Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Wereldberoemde Jane Goodall ontmoet Steve Brown en exclusieve beelden van prinses Amalia. Vanavond te zien in De Stem van de Straat!

(Door De Stem van de Straat redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Vanavond in de Stem van de Straat , 23.00 uur bij Salto 1: Magic moment met Jane Goodall ( met unieke beelden Jane in Afrika met de Chimpansees ) en ‘Taxfree-Shell-Rutt&Co’ vergiftigd het Volk en de politie Wurgt en slaat het Volk bont en blauw( schokkende beelden). Allesdeskundige Joke krijgt onverwachts telefoontje tijdens uitzending van Lover Hell-boy. Ook Exclusieve beelden van prinses Amalia met bodyguard die naar haar huis kasteel fiets. Jerry TurnerX ontdekt op zijn niet gesubsidieerde Magic Trip naar het Zuiden nog nooit vertoonde kunstschatten van de Straat. Nico van den Ham melder van misstanden en Steve Brown doen boekje open over schokkende politiemoorden die nooit zijn vervolgd en doet Nico verslag van de grootste bloembollen maffia-roof van 100 miljoen gepleegd door de Rabo Misdaadbank in vereniging met VVD Top Uber Gangsterin Neelie Kroes,  Allissa’s Life Vlog over hoe moeilijk het is werk te vinden zonder werkervaring en nog veel meer Straatnieuws wat u nergens anders hoort of ziet gepresenteerd door Underground Presentator Steve Brown en Allesdeskundige en Co presentatrice Joke.

Vanaf 23.00 uur via onderstaand link te zien of via tv kanaal:

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.