Elitaire Misdaad

‘Mad Dog Trump’ is de werkelijk baas van de Nederlandse Luchtmacht.

(van onze niet gesubsidieerde (Video)dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Mega JSF-Order’ juicht ‘Yab Yum Hennis’(Video) en de ‘NSB-Telegraaf’, maar zwijgen over de bodemloze miljarden put.
Mad Dog –Pimp-Trump’(Video) is de werkelijk ‘Elite-Maffia-Boss’ van de Nederlandse Luchtmacht. De ‘ Doen-Godfather Rutte'(Video) van de VVD-misdaadgroep vindt het prima.Waarom de F-35 een falend project is en ‘Taxfree-Shell-Rutte ‘blijft zwijgen! Nederland beschikt niet over ‘intellectueel eigendom’ JSF-software. Daarom zal NL niet in staat zal zijn om buiten goedkeuring van het corrupte US ‘War Mongol-Congres’ en ‘Mad Dog Trump’ de toestellen in te zetten of zelfs maar de database met grond- en luchtdreigingen te beheren.

3 antwoorden »

  1. LS…

    Pro USA opgevoed en misleid zoals de meesten van mijn generatie blijft het uiterst zuur om vast te stellen dat die misleiding alleen maar toeneemt en bijna niet is te stoppen . De Amerikanen hebben niets maar dan ook niets goeds gebracht in Europa. De Amerikanen / Zio Nazi zijn een pot gif die Europa inclusief Rusland op basis van een oeroude wraak (Lees de Geschiedenis van de Verschrikkelijke Khazaren) moet en zal vernietigen met medewerking van onze eigen officiële 5e Colonne (Lees: Regering/ Koningshuis etc.)

    De JSF is een goed voorbeeld van een Satanisch Project: Een al door de Amerikanen afgeschreven triljoenen kostende miskleun die met de befaamde Vliegende Russische Magnetron uit de lucht gehaald kan worden als het kreng al de kans krijgt om op te stijgen.

    Als het Koninklijk Huis en de Regering opnieuw op de vlucht slaan bij het minste geringste en de mariniers opnieuw roemloos zullen sterven op de Maasbruggen zal de geschiedenis zich opnieuw voor de laatste keer herhalen…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.