Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Corrupte Stimuleringsfonds voor de Gevestigde Orde Journalistiek wil kost wat kost hun 8 koppige deskundige commissie geheim houden.

Aan: Het Bestuur van de Stimuleringsfonds voor de Journalistiek

Amsterdam, 31 mei 2108

Inzake, Verzoek op grond van de Wet openbaarheid van bestuur (Wob)

Geachte Bestuur,

Bij deze doen wij een verzoek o.a. in kader van het Algemeen belang en in het belang van de Stichting Stem van de Straat Amsterdam-Noir i.o. dat u aan ons openbaar maakt wie de 8 deskundigen zijn die op uw website stonden/staan als de deskundigen, die in de geheime commies zaten die alle subsidie aanvragen voor bepaalde subsidie projecten beoordelen (aldus uw website) en onze subsidie aanvragen beoordeelde (zie Prod 1: gesprek tussen Brown en Directeur Rene van Zanten ) die o.a. een rol spelen in het geding Stem van de Straat i.o. tegen de Simuleringsfonds voor de journalistiek in deze vertegenwoordigd door de Landsadvocaat Mr. J.P. Heinrich.

Daarnaast verzoeken wij u als de 8 deskundigen überhaupt bestaan in deze wie deze heeft uitgekozen en/of op welke wijzen en hoeveel zij betaald krijgen voor hun geheime diensten.De door ons gevraagde informatie is in bezit van uw organisatie en tot heden een geheim. Ons verzoek ziet toe op informatie over het beleid van uw organisatie en voor de voorbereiding en de uitvoering van het uw beleid.

Ik wijs u er op dat wij inmiddels Hoger Beroep(Video) hebben aangetekend in het hiervoor genoemde geding, waardoor al hetgeen dat voor recht is verklaard in het ons gelaakte vonnis van de door ons gewraakte ‘Ons ken ons  Rechter J. Kruis'(Video) is komen te vervallen in deze.

In afwachting van uw beslissing,

Namens de Stichting Stem van de Straat-Amsterdam-Noir i.o.&Straat-Nieuwsprogramma de Stem van de Straat/SaloTV’

ing S.K.A .Brown

( belanghebbende en Bestuurslid Stichting De Stem van de Straat Amsterdam-Noir i.o. en journalist van de Stem van de Straat/SaltoTV)

Prod 1 : gesprek tussen Brown en directeur Van Zante alwaar hij stelt dat de 8 deskundigen de aanvragen  van de Stichting  Stem vd Straat-Amsterdam-Noir i.o.heeft afgewezen.

Noot: Unieke beelden:’List &Bedrog Rechter J.Kruis’ liegt tegen Steve Brown en de Stem van de Straat en krijgt Rook uit zijn oren(Video).

3 antwoorden »

 1. Meester in de Rechten, universitaire titel voor “Meester Oplichter”

  De meest louge uitsmijters zijn die van de Monetaire Heilstaat, de titel dragende Advocaten, Rechters, Officieren v Justitie met de Recht BanKen en het OM als hun onverdachte schijnheilige facade. Een Inteelt Priesterkaste van Beulen die de ware betekenis van de Wet neuro linguïstisch hebben geherprogrammeerd, hervertaald naar een verdienstelijk container begrip van totale willekeur

  Een groot deel van deze BAR Association leden heeft bloed aan zijn handen, hun core business is het mede mogelijk maken van jatten, roven en moorden in dienst van de status quo. Als ze cq we het gelijkheidsbeginsel toepassen, zouden ze direct zwart op wit het strafrechtelijk bewijs leveren voor de eigen veroordeling en voor lange tijd wegens hoogverrad achter het tralies verdwijnen.

  Wat zij sinds het allereerste begin “nalaten” is aan ons om te doen.. Het toepassen van de Gouden Regel, past je het principe van de Wet als Universele Regel toe: ja of nee, ben je “Rechter of Beul”

  Buig je, sta je “recht op” of lig je slechts horizon-taal te hopen:
  Geloof in gezag het meest gevaarlijke bijgeloof: http://achterdesamenleving.nl/wp-content/uploads/2014/09/Het-meest-gevaarlijke-bijgeloof-11.pdf

  Wat een genoegen te weten dat de Landsadvocaat en zijn brother in crime de Rechter op kosten van de belastingbetaler ter voorbereiding verplicht meeleest. Zijn die 2000 tot 4000 euro uurtarief voor de Landsadvocaat nu eens eindelijk wel goed besteed,
  Chapeau !

  Like

 2. De commissie bestaat natuurlijk uit snoepreisjes naar de Bahama’s, graai- en naai activiteiten in dure uitgaanscentra, envelopjes onder de tafel en een creditcard voor de duurste restaurants en bars in Parijs, Milaan, New York en Hollywood.

  Dat weet inmiddels iedereen die zich een beetje heeft verdiept in de basisprincipes van “Grachtengordel-geritsel”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.