oorlog's misdaden

‘US-Killer-Elite’ have been claiming that Russia would invade Eastern Europe.

(door Jason Ditz en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-  ‘US-Killer-Elite’ Agrees to Arm there ‘Puppet Porosjenko’(video) in Unraine and started Proxy War against Russia.‘
Crazy- War Mongul-US Commander Scaparrotti’ in Europe Wants More Troops and Resources to Target Russia. ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co op Partijcongres:” Prima idee en laat de arme betalen(Video),Heil Trump, Heil ‘Shell-Bloed-poen'(Video)!”Russia has begun substantial multi-year cuts on their own military spending, but that isn’t going to deter Pentagon brass who intend to keep using it for more spending to “counter” them. European Command head Psychopath Gen. Curtis Scaparrotti is the latest to push this narrative. Gen. Scaparrotti suggested that the “modernization” of Russia’s military means that the ‘US-Killer-Elte ‘needs to deploy even more troops into Europe , with yet more equipment, to “deter” Russia and it helps te local ‘(Child)- Sex-Pedo- Industry .

Maak Kennis met de Russen zoals u het nooit ziet in het’ corporate-crime MSM(Video) met Talking Heads als Jeroen Pauw.

Russen worden gediscrimineerd door ‘Killer-Elite’ met Haat-zaai types(Video) als Pechtold & Pauw& Van Rossum& NOS-Godfroid’ en is niet Strafbaar.

‘US-Killer- Elite’ officials have been claiming that Russia would invade Eastern Europe at some point(kuch).NATO officials have conceded that’s not a realistic concern, and it’s even less realistic with Russia dialing back its military spending. Still, the costly deployments to Europe are politically popular for extremely corrupt Eastern European NATO pour countries, and a justification for the criminal, extremely corrupt ‘War-Mongul-Pentagon’ to get even more money.While some of Scaparrotti’s War-Mongul-comments are about getting more funding in general, he also suggested that “counter-terrorism” forces from the Middle East to Europe. This suggests he is envisioning the ‘US-Killer-Elite’ withdrawing some of its forces from Iraq and Syria, and wants to get ahead of the pack in vying for those forces.

Steve Brown ontmaskert’ NOS-Moskou-Correspondent David Jan Godfroid’ als Frankenstein-Mafkees van de ‘Killer-Elite(video).

1 antwoord »

  1. Ben al sinds mijn vroege jaren erachter dat VS bepaald geen mensvriendelijke bedoelingen heeft gekeken al naar de ellenlange reeks oorlogen die zijn plaatsgevonden en waarin VS een duidelijke invloed heeft gehad?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.