Misdaad

Braking News: Genade klap voor Astrid Holleeder en haar ‘Media-Pooier Peter R. de Vries’ in de zaak Willem Holleeder.

( van onze Wie neukt en Moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Heden ochtend om zes uur- s ‘morgens mocht de NSB -‘Telegraaf-Lynch-Riool journaliste Bellekom’(Video) de ‘Riool-Show-primeur’ brengen dat haar Astrid Holleeder met nieuwe stiekem opgenomen geluidsbanden zou komen,die Willem Holleeder de Genade klap zou geven. Deze banden had zij volgens eigens zegge (Liegen) toevallig bij haar ‘verhuizing’ naar een beschermende Luxe Villa van ‘Lynch-Justitie’ gevonden. ‘Media Pooir-Peter R. de Vries‘ ‘wipt’ er regelmatig naar binnen net als Hakkelaar en God mag weten welk Gajes nog meer.De banden waren feitelijk gewoon Vuilnis, dat amper was te verstaan en daar had Justitie weer wat opgevonden:’ Judas-zus Holleeder, toen nog corrupte advocaat moest het niet te verstane gebral dat n.b. nog wat uitgetikt door de corrupte ‘Vinger-politie'(Video) duiden als zijnde een door het corrupte  gedeelte van Justitie betaalde Tolk van ‘Willem Holleeder-taal’.

2 antwoorden »

  1. Genadeklap ? Niks van gemerkt allemaal stemmingmakerij.
    Die Neus komt straks nog vrij als het zo doorgaat, als ik rechter was had ik hem direct naar huis gestuurd, kan ie mooi in het programma de raadkamer aan tafel gaan zitten en uitleggen hoe ze hem erin hebben geluisd…………

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.