Maatschappij.

De 70e verjaardag van de Palestijnse Hel! Verdiepers worden met uitsterven bedreigd.

(Door Johan Oldenkamp Pateo.nl)

AMSTERDAM-NOIR-

 • Pateo’s zelfkennisboekenreeks wordt gedrukt
 • De komende Zelfkennisweek is wellicht de laatste
 • Verdiepers worden met uitsterven bedreigd
 • De 70e verjaardag van de Palestijnse hel

Om deze 183e Pateo Nieuwsbrief online te lezen, ga naar:
http://www.pateo.nl/HTML/NL/Bulletin/Nieuwsbrief183.htm

Pateo’s zelfkennisboekenreeks wordt gedrukt.
De afgelopen anderhalf jaar zijn er acht dunne e-boekjes verschenen waarin telkens een zelfkennismethode wordt uitgelegd met behulp van Wholly Science. Deze acht Wholly Science-gidsen worden deze maand op maat gedrukt. Wil jij één of meer van deze boekjes in gedrukte vorm ontvangen, bestel het dan voor donderdag 24 mei.

De titels en ondertitels van deze acht unieke boekjes zijn:

 • Lunaire-Jaar-Astrologie; De Wholly Science-gids tot de Chinese Dierenriem. 28 blz. ISBN 978-94-90765-20-0 (boek 38)
 • Stellaire-Jaar-Astrologie; De Wholly Science-gids tot de Nine Star Ki. 26 blz. ISBN 978-94-90765-21-7 (boek 39)
 • Solaire-Jaar-Astrologie; De Wholly Science-gids tot de Sumerische Zodiak. 28 blz. ISBN 978-94-90765-22-4 (boek 43)
 • Galactische-Dag-Astrologie; De Wholly Science-gids tot de Maya Tzolkin. 32 blz. ISBN 978-94-90765-23-1 (boek 40)
 • Numerieke Betekenis; De Wholly Science-gids tot Numerologie. 17 blz. ISBN 978-94-90765-24-8 (boek 44)
 • Letters Waarderen; De Wholly Science-gids tot Gematria. 12 blz. ISBN 978-94-90765-25-5 (boek 45)
 • Persoonlijkheidsdynamiek; De Wholly Science-gids tot het Enneagram. 34 blz. ISBN 978-94-90765-26-2 (boek 46)
 • Temperamenten; De Wholly Science-gids tot Humeurologie. 17 blz. ISBN 978-94-90765-27-9 (boek 47)

Komende dagen worden deze boekjes klaargemaakt voor de drukker, waarbij het aantal bladzijden per boekje nog kan toenemen. Deze verklarende boekjes kosten € 10 per stuk. Maar wie ze alle acht bestelt betaalt hiervoor slechts € 50 (exclusief verzendkosten). Neem om te bestellen gewoon even contact met me op (bij voorkeur via e-mail). Vanaf 30 mei kunnen deze boekjes naar verwachting worden geleverd.

De komende Zelfkennisweek is wellicht de laatste.

Vanaf 3 juni wordt de elfde Zelfkennisweek gehouden, wederom bij Centrum Savita in het Duitse Sauerland. Iedere deelnemer ontvangt de acht boekjes van Pateo’s zelfkennisboekenreeks als naslagwerk voor de toegepaste methoden. Zoals aangekondigd in de voorgaande nieuwsbrief zou het wel eens de laatste keer kunnen zijn dat ik deze Zelfkennisweek geef, dus grijp jouw (laatste) kans wanneer je deze week nog nooit hebt meegemaakt of wanneer je deze week nog een keer wilt doen. Wanneer je deze elfde keer (opnieuw) van de partij wilt zijn, meld je dan aan voor vrijdag 25 mei.Zoals gemeld in de vorige nieuwsbrief ga ik ook voor deze Zelfkennisweek een online videocursus ontwikkelen. Naast zeven video’s waarin telkens één van de zeven zelfkennismethoden wordt uitgelegd krijgt dan iedere deelnemer ook een eigen video waarin alle eigen uitkomsten van iedere methode worden getoond. Uiteraard wordt die eigen video alleen gestuurd naar degene over wie het gaat. Ook is er dan de mogelijkheid om deze uitkomsten met mij te bespreken tijdens een (video-) gesprek via het internet of de telefoon. Iedere video kan dan net zo vaak worden bekeken als gewenst, en bovendien zijn er geen reis- en verblijfkosten verbonden aan deze online Zelfkenniscursus.

Verdiepers worden met uitsterven bedreigd.

