cda

CDA Partijcongres met ‘Censuur-Lord- Buma’: Het is allemaal de Schuld van Poetin en Baudet.

(door Blik op Nosjournaal en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De CDA ‘Duivelse-leider Buma’ heeft op het Halleluja ‘(Bio)-Veestapel (video) en Monsanto ‘Bayer-Gif-landbouw’- miljarden-Dierenleed-subsidie-partijcongres’ in Den Bosch hard uitgehaald naar Thierry Baudet en Poetin. „Baudet flirt voortdurend met Moskou.” In zijn ‘Bral-toespraak’ stond ‘Cencuur-Lord Buma’ stil bij de aanslag op vlucht MH17-die simpel had kunnen worden voorkomen(Video)- in de hoop dat het de afleidt van het feit dat 30 procent van Nederlandse burgers mede door zijn ‘Christelijke’ toedoen  op en/of onder de armoedegrens moet zien te overleven. En  Buma zijn Duivelse ‘Boeren’-bendeleden mede verantwoordelijk zijn met hun ‘Mega-Bloed-geld-Veestapel’ en ‘Giftige-Intensieve landbouw’ voor een grootdeel van de Milieuvervuiling.  De christen Duivelse democraat vindt dat er geen sprake kan zijn van normale betrekkingen met Moskou zolang Rusland niet meewerkt aan het’ Mh17-Doofpot -onderzoek’.

Ziek van de intensieve, misdadige Veehouderij van de Duivelse ‘CU-Minister Schouten’(Video).

 

Buma:”Het is een land dat zijn buurland  ( alwaar de CIA de Baas is)  binnen valt. Een land dat … neerschiet en niet meewerkt aan onderzoek. Een land dat tegenstanders vermoordt. Daar moeten we ons tegen verweren,” aldus Buma . Had  Buma eindelijk het lef om Israel te bekritiseren? Of gaat ’t over ander land?

7 antwoorden »

 1. Kunt zeggen wat je wilt van BUMA, hij laat Wilhelmus(te laat?) eerst uitzingen voordat ie verder gaat, je wordt er sprakeloos van en misschien wel kotsmisselijk als ie zich zo blijft verkopen?
  Dit zijn marktkooplui-praatjes?
  Bewijzen daar moet ie mee komen en degelijk onderbouwde argumenten!

  Like

  • Het is belangrijk dat we begrijpen dat de controle van de Engelse centrale bank op 27 Juli 1694 in handen kwam van private bankiers en wat voor gevolgen dit heeft gehad.
   Vanaf dat moment kregen private bankiers via een wet opgesteld door Koning Willem III van Oranje het recht om geld als schuld uit het niets te scheppen, daarbovenop mochten en mogen deze private bankiers ook nog eens rente vragen over die uit het niets geschapen schulden aan overheden. Het gewone volk dient daarbij als belasting betalend onderpand voor deze schulden aan de bankiers.
   Al meer dan 300 jaar zijn de personen met de controle over de centrale banken dus in staat geweest de arbeid van hele landen af te romen in Europa via dit mechanisme. Met de verovering van de koloniën door de Europeanen werden centrale banken volgens hetzelfde model in de nieuwe gebieden opgezet. Een volk van een land betaald belastingen om de rente op de staatsschuld van het land te voldoen. Private bankiers die de controle hebben over het mechanisme van geldcreatie in de vorm van schulden krijgen zo dus een percentage van de arbeid van het gehele volk uitgekeerd. Een soort supernationaal feodaal stelsel via het geldmechanisme wat ten goede komt aan een kleine elite.

   Als je het zo bekijkt zou je kunnen concluderen dat vroegere koninkrijken en tegenwoordige overheden die het geweldsmonopolie hadden en hebben in een land, in een bepaalde zin de deurwaarders zijn van het internationale bankenkartel. Het is hun taak via belastingheffing en hun monopolie op geweld in het land ervoor te zorgen dat de bevolking betaald. Al betwijfel ik dat politici doorhebben dat ze deze rol spelen.

   Ook zet het de rol van ons koningshuis door de geschiedenis heen in een wat minder rooskleurig licht dan we wellicht wensen. De Oranjes hebben letterlijk het hele volk aan de private bankiers verkocht. Of eerlijker gezegd door dat te doen hebben ze hun eigen machtspositie verworven door zo de steun van deze bankenelite te verkrijgen.

   Het moge duidelijk zijn dat als je dit spelletje een jaar of 300 hebt kunnen spelen met de meerderheid van de landen van de wereld, je in staat zou moeten zijn om een rijkdom te vergaren waarbij Bill Gates en Rupert Murdoch armoedzaaiers zijn. En wellicht nog veel belangrijker is dat je een macht hebt over overheden die ongekend is omdat je het geldsysteem waar zij en hun bevolking gebruik van maken controleert.

   En jawel deze “überelite” bestaat in het echt, al lezen we weinig over deze mensen in de media omdat ze simpelweg de eigenaar zijn van het overgrote deel van de media. Zo werd Reuters, het grootste internationale persbureau in de Westerse wereld 200 jaar geleden al door de Rothschilds opgekocht.
   Want dit is een familie die al een paar eeuwen lang één van de grootste spelers in dit segment is. Het vermogen van Evelyn Rothschild wordt door sommigen geschat op 500 biljoen dollar… Al is het de vraag of het überhaupt nog zinvol is om het in geld uit te drukken. Hieronder daarom een interessante documentaire over deze rijkste familie van de wereld, die uitlegt via welke methodes en mechanismen ze dit o.a. hebben bereikt.
   In dit korte interview met Evelyn de Rothschild verteld hij hoe hun familiebedrijf ook vandaag de dag nog steeds veel staatspapier van overheden in bezit hebben. Iets wat de familie dynastie dus al een jaar of 200 heeft gedaan. Winsten van een heel volk afromen via dit prachtig subtiele systeem. Ga naar 3 min 43 seconden waar hij het begint te noemen en ga naar 5 min 15 seconden in het interview waar het ook specifiek onder in beeld komt.

   Like

 2. Je kunt wel aan het fop-gezicht van die schijn-christen Buma zien dat hijzelf is gekloond in een mislukt reageerbuis-experiment
  in het combineren van mens-DNA, megastal-varkens-hormonen en Monsanto-zoutzuurextract.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.