Media-Maffia

Peter R. de Vries & Judas-Raadkamer breekt wederom Diepterecord Kijkcijfers.

(van onze Wie Moord en neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Enige tijd geleden berichtten wij al:” Raad voor Rechtspraak net zo Diep gezakt als de Kijkcijfers(Video) van ‘Judas-Raadkamer’ van ‘Joker Peter R de Vries’.”, toen het ‘programma’ slechts 180 duizend kijkers haalde. Maar gisterenavond brak ‘Joker Peter R. de Vries’ en zijn ‘Killer Queen Rechter Nienke de Waele’ ( tevens zijn neukertje(Video)) wederom een Laagte record met 130 duizend bejaarden en deels demente ‘SBS-Kijkers’.

Mediacourant noem het een Raadsel dat het SBS-Riool-programma van John de Mol nog op de buis is.

Steeds meer corrupte Geheimen(video) van de ‘Judas-Raadkamer’ van ‘Joker Peter R. de Vries’ worden bekend.

Peter R. de Vries GVD: “Patrick van der Eem zou mijn Top-gast zijn in laatste aflevering van mijn ‘Judas-Raadkamer’(Video).
Het kost ‘Maffiaboss John de Mol’ inmiddels honderden duizenden euro’s per week om ‘Joker Peter R. de Vries’ en zijn ‘Judas-Raadkamer’ in de lucht te houden. Waarom? Het antwoord leest u hier:” De Inktzwarte Drugs&Witwas geschiedenis en heden van ‘Maffiaboss John de Mol’ en zijn ‘loopjongen Peter R. de Vries’ “ (Video)In het kader van het Algemeen belang melde wij ieder week welke  ‘Judas-gasten’ betaald hun hand en spandiensten verlenen aan de rechtens vastgestelde ‘Maffiajournalist& Politie-informant Peter R. de Vries’. Deze week waren zijn Judassen: De vaste Line Up: de NSB-Telegraaf-Lynch-Journalist-Saskia Belleman‘ en ‘Killer Queen Nienke de Waele'(met wederom een “Natte-Doos”), ‘OvJ. Wouter Bos- altijd trefzeker’ en’ Mr. Gerard Spong-Rap van tong in de Anus’. Zij bralden o.a. het ‘Monster van Justitie  Rinus Otto’ zijn misdadig gedrag  goed in de extreem tragische en te voorkomen moord in de zaak Anna Faber(Video). Licht puntje voor  De Vries was dat zijn hysterische PerswoordvoerderLeugenaar en die van de Raad voor Rechtspraak Barbara den Uijl haar wekelijkse “Natte Doos” weer kreeg in studio met de bekende Haring Odeur, waar ‘Geilneef Peter R. de  Vries'(Video) en zijn zoon ‘Mr. Domme Roy'(video) zo van houden.

Noot: Overzicht van mediageile ‘Judas-gasten ‘die duister meewerken aan de ‘Judas-Raadkamer’ van ‘Joker Peter de Vries’(Video).

6 antwoorden »

 1. WASHINGTON – De Amerikaanse president Trump ontvangt een Noord-Koreaanse gezant in het Witte Huis. Kim Yong-chol arriveerde er vrijdag met een brief van de leider van Noord-Korea, Kim Jong-un.

  Like

 2. pedofiel Paul de Leeuw (96) vertrekt na de zomer bij zijn werkgever BNNVARA. De Leeuw wordt onder meer jurylid in het pedo programma Holland’s got talent van homofielen zooi RTL. Hij neemt het lulletje over van nicht Gordon.
  “Ik ben BNNVARA dankbaar voor alles wat ik heb kunnen maken. Succesvol en minder succesvol. Mijn kwaliteiten zijn homo connecties(waalre)en het vermogen homos blij te maken of te ontroeren”, zegt De Leeuw in een reactie.

  Like

 3. Klootjesvolk Ontwikkeld Resistentie Tegen Giftige Staatspropaganda

  Evangelisten Identity Politics, meer en meer mensen verlaten de plantage

  Zonder Identity Politics, Politici Volledig Uitgerangeerd

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.