President Donald Trump

‘Mad-Dog-Pimp-Trump’ erkent Verkiezing’s uitslag Venezuela niet.

(van onze ‘US-Internationale-Killer-Elite’ redactie) ‘East Block Whore Melania’ 

AMSTERDAM-NOIR- Trump: “Alleen onze ‘US-Killer-Elite’ mag ingrijpen in andere landen als zij niet doen wat wat wij willen”. ‘ Laffe Toy-Boy-Macron’ en Laffe ‘Liar May’ en de altijd liegende en laffe ‘VVD-Godfather Rutte’ zijn het volkomen eens met hun’ Elite-Maffia-Boss-Trump’! Al voordat de definitieve uitslag van de Venezolaanse presidentsverkiezingen bekend is heeft de ‘VS –Killer Elite’ verklaard de uitslag ervan niet te erkennen,totdat zij weer de macht terug krijgen over alle Grondstoffen in het algemeen en in het bijzonder de Olie van Venezuela. Dat bralde de extreem corrupte onderminister van ‘Buitenlandse Jat en plunder de Wereld Zaken’ psychopaat John Sullivan namens zijn Pimp ‘Mad Dog Trump’.Sinds Venezuela de Oil heeft genationaliseerd en menselijkere koers wilde gaan varen voor ‘Jan met de Pet’  worden zij bedreigd met oorlog, belaagd, vervloekt en geboycot door de ‘US-Killer- Elite’. Dat is wat de First Lady East Block Whore Melania’  ‘Be Best-(in Bed) -actie’ noemt. En dan een grote mond hebben dat Poetin de Verkiezingen beïnvloed heeft in de USA. Maar door de ‘US-Killer-Elite’ met hun Puppet ‘Mag Dog-Pimp -Trump’ is het olierijke land ten prooi gevallen aan een enorme schaarste aan goederen, en slechte economische omstandigheden.De ‘VS-Killer-Elite’ overwegen nog meer economische misdadige ‘Wurg-sancties’ tegen Venezuela op het gebied van Olie.

Arabische ‘Massamoordenaars-Prinsen’ boden ‘Mad Dog –Trump’ miljoenen aan als hulp voor ‘US-Freak-Verkiezingen’(Video).
Vandaag worden de verkiezingsuitslag en eventuele misdadige ‘Wurg het Volk-sancties’ besproken tijdens een vergadering van de ‘G20-Elite-Maffia’ die alles doen wat Trump eist in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires, waar de gewone mensen trouwens ook aan de ‘G-honger’ liggen met dank aan de ‘US-Killer-Elite’. En vergeet u vooral niet in dit Horror-verhaal dat 60 miljoen Foodstamps-US-Burgers ook aan de’ G-Honger’ liggen en 1 op de 5 Kinderen niet een fatsoenlijke maaltijd per dag krijgen(Video), Heil Trump!

 

 

13 antwoorden »

 1. Er wordt heden gemakkelijk duidelijk gemaakt wat er loos zou zijn maar of dit de opzet is?
  Sanne de Vries `zou een antisemitische parodie op het Israels liedje gemaakt hebben?
  Van Agt zou daar eindelijk eens op in moeten springen?

  Like

 2. Trump has no shit to say about VENZUELA go to hel just president for the americans
  so MAKE IT GREAT AGAIN and leave south america in peace now he has to arrest the

  THE PEDOPHILES IN EUROPE ( POPE, ELIZABETH , BEATRIX SOROS ROTHSCHILD
  RUTTE, MABEL the list is long so hurry up Trump

  Like

 3. Trump administration slams Venezuela’s election as a “sham”
  By JOSH LEDERMAN Associated Press MAY 21, 2018 — 1:40PM
  http://www.startribune.com/trump-administration-slams-venezuela-s-election-as-a-sham/483229591/
  “WASHINGTON — The Trump administration on Monday dismissed Venezuela’s presidential election as a “sham” and ramped up economic and diplomatic pressure on President Nicolas Maduro’s beleaguered government.
  The White House announced that President Donald Trump had signed an executive order restricting the Venezuelan government’s ability to liquidate assets for pennies on the dollar at the expense of the Venezuelan people. The order, which stopped short of imposing crippling oil sanctions on the nation’s economy, was the latest effort by Trump to punish Maduro’s government.
  As world leaders rushed to condemn the election, Vice President Mike Pence asserted that it had been “neither free nor fair.” He called it a “fake process” whose result was illegitimate, calling the move to hold the election “a further blow to the proud democratic tradition of Venezuela.”
  “America stands against dictatorship and with the people of Venezuela,” Pence said. [ … ]”

  Like

 4. voor maduro was het chavez, chavez leverde aan keuninklijke olie shell 600.000 vaatjes per dag waar een groot gedeelte van werd geraffineerd op la isla bij curacao. Maarja shell bea had overleg gepleegd met zich zelf als dga van shell en als staatshoofd van NL Tijdens haar eigen overleg had shell beatrix besloten om niet meer te kopen van venezuela (lees ze had op haar keuninklijke fali gekregen van haar boekhouder rothschild)waardoor er een drama voor de deur stond voor venezuela. China heeft toen de kar getrokken en xi heeft toen gezegd tegen chavez. Joh wij nemen ze graag van je over die 600.000 duizend per dag en doe er maar 200.000 vaten bij maar wel beloven dat je 2 middelvingers opsteekt naar shell. Nu zijn we weer een stapje verder en de handel is niet meer nodig om in USD uit te voeren net als iran rusland en china nu doen.

  Trump staat met zn onvoorspelbare en onbetrowubare praatjes weer eens in zn blote kont en zit hiermee onder het niveau van zimbabwe.

  Like

 5. trump is niet veel soeps ,maar nog beter als hillary clinton,als goede cia agenten niks hadden gedaan was ze nu president geweest,wat ook de bedoeling was geweest van de elite.

  Like

 6. Good Luck With That: Biker Mob Heading to Washington to End Mueller ‘Sham’
  US 01:56 06.05.2018
  https://sputniknews.com/us/201805061064183268-bikers-mob-trump-mueller/

  “A large group of motorcyclists is said to be headed toward the US capitol of Washington DC with the intention of confronting US Justice Department Special Counsel Robert Mueller on Monday.
  A group calling themselves the Deplorable Bikers — begun as an anti-Obama group just before the former US President’s second term and transformed into a pro-Trump cabal during the latter’s 2016 election campaign — tweeted that many of its adherents are headed to Washington DC to confront Mueller regarding his federally-mandated investigation into alleged collusion between the Kremlin and Trump’s campaign. [ … ]”

  Like

 7. Niemand heeft niks te herkennen want, Venezuela is niet van jullie nog van Tump hij moet UN IMF en zijn dollar zien te redden.

  Jullie zijn nu piraten in pak maar Maduro blijf en niemand kan hem weg schuiven
  Wanneer beginnen jullie met RUTTE, ALEXANDER weg te zetten kijk niet naar een ander
  voordat jullie het weten eten jullie weer uit de vuilnisbak net als in 1945 vraag een oude die jullie laten creperen en dan is Alexander en maxi , en hun vette meisjes nergens te bekennen maar alex dan ben je vogelvrij !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.