VVD

VVD- Burgemeester Krikke licht de boel op voor 1 miljoen met ’Munie-Staats-pand’.

(van onze VVD en CDA Klasse Justitie)

AMSTERDAM-NOIR-

Reeds in begin 2017 publiceerde wij al als enige dat de ‘VVD-Gangsterin Pauline Krikke’ een ordinaire en criminele Zakkenvuller is van de bovenste plank en wederom worden wij in gelijk gesteld(Video ). Ook deze corrupte ‘VVD -Doen-Lady Krikke’ zat op de eerste rij bij het afgelopen VVD Partijcongres en kreeg een staande ovatie van de aanwezige partij bendeleden toen Rutte haar een Top-voorbeeld van de ‘VVD-Doen mentaliteit’(Video) noemde. Alleen de aanwezige , al dan niet te jonge ‘Onno Hoes- Schandknapen”(Video) klapte niet, omdat zij o.a. pijn in hun gat en mond hadden.

Waarom is Pauline Krikke nog niet aangehouden door de ‘Vinger-Politie’(Video) wegens corruptie en stelen van het Volk.
De corrupte en gewetenloze Haagse VVD-Burgemeester Pauline Krikke is o.a. betrokken bij een criminele ‘Prins Bernhard Jr-Vastgoed-Maffia-deal’ naast Paleis Noordeinde van ‘Graai –Taxfree-Shell-King Willem’ (Video) en is zij tot heden niet gearresteerd. Is dat Klasse Justitie? Wat denkt u zelf. Het kapitale Staats-pand aan Noordeinde 64/64a gaat voor een bedrag dat ver onder de taxatiewaarde ligt namelijk minimaal een miljoen naar de bekende beruchte tassenontwerper  ‘Tassenknipper- Omar Munie‘ (ook een ‘Doen-lid’ van de VVD-Bende) die er als Huisjesmelker en Slavendrijver aan de slag wil met luxe appartementen en een winkel met atelier wil ontwikkelen, alwaar hij onderbetaald gehandicapten wil gaan uitbuiten. Een echte ‘VVD-Doener’, niet dan? De verhuur van de Luxe-appartementen wordt voor rekening genomen van VVD Tweede Kamerlid en ‘Super- Maffiose Huisjesmelker Haga’.(video) Ook al weer zo’n  psychopathische ‘VVD-Doener’.De criminele betrokkenheid van Krikke blijkt uit geheime informatie van het Stadhuis die is vrijgegeven na een Wob-verzoek van De Telegraaf. In een interne mail van 13 december 2017 wordt gezegd dat de Burgemeester tijdens een overleg over het pand(te)enthousiast is geweest over de ‘Royal-Huisjesmelkers- plannen’ van de ‘VVD-Tassenknipper-Munie’ en dat ze (duister)-actief ondersteuning verleent bij de (schimmige) realisatie ervan’. Ook in de mail staat dat de deal volgens Krikke niet door het ook voor het merendeel corrupte college hoeft, (want de SP gaat er dan een stokje voor steken) waarna er blijkens mails tevergeefs pogingen zijn gedaan om de transactie op ambtelijk niveau, dus buiten de openbaarheid, af te handelen. Volgens betrokkenen zou de criminele ‘Tassenknipper Munie’ Pauline hebben gebeld om een ‘Fraude&Oplichtings-hertaxatie’ en daarmee een verhoging van de koopprijs te voorkomen’. Deze ‘Gay-Elite-VVD-Gangstertje Munie’ is ook niet gearresteerd voor oplichting van het Volk( volgens de VVD Labbenkakken) van tenmiste een miljoen. En dat is wel te begrijpen, want volgens de’ VVD -Gaylord Rutte’ zijn ‘Gabber in crime’ de ‘NPO-VVD- Gay-Vat-Jort Kelder’ zijn de” Labbenkakken” alleen maar geschikt om zich dood te werken voor de ‘Killer-Elite’ en als het ff kan als de “Labbenkakken” nog te jong zijn de ‘VVD-Pedo-Bom’ van achter te nemen(Video).

