Kabinet Rutte3

Klasse Justitie :Dodelijke ‘Maffia-praktijken’ van Scheepvaart niet vervolgd door Rutte&Co.

(van onze VVD &CDA Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Het Motto van de VVD-misdaadgroep is Pecunia non olet (‘Geld stinkt niet’), maar wel hoe het crimineel verdient wordt. En uiteraard pas op voor Poetin,Wilders(Video) en de “Willem Holleeders”(Video)! Het voorgaande is de Mantra van ‘Taxfree-Shell-Rutte’ en zijn corrupte ‘Judas-coalitie partijtjes het’ Nep en Fop Christelijke CDA’, D66 ‘DDR-Yuppie-Fascisten’ en de ‘CU-Incest-Bijbelbelt’. Opvallend is het weer om te moeten vaststellen dat de AVID van D66 DDR66 ‘Minister-Jonkvrouw-Bilderberg-Ollongren’ al jaren van niets weet, zelfs niet met de Sleepwet. Maar ook het ‘Riool-Showbizz-OM’(video) van de CDA Minister ‘Stedelijk Museum- Fraudeur- Grapperhaus'(Video) en de VVD-Minister Gangster Dekker weten van niets en daar is het motto: “Heil Rutte& Heil Bloed-Poen, Heil ‘Taxfree-Graai King Willem’ in Wonderland(Video)”!

Een afgedankt boekenkastje een dag te vroeg aan de stoeprand, of een stapeltje oude kranten in de vuilcontainer. Het kan de gewone burger al gauw boetes van honderden euro’s opleveren. Als u wild plast staan er gelijk twee verhitte agenten van de corrupte ‘Vinger-politie’(Video) naast u met een vette bekeuring. Maar chemietankers die de Rotterdamse haven aandoen van de PvdA “Uncle Tom” Aboutaleb en Joost Eerdmans van (on)- Leefbaar en mogen ongestraft hun schadelijke ladingen en mass dumpen in de Noordzee, pal voor de Nederlandse kust. Er zwemt geen vis meer rond. De altijd liegende VVD ‘Godfather Rutte’ in de Kast:” Gaat u gerust zwemmen in die losing’s (on)-Leefbare gebieden in de Noordzee van Eerdmans& Aboutaleb en kijk niet raar op als u en/of uw kinderen na een paar jaar sterven aan de kanker en/of allerlei vreemde bulten in alle kleuren van de regenboog over hun lichaam heeft. En als u een baby krijgt dat een derde oor en/of twee hoofden heeft schrik dan niet, want dat hebben ze bij de CU en de SGP ook allemaal en dat zijn prima mannen, die mij altijd steunen Halleluja . Maar hoe dan ook, kom niet zeuren bij ons voor een honger-uitkeringkje Labbenkakken,werken tot je er dood bij neervalt !”

‘De VVD&NPO-Stelling van NL & Jort Kelder&Rutte’: Labbenkakken Werken tot je er dood bij neervalt(Video).

2 antwoorden »

  1. Rutte is zelf het bewezen resultaat van een reageerbuisbaby-test uit de proeftuin van Monsanto en Dr. Mengele:

    DNA additief behandelen met een 100% liegend gen en wat Zyklon-B-hofnar-moleculen.

    Like

  2. Heb ooit al eerder verkondigd dat kabinetrutte er alleen is voor het instant houden van de vervuiling, geen vliegtax invoeren, uitbreiding vlieg en verkeerswegen, flessen statiegeld uitgesteld, net als vrijstelling voor de grootste vervuilers mn de multinationals, tot 1,5 miljard?
    Grote klets dat het zo goed gaat, alleen maar bestemd voor de elite, volk mag alleen de lasten daarvan dragen?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.