Media-Maffia

‘Royal-Parasieten’ Meghan Markle and Prince Harry’s Bruiloft kost meer dan 35 miljoen euro. 1 op 5 kinderen in UK niet te eten!

(van onze ‘Royal-Parasieten- Taxfree’ ‘VIP- Reis en Shop’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Vandaag was wereldwijd ‘Royal-Tokkie-TV-day’Levels of child hunger and deprivation in UK among highest of rich nation. Leve Markle and Prince Harry’s Bruiloft! Is er nog hoop voor de dagelijks kaal gelukte massa in de “Straf de arme maatschappij“?

‘Royal-Parasieten’ Meghan and Prince Harry’s Bruiloft kost meer dan 35 miljoen euro. 1 op 5 kinderen in UK niet te eten!

Totale Royal waanzin. De Staats BBC,de Staats-NOS en ‘Corporate Crime-CNN’ zonden de hele dag de extreem, dure Middeleeuwse Bruiloft van de ‘Royaal- Parasieten- Meghan and Prince Harry’ non stop uit alsof het de belangrijkste maatschappelijke gebeurtenis van de decade is.Wat u vandaag niet hoorde of eigenlijk nooit hoort bij de NOS, BBC, en CNN: In de UK krijgen 4 miljoen kinderen( 1 op de 5) geen fatsoenlijke maaltijd per dag en Taart van Markle and Prince Harry kost alleen al 50 duizend pond. Meghan spend a whopping £300,000 on fashion, with most of the budget going towards her first dress. Er waren 700 Royals & Elite-Killer’-gasten  (Pedo)-psychopaten en wat ‘Hollywood-BN-Hoeren’ a La George Clooney( mede producent namens de CIA van the ‘Fake-White Helmets’ dr. Goebbels propaganda film) , die met elkaar goed zijn voor 100 duizend jaar gevangenisstraf. En mede verantwoordelijk zijn voor het feit dat 15 miljoen kinderen per jaar sterven van de honger(Video). Maar dat mag de pret niet drukken voor de voor merendeel kaal geplukte ‘Royal-Tokkies’, want die waren met duizenden uitgerukt om hun Royals  Parasieten toe te juichen.

Vader Meghan Markle boos op ‘Prins Parasiet Harry’. India boos op de hele criminele Royal Familie.

 

7 antwoorden »

 1. Corrupte bende die Windsor Royalty. Het tuig heette eerst Von Saxen-Gotha-Coburg.

  Duitser Philip Battenberg veranderde zijn naam in Mountbatten om het zooitje een enigszins Brits sausje te geven, iedereen trapt er in.

  God save the King.

  Like

 2. Ik WALG van deze poppenkast en minstens evenveel van alle debielen die hiernaar zitten te kijken, sterker nog, zich hier al weken of maanden van tevoren op verheugen. Wat een totale fucked-up wereld leven wij in. Die wangedrochten smijten maar met geld en een ander kan letterlijk zand vreten. En nog een hele horde idioten die die uitvreters toe zitten te juichen. Om van te kotsen, heb het meer en meer gehad met (een groot deel van) de mensheid…

  Like

 3. Voor de 3de x getrouwd, wellicht uitgewoond, maar moest wel de avond ervoor als n maagd alleen in ’n hotel slapen en de volgende dag ’n witte sluier. Heeft dat de goedkeuring van ERII (92) nodig? Totaal v/d pot gerukt, die feodale, M-E se ruk familie.

  Like

 4. Al die zieke gestoorde geesten die er naar gaan kijken en dat kut volk bejubelen houden deze parasieten draaiende, ik had liever iemand met een bomgordel tussen het publiek zien staan die meteen het hele zooitje weg had geblazen !
  Dan was het pas een geslaagd feestje geweest voor die hoeren bende,

  Like

 5. Las iets groot gaat gebeuren dus men bedoelde CUBA leuk 106 zielen.

  Trunp moet gewoon de UN , IMF NU er uit trappen geen dag langer in Amerika zaagsel dat jullie zijn en zijn nieuwe dollar koppelen aan goud en nu geen één dag laten voorbij gaan en ook zijn wanta nu op eisen wat jullie gedaan hebben met de duitsland hebben jullie ook met de mensen in Amerika gedaan zaagsel en trix nu kom je aan papen met je special opnemen recht voor wie en jij alex ben een koning pas op jou komen ze het verhalen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.