 

 

Ophef over ‘Nep-bijbaan te veel’ van VVD-‘Bestuurs-gangsterin Pauline C. Krikke’.
Burgemeester Krikke, die recent – nadat ze was bestolen – een nieuwe tas met een onsje cocaïne en twee ton cash erin kreeg aangeboden van haar ‘Gabber in crime’  Munie, wil geen uitleg geven over waarom ze de transactie niet overlaat aan verantwoordelijk wethouder Joris Wijsmuller (HSP).Via woordvoerder haar ‘Beroeps-Leugenaar Daan Bonenkamplaat’ ze weten: „Wij reageren niet op een mail waarvan we de herkomst niet kennen. In z’n algemeenheid heeft een (Graai&Naai )-VVD-Burgemeester in het hele proces rondom het pand Noordeinde 64/64a geen rol. , ”Dat de herkomst volgens de liegende woordvoerder Bonenkamp niet bekend is, is opvallend te noemen aangezien het de gemeente zelf is geweest die de documenten over de kwestie naar aanleiding van het wob-verzoek bij elkaar moest scharrelen.

Ronduit Misdadig.Het ‘Doen- NL’ van Rutte is een Paradijs voor ‘Buitenlandse’ Pimps die Pedo’s van jonge meisjes voorzien(Video).

De ‘Nep en Fop-verkoop’ van het rijksmonument, dat eigendom is van de Staat, is omstreden omdat het volgens betrokkenen ver beneden de getaxeerde waarde wordt verkocht aan de criminele ontwerper  ‘Tassenknipper-Munie’. Of de Rijksoverheid of de Gemeente( Het Volk dus) de eigen schatkist voor ruim een miljoen euro of nog veel meer benadeelt is onduidelijk, omdat beide corrupte Oplichters weigeren openheid van de ‘Elite-maffia- zaken’ te geven over de prijs. En wie doet ze wat in “Banana-Fraude-NL” van ‘Taxfree-Shel-Rutte&Co’.Extra pikant is dat er andere geïnteresseerde ondernemers zijn die, zo bevestigen ze, meer voor het pand willen betalen: de gerenommeerde sigarenhandel la Casa del Habano The Hague en Gaemers exclusieve uurwerken.Juist afgelopen weekeinde bralde de nieuwe eveneens corrupte en ook altijd liegende partijvoorzitter van de VVD-bende Christianne van der Wal(video) op een ‘VVD-Doen-congres’ in Arnhem ervan te balen dat haar (misdaad)-partij steeds de lijstjes met integriteits misdadige kwesties zaken aanvoert. De liberalen Misdaadbende hadden de afgelopen jaren te kampen met vele misdadige (Pedo)-zaken rond Haagse en lokale corrupte politici die in opspraak kwamen, maar zo goed als nooit worden gearresteerd omdat Justitie altijd in handen is van de VVD-Misdaadgroep. Van der Wal: „We moeten van onbesproken gedrag zijn.”In een reactie laat ontwerper Oplichter Omar Munie weten dat hij (niet) exact de taxatiewaarde voor het pand betaalt. „En dat is zeker geen 3 miljoen euro,Hihihihihihihhih, Snuif.” De ‘VVD-Burgemeester Krikke’ staat met bijna de hele ‘VVD-Misdaad -Top’ al tijden op het “Elite-Gangster Billboard “(Video) en daarnaast hebben wij haar per direct geplaatst bij de Top20+ Criminele Burgemeesters van de zieke ‘PvdA -IJdeltuit Plasterk’.

Tot Slot: Waarom is de VVD-misdaadgroep nog niet verboden als ‘Criminele-Rat in pak groep’? Deze misdaadgroep pleegt straffeloos 1000 x meer misdaden tegen het Volk dan de Hollleeders, de Mocro Maffia en de Motor bendes Clubs bij elkaar! Nou, het antwoord is even siemen als schokkend. Deze misdaadgroep doet zich voor als een Politieke Doen-groep en zorgt er voor dat zij altijd een Top -bendelid hebben zitten liegen op Justitie als corrupte ‘Doofpot- Minister’.

 

 

 

2 antwoorden »

  1. En de 2de kamer met name de controlerende instantie in deze samenleving kijken met Krikke allemaal de andere kant op ,omdat dit voor hen verdere loopbaan juist beter uitkomt?
    Met Jihadistische uitspraken nog strenger te oordelen staan ze vooraan in de publiciteit?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.