Groenlinks

ASN-Bank van ‘Bankier-Gangsterin Halsema’ gaat voor het Chinese One Child model.

( van onze Bankier-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ASN-Bank van ‘Bankier-Gangsterin Halsema'(Video) gaat voor het ex” Chinese one Child model”.
De GroenLinkRechts ‘Doofpot Hoer Halsema’ heeft zelf uiteraard  twee kinderen, die zij uiteraard naar een Witte school heeft gestuurd. En Femke  heeft de ‘Mega-subsidie verzorgd voor het walglijke ‘Nep en Fop Linkse-Grachtengordel’- Vod” De Correspondent “. ASN Misdaad-Bank vertolkt feilloos het’ Nep en Fop- linksideologische-zelfhaat-racisme’ dat ooit het Communiste ‘Super-Kapitalistische -regime’ in China handhaafde: het  One-Child-Model, waardoor miljoenen mannen tot heden geen vrouw meer kunnen krijgen. Vandaar dat China er mee gestopt is. Westerse mensen( niet het ‘Taxfree-Shell-Koningshuis’ in Wonderland(Video), want die hebben allemaal 3 tot 5 kinderen) zijn slecht. Eén kind maximum en uitsterven maar. Bevolkingsexplosieve werelddelen Afrika en Azie mogen hun gang gaan van de “Groene’ ASN-Misdaadbank. Femke was niet bereikbaar voor commentaar, want zij zit nu  in haar Luxe  Doofpot en komt daar pas uit als ze ‘Graai en Naai Burgemeester’ is van Amsterdam voor haar ‘Gabbers in Crime’ de Subsidievretende ‘Nep en Fop Linkse Grachtengordel’.

‘Boy Klaver’ was nu ff niet bereikbaar voor ‘Links’ commentaar en was ff Rechts ondergedoken in de Oekraïne bij zijn ‘Gabber in crime’ Maffiabaas Porosjenko(Video) of in het ‘Neuk-Hok’ met Zeezicht van D66 DDR66 Leider ‘Elite- Pedo-Schandknaap Pechthold’.

6 antwoorden »

 1. kwestie van heupwiegend e bewegingen maken, dan kom je een eind en verder dingen zeggen die slaan als een tang op een varken als, alle bomen langs wegen rooien, met mobieltje rijden, dat lost zichzelf op?

  Like

 2. En Achmed en Alibaba maar doorfokken met hun 23 gesluierde wijven voor gezinshereniging uit Verweggistan. Zie ze dagelijks in hun zwarte BMWs rondrijden met halve dichte ramen en hun Noord-Afrikaanse versleten pop-muziek. Nieuwste merk aus Deutschland. Moet kunnen met een bijstandsuitkering, volgens Frans Timmermans.

  Heeft ASN al eens uitgerekend wat de hedendaagse halal-explosie voor een probleem zorgt op deze overvolle met kinderbijslag-Marakeesh-regelingen volgeneukte aardbol ?

  Like

 3. Triodos Bank, ASN Bank, “Groene Gezicht v Monetaire Heilstaat”

  De prachtige Groen, Duurzaam, Urgenda facade staat voor agenda21, de soft kill genocide, alles onder ’t mom van milieu en eigen bestwil. Niet voor niets maakt de Scheepsvaart en Luchtvaart als grootste vervuilers geen deel uit van de fake Parijs akkoorden http://www.urgenda.nl/over-urgenda/organisatie/

  Hoge Priesters Monetaire Heilstaat en zijn (alle gezindten) Religieuze Schriftgeleerde hebben indruk wekkende bibliotheken volgeschreven, maar nog steeds zijn we, geheel volgens plan eindeloos verdwaald in de Grot v Plato.

  Secret Space Programm, Space is The Secret !

  Emery Smith claims to have autopsied about 3,000 different types of ET humanoids. The day after we announced his coming forward, he was hit with an attack that landed him in the emergency room. Meer: https://divinecosmos.com/davids-blog/1224-emery-smith/

  Like

 4. Nou, als de ASN bank de omvolking in Nederland willen financieren en bespoedigen dan kunnen ze barsten.
  En dan zijn ze sowieso al te laat.

  De verkrachters van hun eigen dochters, vrouwen en moeders worden via het verdrag van Marrakech al binnengehaald.

  Het is hier nog niet genoeg Rotherham, Telford etc etc?

  Deze lijers moeten maar eens oog om oog en tand om tand gaan betalen voor hun volksverraad. Voor elke verkrachtte en ontplofte burger op straat, ook een uit die villawijken trekken. Net zo’n multi-culti ervaring laten beleven.

  Misschien dat ze dan wat empathie of inzicht kweken en hun misdadige praktijken stoppen. Als deugende politici een burgeroorlog uitlokken is een misdaad tegen de menselijkheid. Is een misdaad tegen het Nederlandse volk.

  De islam en haar nazi’s (Daesh) importeren in welke samenleving dan ook, leidt tot ellende en oorlog. Altijd.

  Kijk naar elk land waar er een grote groep moslims zijn, haat en geweld valt je ten deel. Vergeet als ze de meerderheid zijn, zwakzin.

  Willen de (d)’66, vv(d), groenlinks etc blanke mensen de minderheid maken in w-Europa? Waarom gaan die hysterische kutwijven niet eens in zo’n neger- of arabierenland wonen.

  Kijken of ze niet kruipend terugkomen voor het blanke Patriarchaat. Knielend en kruipend kom je terug bluthoer.

  Ga dan eens in een moslimland wonen. Ga dan in een Afrikaans geregeerd land wonen. kruipend kom je terug.

  Als je ooit nog eens zo’n hysterische wijf (m/v/$) tegenkomt, en ze zegt dat het aan het blanke dominantie/ patriarchaat ligt. Lach haar uit, en vraag haar wat een beter alternatief is voor Nederland of een westerse maatschappij?

  En dat niks haar tegenhoud om haar koffers en het vliegtuig te pakken, en op te donderen. Dan gaan wij wel weer werken aan, en opbouwen van onze beschaafde, open Nederlandse maatschappij.

  Like

  • Waarom gaan die hysterische kutwijven niet eens in zo’n neger- of arabierenland wonen. Zonder miljoenen van andermans belastinggeld om uit te delen. Kruipend komen ze terug.

   En nu bedenk ik mij net dat fysiek geweld de meest inefficiënte vorm van geweld is. Tenminste als je het als gereedschap gebruikt om je doelen te halen. Geweld genereert geweld, dat tientallen jaren doorgaat. Of nog grotere problemen opwekt dan waar je mee begon.

   Misschien moet je dan maar wat cynisch en hilarisch geweld toepassen. Zouden er 1400 jonge misbruikte meiden op het Binnenhof passen? En met boze zussen broers en vaders?

   Als Veiligheid & Justitie zo doorgaan met moslim-ss-er uit Turkse gevangenissen te bevrijden en ongezien in de maatschappij te injecteren.

   Dan heb je volgend jaar geen 1400 misbruikte dochters, maar 2400. In 2019 ga je al over de 4500. 2020 kan je met 6000 meiden rellen.

   IS in M-O is wat de SS was voor west-en oosteuropa. Letterlijk precies hetzelfde of erger. Erger nog aant de Duitse SS-ers zaten niet vollop in de slavenhandel. In Arabische landen krijgen ze de verdiende kogel of strop.
   Onze regering kan niet wachten om ze weer op te nemen in de maatschappij.
   Waar kiest deze regering voor. Hollandse meiden of islamitische nazi’s van het ergste soort. Walgelijk.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.