Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Politie mishandelt onschuldige man & ‘Shell-Maffia-Boss’ vangt 10 mln & pensioenen Klootjesvolk gekort.

(Door De Stem van de Straat Amsterdam-Noir-Saltotv redactie)

AMSTERDAM-NOIR- In deze afl: ‘ 10 Miljoen- ’Mega-Beloning/bonus’ ‘Shell-Top-Gangster-man-Ben van Beurden’ met dan aan Royal-Taxfree-Shell-Rutte en Nep Christelijk &CO. Terwijl de  karige, honger Pensioentjes  van ‘Jan met de Pet’ weer worden gekort door Rutte&Co.Laffe  en Corrupte Vinger-Politie(Video) mishandelt onschuldige, weerloze man en  wordt gefilmd met mobiel wat binnenkort verboden wordt. Jerry TurnerX Music & Arts met een Houtkunst Burn-out. Judas-Medewerker van ‘Joker- Peter R. de Vries’ ‘Draaideur- Crimineeltje -Junkie Patrick van der Eem’ weer gearresteerd( schokkende Hilarische beelden )voor Kruimel-Ramkraak. ‘Killer-Quueen Rechter Nienke de Waele’ van de ‘Judas-Raadkamer‘ ook in huilen uitgebarsten(Video) door de arrestatie van haar collega ‘Junkie-Van der Eem’.  Peetvader en Zakkenvuller van Yes, We can Boy Klaver de partijleider van GroenLinksRechts zet zich stiekem in voor nog hogere Graai salalsriseen voor zijn gabbers in Crime bij de AMF.En nog veel meer ongesubsidieerd, ongecensureerd, Vrij,Heldhaftig,Barmhartig en Rechtvaardig ‘Straat- Nieuws ‘dat u nergens anders ziet!

6 antwoorden »

 1. Ik ben ook onschuldig mishandeld door agenten en daardoor levenslang invalide !
  Ben 8 jaar lang aan het rechten geweest de rechterlijke macht houdt ze de hand boven het hoofd het Europese hof vd rechten vd mens heeft mij in het gelijk gesteld en de staat moest mij 10 duizend euro boete betalen ! Dit is voor mij nog steeds onacceptabel !!!
  Mijn hele leven is daardoor naar de klote !!!! 10 duizend en niets meer kunnen !!!!
  Dus als je nog een goede advocaat weet die mijn zaak nog eens wil onderzoeken heel graag !!!!

  Like

   • Hoi Steven ik denk erover na ok?
    Ik laat het je weten want mijn zaak is zo verschrikkelijk vies vuil achterbaks gemeen gegaan niet te geloven !, Ik heb een complete kunstschouder ben mijn zaak en alles kwijt geraakt , de politie heeft het onderzoek steeds weer gefrustreerd
    Alle rechtbanken hier in NL hebben me steeds weer in het ongelijk gesteld onterecht blijkt wel [oom agent wordt altijd de hand boven het hoofd gehouden !] uiteindelijk is de Nederlandse staat een boete van 10 duizend euro en 1000 euro onkosten opgelegd door het EHRM omdat de politie zogenaamd geen goed onderzoek heeft gedaan , daar kan ik vanzelfsprekend niet mee leven ! Mijn rechtszaken hebben 8 jaar geduurd Ben alles daardoor kwijt geraakt zit in de bijstand onverteerbaar ! Helaas is beroep niet mogelijk in Straatsburg.
    Maar ik wil er even goed over na denken bedankt voor je uitnodiging !

    Like

 2. pot Linda de Mol(ivf jong heeft ze) gaat voorlopig nog niet weg bij RTL, wel houdt ze de deur naar pulp SBS, waar haar homo broer John de handtas zwaait, op een kier. „Ik heb wel altijd gezegd: het is mijn homofiele broer, dus als hij tegen me zegt dat hij heel graag wil dat ik kom, dan ga ik.”Ook al gaan de kijkcijfers met de helft naar beneden.

  Like

 3. Het protest tegen de verhuizing van de marinierskazerne van Doorn naar Vlissingen neemt steeds grotere vormen aan. In een brandbrief aan de bewindslieden van Defensie vertellen 200 jonge officieren waarom ze tegen zijn.
  Ze leggen de verantwoordelijk bewindslieden uit dat ‘de keuze tussen het Korps en gezin pijnlijk is maar eenvoudig’. Ze stellen dat hun gezinnen niet willen meeverhuizen en ze dus niets anders kunnen dan het korps verlaten. Het is de reden waarom nu al veel mariniers vertrekken, leggen de briefschrijvers uit. Dat wordt nog erger, verwachten ze, naarmate de voor 2022 geplande verhuizing dichterbij komt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.