MH17

MH17 Soap: Liegende Blok Beledigt Russen, Nabestaanden en de waarheid in de VN.

(van onze niet gesubsidieerde (Video) dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Rutte geeft nabestaande MH17 klap in het gezicht!(Video). 
Voordat Blok aan zijn beledigende ‘Projectie-speech’ begon kuste hij extreem onderdanig de kleffe handtjes van de US-Killer- Elite-VN ambassadeur-Crazy Haley’(Video). Geschokte waarnemers zagen dat hij duidelijk de laatste instructie van haar kreeg, want na de onderdanige en vernederende  handkus stond hij als een kleine jongen alleen maar Ja,Ja,Ja, Ja, te knikken tegen haar. De eerste Nederlandse Minister die ooit zat te liegen en fake te janken  bij de VN  inzake MH17 was de schaamteloze ‘PvdA- EU- Graaier Timmermans’. Dat staat 1000% vast! Was de aartsleugenaar en corrupte ex Vice -VVD Premier ‘Elite-Gangster Zijlstra’ (zit nu al maanden in het Luxe Wachtgeld, maar hoort thuis in de cel) niet recentelijk bij toeval op een jaren lange ‘Mega-Leugen’ was betrapt tegen de Russen dan had hij nu in de VN zitten liegen en beledigen tegen de Russen. Nu zat de ‘VVD-Aasgier Stef Blok’ er, Heil Liegen& Bedriegen.

Schaamteloze en gewetenloze VVD ‘Aasgier Stef Blok’ gaat ‘Drama-Tokkie-Komedie-Timmermans’ bij de VN(Video).

Suprise, Suprise :OM en MSM met Kroongetuige ‘CIA-Trol-Higgins’: De Russen hebben MH17 neergehaald(Video).

Russen worden gediscrimineerd door ‘Killer-Elite’ met Haat-zaai types als Pechtold & Pauw& Van Rossum& NOS-Godfroid’(Video) en is niet Strafbaar.
De altijd liegende VVD Minister ‘Elite-Gangster’ van Buitenlandse Corrupte Zaken Stef Blok heeft in de VN-Veiligheidsraad de confrontatie gezocht met de Russen die hij verwijt ’desinformatie te verspreiden’ en ’de realiteit te vertekenen’ over het neerschieten van de MH17 in het luchtruim van Oekraïense ‘CIA-Zetboss&Oligarch Porosjenko’. M.a.w. hij beschuldigde de Russen met exact wat hij en het regime Rutte doet. Dat noemt men in de psychologie projectie: Projectie: de realiteit verdraaien voor je eigen voordeel.(De overtuiging dat andere mensen het probleem zijn, stelt hem in staat om de werkelijkheid te vervormen op welke manier hij ook maar wil. Hij kan geloven in zijn fantasieën en zijn ware gebreken ontkennen.bron: Verken je Geest) Rusland moet eindelijk zijn volledige medewerking verlenen aan het onderzoek van het altijd liegende  ‘Pedo-Neuk-OM’ (Video) naar het neerhalen van de MH17 en dat het logisch is dat de ander verdachte in dit Slachting’s verhaal ‘CIA-Oligarch Porosjenko’ bepaalt welk ‘bewijs’ wel of niet in het onderzoek wordt toegelaten Die harde eenzijdige eis heeft Blok dinsdag uitgesproken in de VN. In zijn ‘Leugen en Beledigende-Projectie- toespraak’ benadrukte de schaamteloze en laffe Blok de conclusie die het ‘Doofpot-onderzoeksteam’ vorige week trok in hoofdzaak op de verklaringen van de ‘CIA&NATO-Trol Eloit Higgins’ van ‘Fake News- Bellenigcat’ : dat de BUK-raketinstallatie die de MH17 uit de lucht schoot deel uitmaakte van de 53e Luchtafweerbrigade van de Russische krijgsmacht.

Rusland krijgt geen toegaan tot materiaal van het ‘CIA-NATO-Doofpot’ onderzoek, maar de Oekraïense ‘CIA-Zetboss&Oligarch Porosjenko  ‘wel.
Hij riep Rusland op volledig mee te werken aan het ‘Doofpot-onderzoek’, iets dat volgens de corrupte laffe onderzoekers tot dusver niet is gebeurd en de ‘Oligarch Porosjenko’ ook niet doet, maar die mag dat van het regime van ‘Taxfree-Shell-Rutte&Co’(Video). Maar, zo stipte Blok aan, dat is geen nieuw verzoek.„Het is een duidelijke eis in resolutie 2166, die bijna vier jaar geleden unaniem door deze Raad werd aangenomen”, bralde Blok – ook door Rusland. „Maar helaas moet deze eis, vier jaar later, toch worden herhaald. Ik herhaal hem vandaag nog maar eens, ondersteund door een berg onweerlegbaar (Fake& CIA –Trol-Eloit Higgins’)- bewijs.’’ De Russen konden hun oren niet geloven dat zo’n corrupt laffe VVD ‘NSB-mannetje’ zo een grote Lieg en beledigende mond tegen hun had.De ‘NOS-Moskou- Correspondent Godfroid’ als ‘Frankenstein van de ‘Westerse -Killer-Elite’ noemde de speech van Blok een Heldendaad voor de MH-17 Slachtoffer en mag weer een paar jaar langer in Moskou blijven liegen en wodka zuipen, al dan niet met wat te jonge schandkapen( straatkinderen(Video)) en cocaïne van het regiem Rutte.

