Elitaire Misdaad

Protest tegen arrestatie journalist Robinson die ‘Islam-‘Kinderlokker Rechtszaak filmde.

(van onze niet (video)gesubsidieerde ‘Internationale-dr. Goebbels’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Queen Elizabeth: Sir Jimmy Saville and Sir Edward Heath Pedophile’s Royal OK!(Video)
Honderden Britten demonstreerden zaterdag in Londen bij de ambtswoning van de’ Ultra reactionair corrupte premier ‘War Mongol-Liar-May’ voor de vrijlating van de omstreden, rechtse activist-journalist Tommy Robinson (35). Zijn fans zien er bewijs in dat ‘Islam &(Elite)-Pedo’ critici de mond wordt gesnoerd. Tja, daar waar de laffe journalist  ‘NATO-CIA-Trol Eloit Higgins’ van ‘Fake-MH17-News-Bellenigcat’ (Video) op handen en voeten wordt gedragen door de ‘Killer-(pedo)-Elite’ en hun ‘dr. Goebbels-MSM’ worden journalisten als Robinson in strijdt met de mensenrechten gearresteerd en de mond gesmoord, Heil ‘Elite-Pedo’s’, Heil‘Killer-Elite’.

OM-‘Neuk-paar Nimwegen& Bloos‘ maakte omstreden ‘Love-Pedo-Demmink-‘dienst’-Trip’ naar Thailand(video).

Elite-Pedo-politicus ’Sir Clement Freud uit de school van Savile en Demmink genoemd in zaak-Maddie(Video).
De UK  staat er berucht om dat het barst van de Pedofielen bij de Killer-Elite(Video) net als in Nederland, maar daar bericht de MSM zo goed als nooit over. Right-wing activist Tommy Robinson reportedly jailed after filming outside ‘Child-Pedo-grooming trial’. U.K. Rright-wing activist and journalist Tommy Robinson was arrested and reportedly jailed Friday after he filmed members of an ‘Pedo-‘Islam’-child- grooming’ gang entering a court for Trial -but the details of his purported sentence remain murky after the corrupt (Pedo?)- judge Cross(Video) ordered the press not to report on the ‘Pedo-islamcase’.

Het ‘Doen- NL’ van Rutte is een Paradijs voor ‘Buitenlandse’ Pimps die Pedo’s van jonge meisjes voorzien(Video).

Robinson, the former head of the English Defense League and a longtime activist against the ‘Killer-Pedo-Elite’, ‘Islam’ and Islamic migration, was arrested after he was filming Pedo-‘Islam’-men accused of being part of a gang that groomed  pour children. Britain has been rocked by a series of ‘Elite-child Pedo- sex scandals’ perpetuated by gangs of predominantly Muslim men and the’ Royal-Killier-Elite’.Video shows Robinson, whose real name is Stephen Lennon, being surrounded by as many as seven police officers as he livestreamed the incident on his phone. The police informed him he was being arrested for “breach of the peace of the’ Killer-Elite-Pedo’s(Video) and there followers the ‘Islam’-Pedo’s .”

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.