MH17

Suprise, Suprise :OM en MSM met Kroongetuige ‘CIA-Trol-Higgins’: De Russen hebben MH17 neergehaald.

(van onze niet gesubsidieerde(video) dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Met Negatief Reisadvies geen MH17 slachtoffers(Video). Prof. Cees J. Hamelink: Geloof nooit de Mainstream media.  ‘NATO-Trol-Eliot Higgins‘ and The CIA(Bron:the truthserumblog.blogspot.co.uk)
 Het ‘resultaat’ van 4 jaar lang ‘onderzoek’(anti Russen-tunnelvisie at Best) door het OM is bekend.En uiteraard krijgen de Russen de schuld.We hadden niet anders verwacht. Het ‘VVD-CDA-OM’ hadden nog wel even de ‘Fake-Helden’ verklaring van de VVD ex Vice-Minister Zijsltra ( 12 jaar lang gelogen(Video))geschrapt,die verklaring leugen kon echt niet meer door de beugel als bewijs tegen de Russen volgens het OM.

Media’s Beloved “Expert” Eliot Higgins – Wrong Again And Again And Again. Australiërs eisen vervolging Opstelten en Plasterk om Dutch ‘MH17-Soap’(Video).
Wat we toch nog wel bizar blijven vinden is dat het OM een deel van hun ‘Kul-bewijzen’ baseert op de algemeen bekende door het Altantic Counsel (=CIA&NATO) gefinancierde anti-Rusland ‘Fake-News- Bellenigcat’ die ‘geleid’ wordt door de ‘CIA&NATO-Trol -Eliot Higgins’ op zijn zolderkamertje. En dat de ‘Staats-NOS’ de altijd de kinderlijk eenvoudig waar te nemen gefabriceerde bewijzen van die corrupte ‘Vetlap-Higgins’ van Bellingcat tegen de Russen uitzendt. Wie bij de NOS beslist dat? Een ‘AIVD-Trol’ bij de NOS? Het OM? De altijd liegende ‘Godfather Rutte’ van de’ VVD-misdaadgroep’? Alles is mogelijk bij de corrupte Staats-NOS met zijn “Talking Heads”(Video).

Poetin wijst Porosjenko als schuldige MH17- slachting tot grote schrik van Rutte(Video). Canvas ontmaskert PvdA ‘EU-Graaier Timmermans’ als vals huilende kwaadaardige ‘MH17-leugenaar(video)’.
Dan moet straks deze MH17 zaak voor de Rechter verschijnen, die allemaal betaald worden als Junkie’s (Video`)voor hun Lieg&bedrieg-optreden in de ‘Judas-Raadkamer’ van ‘Joker Peter R. de Vries’. En wat te denken van het walgelijke ‘Riool-Tokkie-Showbizz’ optreden bij de VN van de ‘EU-PvdA Graaier&Naaier Timmermans’ die daar keihard zat te liegen en fake te janken en tegelijkertijd de Russen ten onrechte uitmaakte als Plunderaars van kinderspullen van de slachtoffers van de MH17.

En wat te denken van die walgelijke ‘PvdA- IJdeltuit ex Minister Plasterk’ en de ‘AIVD –Maffia-Boss-Acacadabra Dick Schoof’die voordat de eerste Tweede Kamer commissie vergadering begon inzake de MH17 betrapt werd dat ze zaten te lachen:

‘NRC-AIVD-Trollen’(Video) van ‘Godfather Rutte’ snoeren Pieter Omtzigt de ‘MH17-mond’
Het is voor de altijd liegende ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co’ en de Nederlandse MSM met hun dr. Goebbels leider de Staats-NOS te hopen dat de Russen geen grondig onderzoek doen naar de corrupte aard van het Nederlandse ‘Neuk&Pedo-OM’ (Video)  en de ‘Vinger-politie’(video) en de misdadige en criminele VVD Voorzitter Ploeg  van de door Rutte&Co gesubsidieerde Stichting slachtoffers MH17, want dan komen zij er achter dan dat hele zooitje corrupt tot op het bot is,die altijd liegen en alles wat ze niet aanstaat al meer dan een kwart eeuw (o.a. Staats-Pooier- Prins Bernhard & Pedo-Prins Claus& ex ‘OM Boss-Pedo-Rapist-Demmink-zaak’) in de Doofpot douwen.‘ Ze mogen wel oppassen met zijn alle dat als deze MH-17-zaak naar het Internationale Strafhof(ICC) gaat zij met zijn allen de cel in verdwijnen voor het opzettelijke vervalsen van bewijzen en grove corruptie.

Russen worden gediscrimineerd door ‘Killer-Elite’ met Haat-zaai- types als Pechtold & Pauw& Van Rossum& NOS-Godfroid’(Video) en dat is niet Strafbaar.

5 antwoorden »

  1. IOC moet ICC zijn maar in nederland is liegen en bedriegen topsport nummer 1 en dan is het IOC weer volledig op zijn plaats. Zijn we toch nog ergens de aller beste in op deze aardbol.

    Like

    • Volgens de Londense Daily Mail van 5 december 2014 werd in een documentaire, door een Russische journalist gesteld dat ‘in de lichamen van de piloten van MH 17 stukken van 30 mm rounds zijn gevonden’. 30 mm kogels die van dezelfde grootte waren, als kogels afkomstig van de Oekraïense straaljagers van de luchtmacht, waaronder: Su-25, Su27 en MiG-29. En veel belangrijker: 30 mm-kogels lijken niet op granaatscherven (shrapnel) van een BUK-raket waarvan Amerika en Oekraïne beweren dat die verantwoordelijk zou zijn geweest..!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.