VVD

‘Godfather Rutte ‘ veroordeelt nieuw Amsterdam College tijdens ‘ Rat in Pak-Partijcongres’ omdat zij te menselijk zijn voor armen, bejaarden en zieken.

(van de Stem van de Straat Redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Stem van de Straat partij feliciteert het nieuwe College Amsterdam met hun menselijker programma(Video).
Rutte is een omkeerde psychopathische Robin Hood. Hij liegt en bedriegt om te stelen van de armen,bejaarden en weerloze gehandicapten voor de ‘Ultra-Rijken’ als’ Taxfree-Graai King -Willem’&’Royal-Taxfree-Shell-Multinationals’.Deze ‘VVD-Gay Guy Rutte in de kast ‘is een levensgevaarlijke loopjongen van de ‘Elite-Gangsters’.Afgelopen vrijdag was de corrupte Lieg &Bedrieg partijcongres van de VVD-misdaadgroep. Nog niet zo lang geleden in 2016 stond daar nog de ex Vice-Premier Top VVD-er Zijlstra met keihard(video) liegend de Held uit te hangen over de rug van Poetin en de Russen(video):

De zaal zat bomvol met Ratten in pak(Video) en Huisjesmelkers a La VVD Tweede Kamerlid Haga( waarom zit die Bloedzuiger nog niet in de cel)en ‘Mega-Fraudeur& Lijkenpikkers’ a La Fat-man Henry Keizer ( waarom zit die bloedzuiger nog niet in de cel). Wat wel hilarisch te noemen is dat de berooide en ook al op fraude betrapt en veroordeelde crimineel de ex Staatssecretaris Robin Linschoten uit medemenselijkheid van Rutte bij de toilet mocht zitten als ‘Volkse-toilet #Metoo-juffrouw (Video) met knalrode lipstick op en een te strak en klein leren mini rokje aan met een bord om zijn nek: Pecunia non olet (‘Geld stinkt niet’) (VVD-Motto). Dat leidde tot Dolle VVD-pret en een beurse kont voor Robin.De ‘VVD-Griezel-Teeven’, die tegenwoordig ‘Jeugdzorg-Maffia-Boss’ is was voor deze gelegenheid met zijn Connexxion bus vol met weggelopen geroofde kinderen uit arme gezinnen gekomen. Ook Dolle ‘VVD-Demmink-Pedo-pret’!Ook de  ex Minister ‘Yab Yum Hennis’ werd in het ‘VVD-zonnetje’ gezet door Rutte,omdat zij als verdachte van 3x Dood door schuld nog steeds in de Tweede Kamer zit en niet waar zij thuis hoort in de cel. De Ex VVD-voorzitter en tegenwoordig al weer ‘Graai&Naai Burgemeester ‘ ‘Onno-Schandknapen-Hoes’ zat op de achterste rij als een Pauw met wat erg jonge VVD-‘fans’ (Video) van hem. Hij kreeg menig jaloers blik.De ‘Mega-faudeur& ‘Jongens Minerva-Kasteelheer’ Van der Steur was niet aanwezig, omdat hij de after(pedo)-party verzorgde tot diep in de nacht. Pikant en Geheim: Op die liederlijke en perverse after-party trad de’Shell-CEO- Moordenaar Zalm’ op als ‘Drag- Queen’ en is ook de Top VVD-er Demmink aanwezig. De ‘Super -Graaier en hoogbejaarde Top VVD-er  ‘Uber- Neelie Kroes’ met verschrompelde lippen met knalrode lippenstick en een te kort leerrokje en te lange ‘Yab Yum-Tijger-Laarzen’ aan als een verlopen ‘Junkie-Hoer’, die net uit een ‘crack-hole’ is komen rollen en nam de Taxi-ritjes voor haar rekening na de After-Pedo-party van kasteelheer Van der Steur.

Er was ook nog een weg gestopt ‘Pedo-Porno-stalletje ‘ van de gearresteerde, maar al weer vrij gelaten VVD-er ‘Pedo-drealer en Hacker Mitchell van der Koelen'(Video)waar het een drukste van jewelste was en de ‘AVROTROS Voorzitter-Top VVD-er Pedo-Rose Ed Nijpels’ niet vandaan te slaan was:

No Surrender Captain Henk Kuiper:” Het ergste is dat Steve Brown nog de waarheid spreekt ook(Video). 

‘Godfather Rutte’ van VVD-misdaadgroep wil corrupte partij-juristen uitbreiden om alle bendeleden uit de cel te houden.
Waarom heeft de ‘Vinger-politie’ vrijdag geen inval gedaan op grond van die nieuwe Motorbende- Wet. Het gaat hier immers om één van de gevaarlijkste misdaadgroep in NL, die zich al jaar en dag gespecialiseerd heeft in het beroven van de aller armste, bejaarden, gehandicapten en zieken met de Wet in de hand. Zo eiste bijv. op dat Partij congres “Two face Dijkhoff” dat de hongerbijstand uitkeringen nog meer omlaag moeten.Terwijl deze arme Schlemielen om in leven te blijven al iedere week de vernederde gang moeten maken naar de’ PvdA-Kapo -Klijnsma- Voedselbanken’.

VVD-misdaadgroep met bikkelharde Harderwijkse Wethouder Van der Wal als liegende Voorzitter(Video).
Maar de klap op de vuurpijl was dat de Godfather Rutte van de VVD-misdaadgroep het nieuwe Amsterdamse college veroordeelde als te Links. Rutte misbruikte de achterhaalde politieke term Links voor menselijk. Links en Rechts bestaat al lang niet meer in de Nederlandse en EU ‘Graai en Naai -( Elite-Pedo)-politiek’(Video). Iedereen gaat met iedereen in zee en letterlijk in bed(Video). Behalve de Partij voor de Dieren,de SP,de PVV en de Stem van de Straat partij dan. Waar het tegenwoordig omgaat is wie respecteert de mensenrechten en niet liegt tegen het reeds door de VVD & en hun ‘Gabber in crime’ de corrupte Gevestigde Orde partijtjes CDA,D66, PvdA, CU, SGP en GroenLinks(Video) kaal geplukte Volk. Nou, dat weet iedereen, want dat is niet ‘Godfather Rutte’ en zijn VVD-Misdaadgroep. De enige die wel menselijk is van dat VVD tuig is Eric van der Burg en die wordt constant door de strontton gehaald door de VVD bendeleden uit de provincie.

7 antwoorden »

  1. Armen zieken en bejaarden helpen vind ik helemaal ok !
    De geluksasielzoekers onderdak verlenen die er maar op los kraken en verblijf afdwingen ben ik zwaar tegen op het vliegtuig ermee met de sterke arm het land uit flikkeren waar hebben we een leger voor trouwens?
    Gewoon wegwezen met die gasten ! Slappe hap !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.