Media-Maffia

‘Uncle Tom-Showbizz-echtpaar Obama’ van het Witte Huis naar Netflix.

(van onze’ US- Internationale – Riool-Showbizz- Elite-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Obama’s misdadige nalatenschap is doffe Ellende voor de massa, maar dat is de ‘GOED-MENS’ niet bekend en dat wil Netflix graag zo houden( Video)
Dodelijke ‘Riool-Showbizz- US-Presidenten’ : De ene ‘TV-Reality-Soapie Mad Dog Pimp-Trump‘ trekt het ‘Crazy -White Huis’ in en de andere ‘War Criminal-Obama’ gaat aan de slag als ‘TV –Reality- Soapie’ bij Netflix’. Het ‘Media & Bloed-poen geile’  “Unlce Tom”-echtpaar Barack en Michelle Obama gaan na hun moorddadige jaren in het White Huis De Hut van Ome Tom ‘Riool- “Uncle Tom”- programma’s & films ‘produceren voor Netflix. Daarvoor hebben ze het productiebedrijf ‘Higher Ground for the Elite-Killers- “Uncle Tom”Obma’s Productions’ opgericht.Dat heeft Netflix aangekondigd.

‘Soapactrice Michelle Obama’ from the ‘White-War-House’ to Will & Grace soap(Video)

De Obama’s willen daarmee geen onderwerpen aansnijden die hen tijdens het Moordende presidentschap van ‘War- Criminal  Barack bezig hebben gehouden zoals 17 oorlogen gestart, niks gedaan voor de armen in het algemeen en de Blacks&Latino’s in bijzonder, de Russen gedenigreerd en met boycotten overspoeld(Video), etc. Ze benadrukken dat ze het platform niet willen gebruiken om een campagne tegen hun gabber in crime ‘Mad Dog-Pimp-Trump’ op te zetten of om hun kritiek te uiten op de  conservatieve ‘dr. Goebbels- media’ zoals Fox-fake-News. Veel mensen vonden namelijk dat de voormalig president “Uncle Tom” zich sinds zijn vertrek uit het Witte Huis  De Hut van Ome Tom teveel op de achtergrond hield liegt Netflix.

TTIP-Obama’ & ‘War Mongul-Clinton&’CU-Segers’&’SGP- Van der Staaij’& ‘Boy Baudet’ Support Mad-Dog-Trump’s Jerusalem Policy!(Video)

’War Mongul Obama’ Goes Full Clinton Foundation With Series Of $400,000 Wall Street Speeches.
“Een van de kleine dingen die ons blij maakte tijdens mijn TTIP- “Uncle Tom”-presidentschap, was dat we veel fascinerende (NSB)-Kontelikkers& Elite-Killer mensen( mijn Bazen) ontmoet hebben uit alle lagen van de maatschappij en om hun ervaringen met een groter publiek te delen. Daarom zijn mediageile Michelle en ik zo blij dat we met Netflix gaan samenwerken(Kuch). We hopen de getalenteerde, inspirerende en creatieve stemmen te cultiveren(kuch, kuch) zodat we meer empathie en begrip tussen mensen kunnen creëren( die ik niet heb laten vermoorden of verhongeren ) en om hen te helpen hun verhalen met de hele wereld te kunnen delen”, aldus een brallende aan hoogmoed lijdende en op geld beluste mediageile Riool- ‘TTIP-Barack Obama’. Barak heeft het hier even niet over al die mensen en kinderen in de Derde Wereld die door zijn Oorlogen en Bombarderen en door honger zijn omgekomen, want dat loopt in de 15 miljoen . Dat zou pas een echte schokkende inzicht gevende TV- Serie zijn voor Netflix.

American Dream’ is Nightmare geworden door ‘Oorlogsmisdadiger Obama’ en ‘Mad Dog Trump’(Video) .“De Hut van de Moordende “Unlce Tom” Obama”.

Financiële details over de duistere dr. Goebbels  samenwerking zijn niet prijs gegeven, maar volgens de New York Times gaat het om minimaal tientallen miljoenen over meerdere jaren. Ook is het nog niet bekend wanneer de eerste productie van de ‘Riool- Showbizz- “Uncle Tom”- Obama’s’ te zien is op Netflix, maar de naam van het programma is al bekend: “De Hut van de Moordende “Unlce Tom” Obama”.

 

 

 

 

 

5 antwoorden »

  1. Nee het zijn beatrix flikkers allemaal en ze zijn pervers ! Obama, rutte ,griekenland,frankrijk, italie, en niet vergeten vaticaan !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.