier hoe Jack Posobiec door de Shopping Mall van Washington D.C. Union Station loopt, ( op het einde 11:40 )

  Like

 2. Dit is natuurlijk ideaal als VVD-gabber in crime.

  Gratis feesten en snoepreisjes maken en cruisetochten genieten in de tropen, zogenaamd als humanitaire hulpverlening.

  Ondertussen onbeperkt taxfree graaien met de Wereldbank als alibi.

  Wat wil een beetje graaier- en naaier nog meer ?

  Let op Weekers, die zien we vaker in het nieuws.

  Like

 3. Deze partij schaamt zijn ogen in zijn kop niet?
  Kenmerkend voor reptilians?
  Ze hadden hem met pensioen moeten sturen, net als die leidende leugenaar

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.