De aandachtspanne van de doorsnee mens neemt steeds verder af. Deze zou nu zelfs minder lang zijn dan die van een goudvis, zo wordt beweerd. Daardoor wordt de werkelijkheid voor deze mensen steeds platter. Grote onderwerpen kunnen ze helemaal niet meer bevatten, en ook lukt het hen niet meer om uit eigen beweging diepgaand in een onderwerp te duiken. Die trend is tientallen jaren door de televisie ingezet, maar recentelijk verder doorgevoerd door de zogenaamde slimme telefoon.Alles is infotainment geworden. Plaatjes en korte filmpjes, dat lukt nog wel, maar geen lappen tekst meer (zoals deze nieuwsbrieven), of van die urenlange video’s. De boekjes die hierboven staan genoemd zijn gemiddeld slechts zo’n 30 bladzijden lang, maar dat is voor veel mensen toch al snel 29 bladzijden te veel.De meeste mensen hebben het allang opgegeven. Zij hoeven niet meer te weten wat de zin van het leven is. Voor hen is het leven gewoon wat je er zelf van maakt. Zijn al deze mensen nu heel erg dom? Ja, want zij doen maar wat! Maar ze weten toch niet beter? Nee, maar ze hadden het wel kunnen weten. Iedereen krijgt in dit leven meerdere malen de kans om zich met die verdieping bezig te gaan houden. Denk nu niet dat ik het heb over het bekeren tot een religie, want dat is “spiritualiteit” voor luie mensen, en hetzelfde geldt voor vrijwel al het andere wat op dat gebied te koop is. Echt verdiepen en luiheid gaan namelijk niet samen.Echte verdiepers onderzoeken alles en behouden het goede. Voor echte verdiepers bestaan er geen ‘heilige huisjes’, want dergelijke huisjes zijn gebouwd op drijfzand, en nadrukkelijk niet op rots. Voor echte verdiepers is er gelukkig Wholly Science, maar ik realiseer me dat die doelgroep steeds kleiner wordt. Helaas, het is niet anders. Ik weet dat de Waarheid uiteindelijk zal overwinnen, en daar is mijn bijdrage dan ook op gericht. Echter, zolang de mensheid steeds dommer wordt kan Wholly Science niet zomaar opeens een hit worden. Daarom ik ga er alles aan doen om te zorgen dat Wholly Science ook de komende generaties beschikbaar blijft. Wie me daarbij kan en wil helpen is welkom! Heb ik zelf het misschien ook opgegeven? Nou, ik ben realistischer geworden. Ik wil graag mijn kennis over de aard van deze werkelijkheid delen, en alles wat daarmee te maken heeft. Maar wie heeft daar echt belangstelling voor? Jij denkt nu misschien dat jij dat wel hebt. Maar hoeveel tijd zou je daarin willen investeren? Besef je wel dat dit veel meer is dan een universitaire opleiding? Heb je er bijvoorbeeld een voltijdstudie van vier jaren voor over om Wholly Science onder te knie te krijgen, zodanig dat je het zelf in alles kunt gaan toepassen?Ook al is die doelgroep erg klein, toch ga ik binnenkort beginnen met het maken van deze allesomvattende opleiding (in de vorm van online video’s met bijbehorend naslagwerk). In plaats van op kwantiteit richt ik me voortaan volledig op kwaliteit. Zodra jij er klaar voor bent weet je waar je moet zijn!

