Amsterdam

Stem van de Straat partij feliciteert het nieuwe College Amsterdam met hun menselijker programma.

(van de Stem van de Straat Redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Ondanks dat wij de laatste Gemeente Verkiezingen beschouwen als een Zwart Dag voor de democratie o.a. vanwege de extreme lage opkomst(Video) en de ‘Noord Koreaanse-rol’ die de plaatselijke dr. Goebbels Pers met name het bejaarde ‘PvdA -Vod Het Parool’ en 100% gesubsidieerde altijd door de straten wandelende ‘ Censuur- Bral- AT5′  en hun ‘Subsidie- Gabbers in crime’ de walgelijke ‘Elitaire-De Balie‘ e n vooral niet te vergeten het Fake- ‘UvA-NAPNieuws’ met de AIVD-Trol Hessel von Piekartz(Video) hebben gespeeld Feliciteren wij het nieuwe College GroenLinks,PvdA en D66 en in het bijzonder de SP. De Sp heeft als enige partij bij het vorige College met handen en voeten gebonden zich ingezet voor de 30 %  van de arme sloebers in Amsterdam.

ASN-Bank van ‘Bankier-Gangsterin Halsema’ gaat voor het Chinese One Child model(Video). 

Onze vaste lezers weten dat wij altijd extreem kritisch zijn op de corrupte Gevestigde Orde partijtjes CDA, D66, PvdA,GroenLinks,CU en SGP, maar deze keer moeten wij eerlijk is eerlijk het nieuwe College van B&W Amsterdam feliciteren met hun menselijker programma voor Amsterdam.

Is het perfect? Verre van dat, maar het is een Wereld van verschil met het vorige College met ronduit criminele lieden als D66 ‘DDR66- Minister Jonkvrouw-Bilderberg- Ollongren’ die Amsterdam hadden veranderd in een ‘Uitbuit-Hel’ voor de 30% arme sloebers en de Lage Middenklasse en in een ‘Taxfree-Hemel’ voor de ‘VVD-Vastgoed-Maffia’ met de ‘Royal crime-Prins Bernhard’ &VVD Haga –Huisjesmelkers’, de Expats van de ‘Killer-Elite’ en de D66‘DDR -Yuppies-( fascisten)’ met rijke ‘VVD-Papa’ uit de provincie.

5 antwoorden »

  1. Dit verwoestende rutte-3-kabinet is bezig zo’n klimaat te scheppen, dat de burgers van ellende en bemoeizucht gaan vluchten?
    Bomen langs de wegen weg?ipv mobiel-verbod in auto’s
    75000 huizen per jaar erbij?Gemeente moeten ongezien hun handtekening zetten?

    Like

  2. Holleeder is zojuist uitgebreid ingegaan op de verklaring van De Vries dinsdag. Holleeder zegt dat er twee Peters’ zijn(homo en flikker), die van na 2003 en van na 2012. “Peter en ik hadden verkering. Ik kon gewoon bij hem thuiskomen en nu doet hij alsof het alleen zakelijk was. De Peter die ik ken had mij geconfronteerd met het feit dat ik mijn familie terroriseerde, of dat ik achter de moord op Van Hout zat. Maar nu doet hij alsof hij bang is. Het is allemaal veranderd toen hij met Astrid is gaan rondfietsen. Ik word er gewoon ingenaaid”.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.