President Donald Trump

Arabische ‘Massamoordenaars-Prinsen’ boden ‘Mad Dog –Trump’ miljoenen aan als hulp voor ‘US-Freak-Verkiezingen’.

(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De corrupte Donald Trump jr., de oudste domme ‘Graai en Naai zoon’ van de Amerikaanse president ‘Mad Dog-Pimp-Trump’(Video) heeft begin augustus 2016 ten minste een ontmoeting gehad met een afgezant van de ‘Massamoordenaars & Islam-Waanzinnige -Wahabisme -Kroonprinsen’ van Saudi-Arabië en de corrupte en eveneens ‘Islam- Godsdienstwaanzinnige Verenigde Arabische Emiraten’. Die boden hem namens zijn opdrachtgevers o.a. miljoenen dollars hulp aan bij de ‘Freak- verkiezingsstrijd’. Dat schrijft The New York Times. Wat de New York Times niet schrijft is dat de hele corrupte senaat en de hele corrupte  congres op Barney Sanders na ook allemaal met miljoenen dollars gesteund worden door Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten en Blackwater en Shell. Dat is ook de reden dat de senaat en het congres alleen de vermeende (nog nooit bewezen) inmenging van Poetin(Video) tijdens de ‘Freak-Verkiezingen’ met boycotten heeft gestraft als een “Empire of Evil” van de ‘US-Killer-Elite’(Video).

Genocide in Yemen door Saudische vrienden van ‘Mad Dog Trump’ en ‘Taxfree-Shell-King Willem’ geen nieuws voor MSM(Video).

Het gesprek was gearrangeerd door de ‘Massamoordenaar Erik Prince’, de oprichter van ‘Elite-Misdaadgroep-Blackwater’ gespecialiseerd in Huurmoorden( worden nooit vervolgd) en gespecialiseerd in militaire staatsgrepen opdrachten voor de wereldwijde ‘Killer-Elite’. Hij was zelf aanwezig, evenals de ‘Elite-Maffiaboss-Joel Zamel’ van het Israëlische advies -(Leugen&omkoop)-bureau Wikistrat ,die ook al de hele senaat en congres van gratis ‘advies’ voorziet hoe miljoenen dollars te krijgen van de ‘US- Israëlische Lobby’ en Blackwater en Saoudi Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten en ‘Royal- Taxfree-Shell’. Een dr. Goebbels bedrijf dat gelieerd was aan Zamel werkte volgens NYT al aan een misdaad-plan voor een „geheime manipulatiecampagne van miljoenen dollars via internet„om ‘Mad Dog-Pimp-Trump’ (Video)aan de ‘Freak-zege’ te helpen. Daarvoor zijn duizenden nep-accounts aangemaakt op de sociale media en op een dusdanige wijzen dat Poetin dan de schuld zou krijgen.De tussenpersoon die Trump jr. de steun van ‘Massamoordenaars-Arabische Prinsen’ beloofde, was ‘Maffiose George Nader’, een Libanees-Amerikaanse ‘zakenman’. In de VS is het sinds 1974 voor buitenlanders verboden geld te geven voor politieke campagnes. Ook mogen zij niet doneren aan politieke partijen. De ambassades van de VAE en Saudi-Arabië en het corrupte congres en de corrupte senaat en ‘Taxfree-Shell ‘hebben nog niet gereageerd op de berichtgeving.

 

 

 

4 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.