Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Binnenkort verboden: Mobiel registreert Politie mishandelt weer onschuldige weerloze man.

(Door de mobile registreer Ste van de Straat redactie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Binnenkort is het wettelijk verboden door de Heersende ‘Elite-Pedo-Killer- Klasse(Video)om corrupte politiemensen(Video) die zich schuldig maken aan misdrijven o.a. om de “Straf de armen maatschappij” te handhaven om dat te filmen met een mobiel telefoon of anderszins op straat of waar dan ook. Zie hierna de schokkende reportage van De Stem van de Straat Saltotv  gemaakt door mobiel telefoon door een oplettende burger. Deze misdaden mag u niet melden bij Opsporing Verzocht en meldpunt Misdaad Anoniem maar wel bij De Stem van de Straat.

2 antwoorden »

  1. wat een gezichtsverlies voor de uniformpjes, net als bij Robinson. Elk uniformpje waar Robinson langs moet weet dat hij gelijk heeft maar toch rammen ze hem de stront in. Als je je lijf in een dom uniformpje hijst heb je geen verstand tussen je oren. Uniformpjes met vinger gaten……..alleen in nederland.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.