Media-Maffia

Russen worden gediscrimineerd door ‘Killer-Elite’ met Haat-zaai types als Pechtold & Pauw& Van Rossum& NOS-Godfroid’ en is niet Strafbaar.

( door Harald Doornbos en ondersteunt onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- 9 Mei Victory Day:Dat we nooit mogen vergeten wie ons bevrijd heeft.. De Russen(Video)! De  Russen worden gediscrimineerd door de ‘Killer-Elite’ met corrupte Haat- zaai types als D66 ‘DDR Suikeroompje&Elite-Pedo-Schandknaap Pechthold'(Video) en ‘Subsidievreter-Miljonair-Ja-Knikker-Pauw'(Video) en ‘NOS-Moskou- dr. Goebbels-Correspondent David Jan Godfroid aka “Frankenstein (Video)’ en ‘BNVARA&KRONCRV- Beroeps-Grachtengordel-TV-Galbak-Van Rossum’ en dat is niet strafbaar in NL. Discrimineren van Russen is trouwens al langer een dingetje in NL. Wordt vaak beetje weggerelativeerd. Voorbeeld: ‘Nep en Fop linkse intellectueel, (SS)-reactionaire Maarten van Rossum’  in z’n eigen zwaar door ‘Tax-Free-Shell-Rutte&Co’ gesubsidieerde dr. Goebbels blad Vod (3/2017): “De Russen moet je als permanente ramp beschouwen.” Inmiddels is de ‘Haat-zaai&discriminatie- Kop’ vervangen, maar in ’t stuk staat het nog steeds.

Remembrance. Rewriting history: Red Army’s role in liberating Europe censored in the West en door ‘Ja-Knikker-Pauw’(Video).

8 antwoorden »

  1. Van Rossum is een soort pseudo-links-intellectuele zelfvoldaan halfbakken allesdeskundige voor voornamelijk pseudo-intellectueel bejaard dement publiek, d.w.z. hij richt zich op hetzelfde marktsegment als Bigpharma met hun Alzheimer-pilletjes en aambei-zalfjes.

    Dankzij van Rossum weten ze dat Poetin een grote boef is en dat Amerikanen veel hamburgers eten en dat JFK een Berliner was.

    Like

  2. Maarten van Rossem voorspelde op de avond van de Amerikaanse presidentsverkiezingen dat Hillary Clinton zou winnen. Een student die aanwezig was op de bijeenkomst waar Van Rossem sprak, was daar niet zo zeker van. Van Rossem beloofde hem 1000 euro en een hamburger als hij ongelijk had.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.