Elitaire Misdaad

X-Files: Rechtbank Amsterdam J. Kruis bekent onder zware druk dat er Buitenaardse wezens bestaan die het op de Laagste Klasse hebben voorzien.

(door Hoofdredacteur Volksnieuws Amsterdam-Noir &Underground Presentator   ing Steve Brown van de Stem vd Straat/SaltoTV )

AMSTERDAM-NOIR- Rechtbank Amsterdam bekent onder zware druk Stem van de Straat Amsterdam-Noir dat er Buitenaardse wezens bestaan. Er bestaan officieel maar twee soorten (rechts)-figuren in het juridisch en sociaal verkeer, te weten de natuurlijkpersoon (mensen) en de Rechtspersoon (Stichtingen, BV, LTD. NV, etc.). Maar nadat de Stem van de Straat Amsterdam-Noir op grond van het ‘Ons ken ons vonnis’ van rechter J, Kruis aka “de Allesontkenner ”(Video),die  Buitenaards oordeelde dat de Stichting Stem van de Straat i.o. geen Stichting i.o. was en wij daardoor dus recht hebben dat de te veel betaalde Griffiekosten (€350,-)in deze aan ons zouden worden terug betaald. Want wij moesten namelijk als Stichting procederen van Rechter J.Kruis, terwijl wij uitdrukkelijk mondeling,alsmede schriftelijk hadden verzocht om als (natuurlijk)-persoon te mogen procederen (kosten natuurlijkpersoon  €47,). Toen wij na dat vonnis het verschil tussen 350 en 47 terug vroegen kregen wij een cryptische X-files brief d.d. 22 mei 2018 van de Rechtbank, c.q. Rechter J. Kruis dat wij geen mensen zijn en ook geen Rechtspersoon in deze, maar een andere niet nader omschreven entiteit.

M.a.w. een Buitenaards wezen! En dat verklaart nu voor ons waarom Rechter J .Kruis tijdens zijn ‘Lieg en Bedrieg –zitting’ ‘Buitenaards-rook’ uit zijn corrupte oren(Video) kreeg en dat er twee wezentjes voor hem op tafel vreemde geluiden stonden te maken. Dat kunnen wel eens die andere entiteiten ( Buitenaardse wezens ) geweest zijn waar de Rechtbank Amsterdam ons nu onder schaart.

Zou rechter J. Kruis ook een kwaadaardig Buitenaars wezen zijn die het gemunt heeft op de Laagste Klasse ?

 

4 antwoorden »

  1. Vreemd dat deze zogenaamde buitenaardse wezens iedere keer weer de agenda van de rijksten op aarde en dus eigenlijk de belangen van de elite dienen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.