Media-Maffia

Black Man Questions Liberals and Black Lives Matter van ‘Elite-Gangster George Soros’ & Prinses Mabel.

(van onze niet gesubsidieerde(Video) dr. Goebbesl propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- PvdA Huilkomediant Timmermans’ en ‘Prinses-Yap Yum- Mabel’ Hoereren zich voor dr. Goebbels ‘Super Elite-Gangster Soros’. Soros financiert voor ten minste 33 miljoen Dollar Black Lives Matter( Hij financiert ook de corrupte  Prinses Mabel(Video)). Waarom? Dat ziet u in het video filmpje hierna:

7 antwoorden »

 1. In Rotterdam heeft het gemeentebestuur voor bepaalde groepen een tweede oplossing bedacht om hen geen toegang tot betaald werk te hoeven verschaffen. Eerst kon men uitsluitend nog vrijwilligerswerk verrichten in het kader van de Participatiewet. Dit keer heeft men een nieuwe variant bedacht om mensen de toegang tot betaald werk te kunnen weigeren. En dat is dat mensen nu ook werkzaamheden mogen verrichten die niet op het CV kunnen worden geplaatst. Met andere woorden: had je als bijstandsgerechtigde voorheen nog vijf procent kans op betaald werk in Rotterdam, dan is die kans nu zelfs gedaald tot twee procent of minder zelfs.

  Like

  • ???? iets wat niet op een CV kan worden gezet ? zoals ?? prostitutie als “vrijwilligerswerk”, gaan we die kant op in ons VVD-graai-land ?

   Het CV van call girl Yab-Yum Hennis is bijvoorbeeld helemaal gelogen, toch kun je er betaald werk mee krijgen als Minister van Defensie. Ik kan me voorstellen dat men “prostitutie” niet op een CV zet.

   Ik snap iets niet: wil men in Rotterdam mensen die vrijwilligerswerk doen verbieden om een arbeidscontract te tekenen ?

   Of is het iets om mensen stiekem in een uitkering met valse redenen te houden, zodat men meer geld kan opstrijken uit Den Haag ?

   Niks uit Rotterdam verbaast mij meer met een aap uit het Rif-gebergte als burgermeester..

   Like

 2. HILVERSUM – De tv-kijker moet volgend jaar extra geld neerleggen om programma’s van de publieke omroep te kunnen zien. Om het krimpende budget uit Den Haag te compenseren(SALARIS VAN PRESENTOREN OM EEN GROTE VILLA TE KOPEN IN HET GOOI), geeft de NPO vol gas met zijn betaaldienst NPO Start Plus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.