EU

Staatsgreep in Italië met President Matterella en benoemt ‘Super- IMF Bankier-gangster tot Cottarelli’ tot Dictator.

( van onze EU Elite-Gangster  redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Democratie? Voor wie dan? Als de ‘Killer-Eilte ‘de uitslag niet bevalt voeren ze die gewoon niet uit. Kijk maar in Nederland. Twee keer stemde het Volk middels een Referendum tegen plannen van het regiem ‘Taxfree-Shell-Rutte'(Video) en daarom heeft de corrupte Nederlandse Heersende Klasse of te wel de ‘Killer-Elite’ het Referendum afgeschaft. En nu heeft er een Staatsgreep plaats gevonden in Italië door de corrupte hoogbejaarde’ Elite Killer-President Puppet Matterella’. Opvallend is dat ‘Mad Dog Trump’ en de ‘EU-Kliite- Elite’ nu muisstil zijn en niet zo als bij bijvoorbeeld Venezuela als de Kippen erbij is om President Puppet Matterella te veroordelen en zijn regiem te boycotten(Video). De hoog bejaarde ‘Rat in pak- Matterella(Video’) weigert de Minister aan te duiden die door M5S en Lega is voorgesteld nadat zij de meerderheid hadden behaalt tijdens de Verkiezingen. Conte legt mandaat neer. Een anti-Democratische politiek spel van’ EU-Killer-Elite’ en de Ultra-Riijken-Super-Elite-Gangsters met hun Bankier-Gangsters om eurosceptische regering, die het Volk wil redden uit de klauwen van de ‘Bankier-&EU-Elite-Gangsters’ te blokkeren. De kussende en altijd dronken corrupte Juncker en zijn rechterhandje de ‘PvdA Huil-Huilkomediant Timmermans’  hebben direct hun ‘Puppet – President Matterella’ gefeliciteerd met zijn Staatsgreep en het benoemen van een voormalig Topfunctionaris Bankier-Gangster van het Internationaal Monetair Misdaad Fonds (IMF). De ‘Super-IMF Bankier-Gangster Cottarelli’ is zonder dat er ooit een kiezer op hem heeft gestemd de nieuwe Premiers Dictator van Italië om een regering  regiem te vormen. Cottarelli was van 2008 tot 2013 directeur fiscale zaken bij het IMF. En de misdaden die hij tegen het gewone Volk in die Fascistische functie heeft gepleegd wereldwijd is goed voor 1000 jaar cel(Video). Verwacht wordt dat een Fascistisch technocratische Pro EU &Ultra-Rijken regering regiem onder zijn Dictatorschap a La Benito Mussolini wordt.

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.