Media-Maffia

Saskia Belleman van de Telegraaf & ‘Judas-Raadkamer’ van Peter R. de Vries :”Onze Astrid komt met nieuwe geluidsopnames”.

(van onze Wie neukt en Moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR– Vandaag gaat het ‘Monster-Riool-Showbizz- Holleeder-proces’ weer verder met als Hoofdgast de altijd liegende ‘Judas-Astrid Holleeder’, het domme neukertje van “Hakkelaar“. De belangenverstrengeling (video) van de corrupte’ Riool-Lynch-misdaad- journalistiek’ en de corrupte Gerechtelijke macht met o.a. de’ Judas-Zussen Holleeder’ neemt steeds meer bizardere misdadige vormen aan. Zo is bijv. ‘Judas- Sonja Holleeder’ op haar beurt weer het neukertje(video) van Peter R de Vries.Tja, er wordt wat afgeneukt en cocaine gesnoven onder elkaar in de  ‘Gajes-misdaad-journalistiek-kringen’. Volgens Belleman en haar Astrid  worden de opeens gevonden nieuwe Geluidsbanden de Genadeklap voor Willem Holleeder.

Peter R. de Vries GVD: “Patrick van der Eem zou mijn Top-gast zijn in laatste aflevering van mijn ‘Judas-Raadkamer’(Video).

‘Riool-Raadkamer’ Peter R .de Vries wordt met Holleeder ‘VerRaadkamer’ met Judassen Rechter Moors, OvJ. Bos, Belleman en Mr. Kuijpers(Video).

 

‘ Politie-Informant Peter R. de Vries’ uit de rechtszaal Proces Holleeder gezet(Video).

De ‘Lynch-Riool- misdaadjournaliste’ van de’ NSB-Telegraaf’&’Judas- Raadkamer’ van ‘Joker Peter R. de Vries’ kopt voor het begin van de’ Riool-Showbbiz- Rechtszaak in de ‘NSB-Telegraaf’ dat haar Astrid vandaag weer met nieuwe ‘Judas-geluidsopnames’ komt die zij samen met haar ‘Media Pooier- Peter R. de Vries’ ‘stiekem en betaald door bepaalde extreem corrupte ‘Altijd tref zeker-Judas-Raadkamer- OvJ. Wouter Bos -Justitie’ heeft opgenomen en daarna geplakt en geknipt. Het voorgaande zult u begrijpen vermeld de smeerpoet Belleman ff niet, want ze schuift immers om de haverklap aan bij de ‘Judas-Raadkamer’ van ‘Joker Peter R. de Vries’ voorzien van een debiele ‘SBS-Tokkie-Onderwereld’ bijnaam om een partijtje te liegen samen met De Vries zijn domme en extreem corrupte ‘Killer Queen Rechter Nienke de Waele’(die schijnt ook met de Vries te neuken en De Vries neemt dat stiekem op volgens bronnen rond de redactie ). Of Belleman ook met de ‘‘Insluip- Geilneef Peter R. de Vries’(Video) of wie zal het zeggen met ‘Junkie Patrick van der Eem’ neukt is nog niet bekend, maar in die normloze, corrupte, perverse ‘NSB-kringen’ is dat heel normaal dus het zou zo maar kunnen, niet dan?

 

5 antwoorden »

 1. Misschien kan Gordon bemiddelen tussen Peter R. de V. en Patrick in het programma RTL-Boulevard. Gaan de kijkcijfers zeker omhoog.

  Ook de heer John de Mol kan er dan zijn (voor)deel MEE-doen.

  Bovendien is er dan waarschijnlijk onbeperkt cocaïne beschikbaar om de contacten te versoepelen.

  Like

 2. Dit theater is alleen maar voor de buhne en omdat heel veel lieden er zich lekker aan verrijken, rechters, advocaten ik weet niet hoeveel zogenaamde misdaadjournalisten, tv , radio, internet, Holleeder brengt veel geld in het laadje, en goocheme Willem zelf komt nooit meer vrij, echt een slimme man hoor en wat een topcrimineel……hahhaha,
  KOEKOEK !!

  Like

  • De Holleeder-industrie. De snelst groeiende bedrijfstak ?

   Net als de Wilders-industrie, de nucleaire Noord-Korea dreiging, de asiel-immigranten-industrie en het huwelijk van Prince Harry.

   En niet te vergeten: de onstuitbare opkomst van de pulp-berichtgeving
   m.b.t. Gordon en zijn platvloerse escapades in de showbizz.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.