Media -Maffia

‘Miracle-Holy-Fake-News’:Door de Russen in de Oekraïne vermoorde ‘Journalist’ Arkady Babchenko uit de dood Herrezen.

( van onze niet gesubsidieerde(Video) dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Gisteren werd (Miracle Fake-Holy-News)-bekend dat een uit Rusland gevluchte Journalist ‘CIA-Trol Arkady Babchenko vermoord was bij hem thuis in Kiev. Hij en zijn vrouw wonen daar extreem luxe op kosten van de corrupte en Moorddadige Oekraïense Geheime dienst. Voor de ‘Dood aan de Russen -Tokkie-Sensatie’:Zijn vrouw had hem vermoord met kogels in zijn rug thuis gevonden volgens eigen zeggen (Kuch, kuch). De ‘VVD-Minister ‘Aasgier Blok‘ net terug van een Potje-MH17–Liegen in de VN(Video) had vandaag al de Russen in de Tweede Kamer aangewezen als de vermoedelijke daders.Maar vandaag in de namiddag herrees Arkady Babchenko opeens uit het Dodenrijk net als Jezus. En stond hij opeens alsof het normaal is levend naast het ‘Lieg-Hoofd ‘ van de extreem corrupte en ‘Moorddadige-Oekraïense Geheime-(misdaad)- dienst’ die alles doet van de CIA hem opdraagt een Pers ‘Fake-verklaring’ te brallen. Deze Russisch z.g. journalist en Landverrader ‘Deep-Sate-CIA-Trol Arkady Babchenko’ had o.a. gepubliceerd dat toen het vliegtuig met het volledige Russische Wereld beroemde Militaire Koor in Syrië was neergestort en allemaal waren omgekomen hem dat koud liet. De hele Westerse MSM en de Staats NOS wees direct Rusland als de dader achter de Moord-aanslag. Hoeveel door de Russen vermoorde ‘journalisten’ zijn nog in leven? Hoe het ook zij, met dit Moordende Fake -(CIA)-Porosjenko-News draaide de Staats-NOS toen bleek dat hij nog leefde gelijk overuren met  NOS-Moksou- Correspondent Godfroid’ aka” ‘Frankenstein” om deze zoveelste ‘anti-Rusland-Fake-CIA-News’ goed te brallen. Tot slot: Kan het nog bizarder? Ja, in dit Miracle Fake news is de zgn. potentieel moordenaar acteur van Arkady Babchenko  aka ‘JEZUS’ door deze volgens de Oekrainse geheime dienst Sting propaganda operatie gearresteerd en die wordt angstvallig buiten de media gehouden omdat het een terminale aan drugs en alcohol verslaafde zwerver is die ze van de straat hebben geplukt en half doodgeslagen.

Opmerking : A.s maandag avonduitgebreid aandacht bij de Stem van de Straat-Amdterdam-NOIR/SaltoTV voor de MH17 leugens van de ‘VVD- Aasgier Blok’ bij de VN en  ‘CIA Trol-Arkady Babchenko ‘ zoals u het nergens ander ziet:

7 antwoorden »

  • LS…

   Vladi weet het donders goed maar laat zich niet gek maken door de waan van de dag !
   Dit in tegenstelling tot BILDERBERG RUTTE die zijn eigen leugens niet meer kan volgen !

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.