Elite -Pedofielen

Het ‘Doen- NL’ van Rutte is een Paradijs voor ‘Buitenlandse’ Pimps die Pedo’s van jonge meisjes voorzien.

( van onze ‘Blinde’ VVD en CDA Klasse Justitie redactie)

Het ‘Doen- NL’ van Rutte is een Paradijs voor ‘Buitenlandse’ Pimps die Pedo’s van te jonge meisjes voorzien.

AMSTERDAM-NOIR-‘EU-Killer-Elite’ gaat in nieuwe vorm van ‘VVD-Doen-Slavernij’ met Verklaring van Marrakesh(Video).
BREKEND NEWS IN HET BUITENLAND MAAR HIER NIET. 1400 minderjarige Nederlandse meisjes in de ‘Pedo-Seksindustrie'(Video) door ‘ Doen-allochtonen’. GEEN OPHEF IN NEDERLANDSE MSM. Net als bij de Rotterham zaak.Every year more than one thousand underage Dutch girls are groomed and then blackmailed into sex slavery by young ‘Doen- Pimps’ with migrant backgrounds, an investigation has revealed.With gifts, drink, and drugs, so-called ‘loverboys’ will seduce a girl into agreeing to become his sex partner before taking pictures or video footage of the encounter which will then be used as leverage to force her into prostitution, Dutch newspaper Algemeen Dagblad reports. These men are mostly Moroccans, Turks, Caribbeans, and Roma. The lion’s share of them have a migrant background,” said Gideon van Aartsen from Watch Nederland, an initiative which coordinates with the nation’s  ‘Incest-Vinger-police ‘(Video)on efforts to fight child sexual exploitation (CSE). Daar komt nog bij dat het merendeel van ‘Buitenlandse’ Pimps als Statushouder voorrang hebben op de Amsterdammers voor huisvesting en binnen drie maanden een betaalbare woning krijgen met 10.000,- euro inrichting’s  kosten(Video) met zijn te  jonge meisjes ‘Slaven-handelswaar’ voor Pedo’s.

 

 

7 antwoorden »

 1. And he shall pass over to his strong hold for fear, and his princes shall be afraid of the ensign, saith the Lord, whose fire is in Zion, and his furnace in Jerusalem.

  Like

 2. Trix in 1983 heb je alle contant geld van de markt weg ge-poets om dat iedereen een bankrekening moet hebben in een land dat niet van jou is .

  En nu obama werd president van usa wie was zijn nany een witte nederlandse vrouw van die dag wist ik dat het mis zou gaan en jij er achter zat !

  En kijk trix de doofpot is te groot voor jou !

  Like

 3. Nu zijn de Egyptenaren mannen en niet God; en hun paarden vlees, en geen geest. Wanneer de Heer zijn hand zal uitstrekken, zal zowel hij die helpt helpen, als die hol is, naar beneden vallen, en zij zullen allen tezamen falen.

  Now the Egyptians are men, and not God; and their horses flesh, and not spirit. When the Lord shall stretch out his hand, both he that helpeth shall fall, and he that is holpen shall fall down, and they all shall fail together.

  En nu in Amerika willen ze niet dat we hun Deep state noemen want, het is niet waar dat er een deep state is , maar wel Bilderberg !

  Mabel ( Gaddafi ) denk tank ga fietsen want je heb een complex

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.