19 antwoorden »

 1. Slechts 1 ding is 100% zeker bij MH17, en dat is dat Gordon onschuldig is.

  Gordon had de betreffende BUK-raket namelijk het liefst met Mark Rutte in het Torentje in zijn reet willen hebben, dus hij zou de BUK-raket nooit zomaar hebben weggeschoten.

  Blok is bij MH17 een waardig opvolger van ons corrupte Fransje Timmermans, een goede toneelspeler, een goede huichelaar en hij heeft vooral geen respect voor de nabestaanden.

  Like

 2. Demonstranten lopen achter een spandoek met de tekst: “We zijn opgehouden – Het grote Parijs” tijdens een demonstratie door Franse vakbonden en de Franse insoumise “(France Unbowed) politieke partij om te protesteren tegen overheidshervormingen, in Parijs, Frankrijk, 26 mei, 2018. REUTERS / Gonzalo Fuentes

  Waar is nieuws gebleven ? italie komt er aan

  Like

 3. JULLIE GAAN NIET GELOVEN WAT DE KONINGIN ZOU HEBBEN GESTELD

  (1564) Ongelooflijke kwade acties door de koningin van Engeland – YouTube

  ==========

  Wat u gaat horen, is niet voor het licht van het hart, maar komt recht in het vlees van de dingen.

  De koningin van Engeland is dood en haar dubbeltjes twijfelen niet aan de zalen van Buckingham Palace door iemand in het paleis. De royalty’s van deze huizen van Europa komen van de Ashkans – de Kinderen van Babylon en met hen namen ze hun aanbidding van Molach – of “Baäl.”

  Like

 4. Dus worden ze allemaal ‘Ashkanazis’ genoemd – die Lucifer’s Minions gebruikten om de macht over de hele wereld te grijpen.

  Dit zijn de reeks gebeurtenissen in de afgelopen jaren:

  1) 2001: massaslachting van 40.000 zwangere schapen en geiten in Nederland naar de Perzische god Molech gevolgd door de aanslag op 9/11 van het World Trade Center in New York.

  =====

  Like

 5. LS…

  In deze stinkende en rottende brei van leugen, bedrog en misleiding zal niemand de waarheid vinden. Mijn waarheid is dat het nog met dank aan Putin vrede is en geen WO 3 ! De Khazaren Zio Nazi USA en Bilderberg Cabal weet ook dat ze er zonder WO nooit meer uitkomen dus… We zien wel !

  Like

 6. in 2011 had je de airshow in Parijs en rusland had daar toen zijn nieuwste passagiers liner al rondvliegen de Sukhoi S100 terwijl JP Balkenende eventjes stoer stond te doen voor een schaalmodel van de JSF die het nog steeds niet doet trouwens.

  Toen rusland dit passagiers vliegtuig in Jakarta met een delegatie een proefvlucht liet doen is deze onverklaarbaar tegen een berg gevlogen.

  https://en.wikipedia.org/wiki/2012_Mount_Salak_Sukhoi_Superjet_crash

  Het weer was bewolkt en dit vliegtuig vloog onder controle van de verkeerstoren die dus de hoogte, snelheid en richting bepaalt………

  Like

 7. Mooi antwoord Loetje. En je hebt gelijk. Ik moet Poetin niet deze oliegarg. Hij laat de Russische evoling in Donbas uitmoorden en is in Syrie voor de Russische oliebelangen. Verder liegt hij over de Katyn Kwestie en goed bevriend met de Extremistische Poolse regering. Maar wat de MH 17 betreft. Denk ik dat de Fascistische Staatsgreep regering samen met de Amerikanen dit gedaan hebben en het is mogelijk dat het niet de MH 17 was, Maar de MH 370.

  Like

 8. Je hoeft geen professor te zijn om te concluderen dat de Russen nooit en te nimmer toe zullen geven dan wel mee zullen werken , Blok mag wel uitkijken anders word ie nog vergiftigd of geliquideerd , Rusland heeft de lak aan alles en aan iedereen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.