Klasse justitie

Gedeputeerde: ‘Elite-Maffia’ stop lozen chemisch Gif afval in de rivieren en Noordzee.

( van onze corrupte VVD&CDA Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIRKlasse Justitie :Dodelijke ‘Maffia-praktijken’ van Scheepvaart niet vervolgd door Rutte&Co(Video).
Als er weer eens wat chemische afval is gedumpt van de Volks-Drugshandel in een bos staat heel corrupt Den Haag en de Media-Maffia a La’ RTL- Riool Boulevard’ en de Staat-NOS op zijn achterste benen en eist dan hysterisch met ‘Riool-Lynch- typetjes als ‘Joker Peter R. de Vries’(Video) en ‘Media- Huurmoordenaar John van den Heuvel’ de hoogste straffen. Maar niet als het gaat om de ‘Chemische Elite-Maffia -sector’ en de ‘Loos het Gif- Scheepvaart’. De chemische-(Elite-Maffia)-sector en de Internationale scheepvaart in de Noordzee bij Rotterdam moet het aantal ‘Gif-lozingen’ in de toekomst drastisch gaan beperken. ,,Niet Gif lozen moet de norm worden”, zegt het provinciebestuur van Zuid-Holland.De provincie is bezorgd over de vele nieuwe chemische stoffen die door de ‘Elite-Maffia-industrie’ worden gebruikt en straffeloos geloosd, zonder dat (wel)duidelijk is wat de effecten van die stoffen op mens en milieu zijn, namelijk verwoestend . ,,Er zijn inmiddels hele goede technieken, waardoor je die stoffen helemaal niet meer hoeft te lozen in lucht of water’’, zegt gedeputeerde Rik Janssen.,,Het is tijd dat de chemische –(Elite-Maffia)- sector die omslag gaat maken en anders net als de Drugs criminelen die afval lozen worden vervolg door de ‘VVD&CDA Justitie’ . En wij als ‘blinde’ en corrupte overheid ook. We gaan niet meer vragen: hoeveel Gif wilt u lozen, maar: waarom wilt u überhaupt nog dodelijk Gif lozen? We willen zo dicht mogelijk bij nul komen. Dat zal niet van vandaag op morgen lukken want ‘Taxfree-Shell-Rutte &Co’ knijpen een oogje dicht als het om de gezondheid gaat van de “Labbenkakken”(Video), maar die kant moeten we op.”

Dodelijk Giftige GenX(Video) geen probleem voor Kabinet  Rutte3. Rutte: “Pas op voor de Russen met hun Gif (Video)!”.
Die omslag zal de ‘Elite-Maffia-Industrie’ geld kosten, erkent Janssen. ,,Maar wij zijn klaar met  die ‘Maffia-bedrijven’ die alleen maar bezig zijn met ‘VVD- winstmaximalisatie’ en niet denken aan de dodelijke gevolgen voor de omgeving. Bovendien tast het de hersens aan en wie zal het zeggen is dat wel de reden dat Rutte en zijn ‘Judas-Coalitie CDA,D66 en CU’ aan de macht is. Voor ‘Elite-Maffia-bedrijven die zo (Royal)-Parasiteren(Video) op de samenleving, is geen plek meer.” Janssen noemt ‘Elite-Maffia-chemiebedrijf Chemours’ uit Dordrecht als voorbeeld. Dat bedrijf maakt de duistere ‘False Flag -Gif-aanval’ volgens de ‘Killier-Elite’ en hun ‘Media-Maffia’ gepleegd door de Russen in Engels en in Syrië tot een lachertje.Donderdag stonden provincie en misdadige bedrijf tegenover elkaar in de rechtbank vanwege lozingen van de stof GenX. De provincie wil de vergunning voor die lozing beperken, omdat de stof  schadelijker blijkt dan in eerste instantie gedacht.Inmiddels zit de stof in het  drinkwater van miljoenen Nederlanders. Maar het Elite-Maffia -bedrijf vecht de verandering van die vergunning aan: ,,Het is een Elite-Maffia-bedrijf dat elke letter van de wet duister gebruikt om onder zijn verplichtingen uit te komen. Chemours grijpt alleen maar in als het daartoe wordt gedwongen. Ze nemen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid op geen enkele manier.’’De corrupte en gewetenloze bikkelharde branchevereniging van de chemische industrie VNCI noemt de boodschap van Janssen ‘utopisch denken’. ,,Als niet lozen vergiftigden de norm wordt, kun je in heel Nederland de industrie stoppen”, bralt woordvoerder ‘Gif lozen-psychopaat Roderik Potjer.’ ,,In andere ‘Elite-Killer EU-landen’ gaat het lozen gewoon door, via de rivieren komt het dan toch naar Nederland. Je verplaatst het probleem.”Volgens de liegende VNCI is de industrie al hard bezig met duurzaamheid. ,,De (Gif)- industrie staat niet stil. Er werken mensen Ratten in pak(Video)met een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor het Motto van de VVD-misdaadgroep: “ Pecunia non olet (‘Geld stinkt niet’)”.

6 antwoorden »

 1. LS…

  Nog niet zo lang geleden riep Rutte nog te brallen : Laat de ondernemer ondernemen en val hem niet lastig met al die verstikkende regeltjes. We hebben het gezien met de brand in het Rijnmond gebied waarbij half Nederland bijna is gestikt. We weten dat de zware brandstof / stookolie voor de zeescheepvaart is aangelengd met restafval uit de petrochemische industrie. Lekker goedkoop dus de halve wereld komt in Rotterdam bulk tanken. En de Teflon Flikker maar lachen !

  Like

 2. Ik zou zeggen, pleur al je chemische afval in het Torentje ! Daar zijn al zoveel cocaïne-sporen, ranzige viezigheid en giftige zaakjes opgeslagen en nog steeds actief, dat kan er gerust nog bij.

  Like

 3. De bedrijven moeten voortaan kenbaar maken wanneer ze hoeveelheden willen lozen om daarvoor toestemming te krijgen?
  Dacht in geen geval!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.