De 70e verjaardag van de Palestijnse hel.
Op vrijdag 14 mei 1948 werd de onwettige Yehudi-staat genaamd “Israël” uitgeroepen, maar dit ging pas vanaf middernacht in. De echte startdatum van deze onwettige staat is dus zaterdag (Sabbath) 15 mei 1948. Dat was gisteren precies 70 jaar geleden.Zoals je wellicht weet hecht ik veel belang aan de Numerologische waarde van een datum. En ik weet dat dit ook geldt voor de mondiale machtswellustelingen, want ook zij begrijpen hoe de energetische protowereld tot uitdrukking komt in de materiële schaduwwereld. Begrijp je de vorige zin niet, dan weet je blijkbaar nog niets van Wholly Science. Afijn, de Numerologische waarde van de echte startdatum van deze onwettige Yehudi-staat is dus 33. En als jij een echte verdieper was geweest, dan had je dit zelf al snel even uitgerekend. En is deze 33-waarde betekenisvol? Nou, wat dacht je zelf? De mondiale machtswellustelingen doen niets zomaar. Zij weten namelijk ook hoe het werkt.Begrijp me echter goed, want ik zeg niet dat alle Palestijnen goed zijn en alle Israëlieten slecht. Beide groepen worden misbruikt door de mondiale machtswellustelingen in een diepslechte zaak die al in 1897 te Basel werd aangekondigd. Ook de eerste twee wereldoorlogen maakten deel uit van dit Zionistische plan. En als zij hun zin krijgen, dan komt er ook nog een derde.Steeds meer mensen krijgen door dat de Westerse mainstream media alleen maar propaganda voor Israël brengt. Dit wordt zelfs zo zwaar aangezet dat zelfs gewone mensen zich hier inmiddels aan gaan storen. En ook het afgelopen weekeinde laten winnen van dat platte en absurde kip-liedje bij de 63ste editie van de “Europese” liedjeswedstrijd is uiteraard bedoeld om meer kwaad bloed te kweken tegen de Yehudi-bezetters. Uiteindelijk gaat de publieke opinie zich geheel volgens plan keren tegen het apartheidsregime van Israël, precies zoals dat ook in Zuid-Afrika is gebeurd. En wanneer de opnieuw gehersenspoelde mensheid ook deze gewelddadige apartheid als probleem gaat zien, en zich als reactie van Isra-hel afkeert en de kant van de geterroriseerde Palestijnen kiest, dan kunnen de mondiale machtswellustelingen hun voorgekookte oplossing gaan uitrollen: WWIII als opmaat naar een Nieuwe Wereldordening.Ben ik nu een doemdenker? Nee, dat ben ik zeker niet. Maar ik ben wel een realist. En ik zie welke zetten worden gedaan in het mondiale machtsspel. Al die zetten zijn niet alleen bedoeld om de publieke opinie te beïnvloeden, maar ook om deze te kunnen peilen. Want uiteindelijk is deze werkelijkheid onze gezamenlijke creatie. De mondiale machtswellustelingen zetten maximaal in op het manipuleren van de zienswijze en denkwijze van de massa. Dat is de enige reden waarom wij zo intensief worden bespioneerd. Het gaat helemaal niet over het opsporen van terroristen, want dit “terrorisme” wordt nagenoeg allemaal georganiseerd door geheime diensten en dus betaald met belastinggeld. Nee, het doel van het permanent in de gaten houden van zoveel mogelijk mensen is om het effect van gedachtemanipulatie te kunnen monitoren. Alle alternatieve “waarheden” (lees: desinformatie) horen hier ook bij. En zo wordt deze mind control steeds vernuftiger, terwijl de mensen mede daardoor steeds dommer worden. Het “mes” snijdt dus aan twee kanten.En het “leuke” is, de steeds dommer wordende mens denkt steeds meer te weten door het aanhoudende bombardement van “nieuws”. Bovendien, wanneer je ze hun domheid onder de neus wrijft, dan vinden ze jou niet meer leuk en negeren ze jou verder door jou niet meer te volgen. We hebben hier allemaal mee te maken. Het hoort namelijk ook bij het duistere plan. Maar gelukkig ben ik niet op zoek naar volgers; ik zoek verdiepers. Misschien ben jij een verdieper, want je hebt tenslotte deze hele nieuwsbrief gelezen!

Bedankt voor het lezen (en desgewenst doorsturen of herpubliceren) van deze Pateo Nieuwsbrief.

Met Liefde en Wijsheid,

Johan Oldenkamp

Pateo.nl : Wholly Science (“de helende hereniging van waarachtige wetenschap en zuivere spiritualiteit”)

4 antwoorden »

 1. Zelfs de goedwillende joden worden, net als de politiek die hier gevoerd wordt weggehoond met mooipraterij, van Agt die het altijd zo opnam voor deze mensen hoor je niet meer? Met Uitsterven bedreigd?

  Like

 2. Waar de kaste van zelfverklaarde gelovigen, ongelovigen al eeuwenlang oeverloos bakkeleien over God bestaat, “welles nietes” zo eensgezind en onwrikbaar zijn ze als het hun heilige geloof inde Monetaire Heilstaat en zijn Hogepriesters betreft.

  De één gelooft wel de andere niet maar “beiden, geloven, claimen zijn beloofde land”

  Robert David Steele – IRAN, KOREAS, JERUSALEM, PALESTINIANS, QANON

  Peace in the Middle East: Denuclearizing Israel, Restoring Palestine, and More
  Lees meer: http://russiancouncil.ru/en/blogs/SteelesBlog-en/peace-in-the-middle-east-denuclearizing-israel-restoring-palestine-and/
  Lees meer: https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/meelezen/trumps-positieve-daden-en-berichten-van-q/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.